Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:"Wynik badania genotypowania antygenów HPA-1
Badanie wykonano metodą PCR
Sprawozdanie z badania:
W DNA pacjenta wykryto allel kodujący antygen HPA-1a (osoba o genotypie HPA-1a/a).
Komentarz:
Brak ryzyka wytworzenia przeciwciał anty-HPA-1a."
"Kobiety, które okażą się HPA-1a dodatnie (98% kobiet) nie są narażone na ryzyko wystąpienia konfliktu płytkowego w HPA-1a w obecnej i w kolejnych ciążach."
Wykryto u ciebie, więc jesteś "dodatnia" - znaczy problemu nie ma.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamy syna!!!

Jestem w szoku, po przeczuciu byłam pewna, że dziewczyna
Lekarz jest pewien, że widział przyrodzenie chłopca, także już raczej na 100%
Film z USG z naszym Synkiem
https://www.youtube.com/watch?v=puUUCKwoRbE&feature=youtu.be
Zmieniamy koncepcję imienia. Miał być Kuba, ale nie pasuje mi to do tego dziecka
mamy 4 inne pomysły, ale na 100% dam znać jak wybierzemy
agatka196, Kasiarzynka, skabarka, Staraczka23, Kucykowa, la_lenka, chabasse, MadziaRatMed, kapturnica, easymum, Wonderland, kataryna, Anitka201, 4me, Gusiak, SweetCherryPie, Lilla My, Misi@, Dżuls, Lady Savage, kasig, Luna1, bento, agniesja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka - nie wiem, tak po prostu miałam czuja, taką wizję, że jak myślałam o dziecku, to w kategorii sukienki i warkoczyków
a tu jednak będzie łażenie po drzewach 
Przez długi czas w ogóle nie miałam przeczucia, a co do preferencji - było mi obojętne czy córa czy syn. Potem zaczęłam woleć córkę, potem przez chwilę wolałam syna, ale niedługo potem przeszły mi znowu preferencje i tak w sumie nie wiedziałam. I dopiero z tydzień temu albo troszkę więcej, zaczęłam myśleć, że w brzuchu siedzi córa. A tu psikus, syn
Nie wierzę! 
Dzięki dziewczyny!!!
jesteśmy bardzo szczęśliwi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:57
Kasiarzynka, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySigma wrote:Staraczka - nie wiem, tak po prostu miałam czuja, taką wizję, że jak myślałam o dziecku, to w kategorii sukienki i warkoczyków
a tu jednak będzie łażenie po drzewach 
Przez długi czas w ogóle nie miałam przeczucia, a co do preferencji - było mi obojętne czy córa czy syn. Potem zaczęłam woleć córkę, potem przez chwilę wolałam syna, ale niedługo potem przeszły mi znowu preferencje i tak w sumie nie wiedziałam. I dopiero z tydzień temu albo troszkę więcej, zaczęłam myśleć, że w brzuchu siedzi córa. A tu psikus, syn
Nie wierzę! 
Dzięki dziewczyny!!!
jesteśmy bardzo szczęśliwi!
I właśnie dlatego że jest oblężenie chłopców zaczęłam sie nastawiac na syna
Sigma, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Sigma gratulacje:) Dwa razy na Twoim USG mignął mi pindolek hehe
Wróciły wspomnienia z poniedziałkowego usg:) Fajne już te nasze dzieciaczki:)
My nad imieniem też jeszcze myślimy:) Mamy jakieś pomysły ale jeszcze nic na 100%.
Sigma lubi tę wiadomość