Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Nancy dobre oko, faktycznie 2 razy się pojawia
tam pod koniec nawet lekarz daje "pauzę" i pokazuje kursorem 
Hehe już się naoglądałam u mojego, to wiem czego szukać
U nas widać było jeszcze jajeczka:)
No ciekawa jestem ile będzie chłopców i dziewczynek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 22:29
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha my też mamy takie skojarzenia:D Pewnie później już nie będzie tak nam się kojarzyć
Mój jeszcze marudzi, że niKODEM niSZYFREM:p Zobaczymy co zostanie:) Ja jeszcze myślałam o Oliwierze, Natanie ale mąż na te nie chce się w ogóle zgodzić.
Sigma, karolcia87, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahah
z tym Niszyfrem MEGA skojarzenie! 
Natan też mi się podobał! W dodatku jest palindromem, więc w sumie w samym imieniu już zawiera się jakaś ciekawostka, ale mąż protestował
U nas zostaje Milan
Miał być Kuba, lubię to imię, ale po zobaczeniu dzisiaj synka na USG stwierdziłam, że nie pasuje, ten chłopak to nie jest Kuba. Zastanawialiśmy się nad Aaronem, Arturem, Mikołajem, Maksem i Milanem, ale ostatecznie wybraliśmy Milana. Tzn. ja wybrałam, a mąż potakiwał, że okej
-
Sigma wrote:Mamy syna!!!

Jestem w szoku, po przeczuciu byłam pewna, że dziewczyna
Lekarz jest pewien, że widział przyrodzenie chłopca, także już raczej na 100%
Film z USG z naszym Synkiem
https://www.youtube.com/watch?v=puUUCKwoRbE&feature=youtu.be
Zmieniamy koncepcję imienia. Miał być Kuba, ale nie pasuje mi to do tego dziecka
mamy 4 inne pomysły, ale na 100% dam znać jak wybierzemy 
Sigma świetny filmik...
)
I GRATULUJĘ synka
)
Sigma lubi tę wiadomość
-
Nancy, Sigma mnie tez strasznie podoba się NATAN ... długo staram się z mężem walczyć o to imię, ale za kazsym zatem odpowiedz ta sama - 'nie ma szans'

Nie wiem co tym naszym facetom się w tym imieniu nie podoba
Sigma lubi tę wiadomość
-
Sigma, gratuluję Synka! A imię bardzo oryginalne, z Kubą byłby problem, bo strasznie popularne. A tak, jeden jedyny Milanek

Dziewczyny, u mnie dzisiaj wizyta, mam okropnego cykora, bo się w ciągu ostatnich dni mocno denerwowałam w pracy i nie wiem czy wszystko ok. Jak miałam mdłości, to przynajmniej wiedziałam, że jestem w ciąży ... Dzisiaj z tych nerwów w pracy i strachu o dziecko nie spałam prze pół nocy ... No nic, mam nadzieję, że u malucha wszystko ok.
Miłego dnia Wam życzę!
Sigma lubi tę wiadomość

-
Dzień dobry z samego rana

Dzis u mnie chyba znów zapowiada sie bardzo ładny, słoneczny dzien... jeszcze tak wcześnie, a juz widać słoneczko... takie dni lubimy
Easymum nie denerwuj się... na pewno okaże się, ze wszystko dobrze i małych zdrowo rośnie
Trzymam kciuki za wizytę
easymum lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj po prenatalnych jestem przeszczęśliwa
z dzieciaczkiem wszystko ok wszystkie pomiary prawidłowe prawdopodobieństwo ryzyka w trisomii malutkie no i na 80% dziewczynka
nawet nie musiałam lekarza pytać sam w pewnym momencie powiedział że widzi płeć żeńską
mąż od początku miał przeczucie zobaczymy czy do na następnych badaniach się potwierdzi
ale jestem szczęśliwa
skabarka, Lady Savage, Anitka201, Wonderland, Nancy87, Kasiarzynka, kasig, Sigma, easymum, kataryna, chabasse lubią tę wiadomość
-
dziewczyny któraś z Was publikowała kiedyś listę lekarzy, którzy mają uprawnienia do robienia badań prenatalnych, nie potrafię tego znaleźć mogę prosić o wklejenie jak ktoś pamięta o co mi chodzi

aa i poproszę o kolorek
-
karolcia87 wrote:dziewczyny któraś z Was publikowała kiedyś listę lekarzy, którzy mają uprawnienia do robienia badań prenatalnych, nie potrafię tego znaleźć mogę prosić o wklejenie jak ktoś pamięta o co mi chodzi

aa i poproszę o kolorek
https://courses.fetalmedicine.com/lists/webSynek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!