Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja gin powiedziala, zezeby zaszkodzic dzidzi to usg musialoby byc nonstop wykonywane przez 24 h...ja mialam dwa razy w jednym dniu i mi to tlumaczyla. To w takim czasie nic nie szkodzi. Wiec spokojniejustysss wrote:A ja pisze z problemem... Jestem glupia i to do kwadratu. Powiedzcie mi czy usg szkodzi malenstwu?? W pon mialam prenatalne, we wtorek wizyta na Nfz umowiona dlugo wcześniej. Dzisiaj w ośrodku zaproponowali mi darmowa cytologię do tego okazali sie ze mam nadżerke i pajac znow zrobil mi USG. I teraz siedze i myślę czy to aby nie jest szkodliwe;(
-
kasig wrote:PannaB śliczniutki ten leżaczek, chyba ma też funkcję ustawienia bujania na określony czas co?
Tak ma, bujanie na 3 rozne czasy no i wibracje ma, da sie tez zablokowac i moze byc lezaczkiem czy do karmienia jak ju wieksze, podoba mi sie i kupilismy za 140zl wiec mysle ze sie opplacalo, oni z tej firmy maja duzo fajnych ale drogie -
PannaB.. no wypierdzisty ten leżaczek .. przesłodki. Też chciałabym coś takiego, ale to później, najpierw łóżeczka itp..
SweetCherry.. nosz.. widzisz.. teraz ja Ciebie będę pocieszała, bo rzeczywiście pappa to tylko loteria, a harmony da Ci pewność. Ja już jestem spokojniejsza.. chociaż wiadomo.. już do końca będę miała z tyłu głowy, czy wszystko ok. Pewne jest to, że trzeba być dobrej myśli.
aaaa.. pappa Ci wyszł aźle.. czy może skrzyżowanie biochemii z usg tym pierwszym, niezbyt pozytywnym?. Bo jeśli z usg to w sumie niewiarygodne, bo przecież robiłaś później usg i było wsio ok..!! -
PannaB wrote:Tak ma, bujanie na 3 rozne czasy no i wibracje ma, da sie tez zablokowac i moze byc lezaczkiem czy do karmienia jak ju wieksze, podoba mi sie i kupilismy za 140zl wiec mysle ze sie opplacalo, oni z tej firmy maja duzo fajnych ale drogie
no faktycznie opłacało się, ja oglądałam podobne za ponad 400zł, ale jak znajdę używany w dobrym stanie to też się skusze, bo to raptem parę miesięcy posłuży. Śliczny jest
-
A co to za firma?PannaB wrote:Tak ma, bujanie na 3 rozne czasy no i wibracje ma, da sie tez zablokowac i moze byc lezaczkiem czy do karmienia jak ju wieksze, podoba mi sie i kupilismy za 140zl wiec mysle ze sie opplacalo, oni z tej firmy maja duzo fajnych ale drogie
SweetCherryPie będę się modlić o twoje maleństwo żeby było zdrowiuteńkie!
SweetCherryPie lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Witajcie przyszłe mamy

Od jakiegoś czasu czytałam wasze posty wiec w miarę jestem na bieżąco, ale dopiero teraz zdecydowałam sie do Was czynnie dołączyć. Z zawadu jestem fizjoterapeutką wiec jeśli bedziecie miały jakies pytanie to z chęcią pomogę choć specjalizuje się w osobach dorosłych.
anima, kasig, eM, chabasse, Kasiarzynka, Wonderland, Anitka201, adzia, Misi@, kataryna, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Aniu
wpisz się proszę na listę na pierwszej stronie 
Wiecie co kobietki naszła mnie chcica na twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką
i mój się po to wybrał do biedronki i właśnie robi w kuchni już rączki zacieram
-
A dziękuje nie narzekam 1 ciąza i mozna powiedzieć że przechodzę ją bardzo łagodnie tylko te bóle głowy połączone ze złym samopoczuciem no ale tak widocznie musi być
jak tak czytałam wasze posty tzn choroby współistniejące cukrzyca problemy z tarczycą plamienia, krwiaki to współczuje wam na max-a. Ale pocieszenie jest takie że jak dotrwałyście tak daleko to juz tylko może być lepiej, chylę czoła przed wami WIELKIMI MAMAMI ;p
-
A ja się nie potrafię w tej chwili zdecydować na żadną huśtawkę
tak duuuuuużo tego! Która będzie najlepsza? W której bajerów nie będzie za dużo? eh... ale fakt osobiście też uważam że używana może być
po co płacić 2 razy więcej... zwłaszcza że one i jak są kosmicznie drogie...
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
AniaM wrote:PAnnaB identyczną chcę huśtawkę kupić ma dużo bajerów i cena za używany produkt nie jest taka zła plus/ minus 150 zł a nowa cena zaporowa 340 ;/
ja własnie za 140 kupilam i uwazam ze zdecydowanie 400 zl to gruba przesada, a ta nawe nie widacze uzywana:) -
AniaM wrote:A dziękuje nie narzekam 1 ciąza i mozna powiedzieć że przechodzę ją bardzo łagodnie tylko te bóle głowy połączone ze złym samopoczuciem no ale tak widocznie musi być
jak tak czytałam wasze posty tzn choroby współistniejące cukrzyca problemy z tarczycą plamienia, krwiaki to współczuje wam na max-a. Ale pocieszenie jest takie że jak dotrwałyście tak daleko to juz tylko może być lepiej, chylę czoła przed wami WIELKIMI MAMAMI ;p
No to mam tutaj
sobowtóra ciążowego, bo przechodzisz ciąże podobnie jak ja, wiesz jaki ja mam sposób na ból głowy
jem rano po przebudzeniu czekoladę, albo cukierki z czekoladą, mnie pomaga
-
Lady Savage wrote:No to mam tutaj
sobowtóra ciążowego, bo przechodzisz ciąże podobnie jak ja, wiesz jaki ja mam sposób na ból głowy
jem rano po przebudzeniu czekoladę, albo cukierki z czekoladą, mnie pomaga
ja znowuż jak zjem coś kwaśnego to mi lepiej grejpfruty 3-4 dziennie to u mnie norma coś mi się wydaje że u ciebie bedzie dziewczyna a u mnie chłopak takie tam zabobony heheh