X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim :)
    znowu piękne słoneczko świeci , po wczorajszej odsiadce na lezaku kicham jak wsciekla, chyba sie nie dolecze :/

Jak wstałam mąż mówił ze go podrapalam w nocy :D A ja pamietam co mi sie śniło i do niego MURZYN MI SIE ŚNIŁ zrobil minę a po chwili go oswiecilam ze jakis gowniarz murzyn kradł nam z balkonu ciuchy i krzesełka hehe

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się rano :-) ja po śniadaniu mam nadzieję że wymiotów nie będzie dziś na uczelnię jadę na 3 h :-) piękne słoneczko za oknem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:36

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana
    ☺Na Śląsku słoneczko też mocno świeci. I oby taka pogoda już zagościła na dobre. Wkoncu za 2 dni wiosna ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

u mnie dziś też od samego rana pięknie świeci słoneczko, przy takiej pogodzie to człowiek ma chociaż ewenrgie i chęci żeby wstać =)

planuje dziś właśnie się przejść na miasto też poszukać jakiś leginsow... chyba po prostu wezmę rozmiar większe i powinny starczyć.
    Mam niby te spodnie z pasem, ale jak będzie robiło się cieplej to w leginsach zdecydowanie lepiej się śmiga =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Ale mam dzisiaj dzień... najpierw od rana zadzwoniła do mnie lekarka, że jednak powinnam się zgłosić do szpitala zakaźnego w sprawie tego ch*****ego półpaśca. Chociaż wczoraj powiedziała, że nie można się zarazić... Spędziłam pół dnia na słuchawce z laboratorium (na kiedy zrobią mi badania), z mamą i ostatecznie z lekarzem dyżurnym ze szpitala zakaźnego. Powiedział, że mogłabym się tylko zarazić, gdybym rozdrapała czyjegoś strupa i miała z tym kontakt, a drogą kropelkową się nie da. I tak jutro od rana idę na przeciwciała ospy...

Wczoraj rozmawiałam z koleżanką laborantką o półpaścu i z tego co mi powiedziała nie da sie nim zarazić, bo on jest "powikłaniem" po ospie. Wirus ospy może ukryć się w zakończeniach nerwów w okolicy pleców, a po jakimś czasie ujawnia się- poprzez właśnie stan zapalny w tym miejscu. I to jest półpasiec.

Lilla My lubi tę wiadomość

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

I u mnie piękne słoneczko, ale już słyszałam niezbyt dobre prognozy na weekend.

Lady już 18! Już zaczyna się czas połówkowych! Masakra jak to szybko leci :P

Powodzenia na wizytach i życzę miłego dzionka :)

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, super wieści, cieszę się podwójnie, że młode rośnie i że krwiak poszedł w cholerę :)))))

Ja dziś zaczynam 15ty tydzień :) Ale ten czas leci.

Staraczka23, 4me, bento lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls idziemy równo :)

Jakis zastój dzisiaj tutaj hehe

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, zastój, bo taki leniwy przedwiosenny dzień dzis, ja decyduję się na małe porządki. Czy kupowałyscie już dla coś dla dziecka? ja wczoraj odwiedziła kilka sklepów, a że nic jeszcze nie mam, przymierzałam się do pierwszych zakupów, jednak w tym ogromie wszystkiego nie wiedziałam co wybrać i od czego zacząć:)) i tym sposobem nic nie kupiłam:/ chyba muszę wziąść kogoś doświadczonego na zakupy..

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Hej dziewczyny, zastój, bo taki leniwy przedwiosenny dzień dzis, ja decyduję się na małe porządki. Czy kupowałyscie już dla coś dla dziecka? ja wczoraj odwiedziła kilka sklepów, a że nic jeszcze nie mam, przymierzałam się do pierwszych zakupów, jednak w tym ogromie wszystkiego nie wiedziałam co wybrać i od czego zacząć:)) i tym sposobem nic nie kupiłam:/ chyba muszę wziąść kogoś doświadczonego na zakupy..
    Były już zakupowe szalenstwa :)
    Dziewczyny zaczęły od bodow :)
    Byl tez temat o kaftanikach raczej nie sa przydatne :)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yey! zus mi wkoncu wypłącił kasę na L4.. musiałam czekac 20 dni na zaległą wypłate:) ale przynajmniej co do grosza 100% :D

720fbe94f2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:) Pogoda piękna:) Zaraz się ubiorę i idę przed dom:) Później jadę po te wyniki i płyty na szafę.
    Strasznie szybko leci ten czas, ja za dwa dni też zaczynam 18 tydzień. Kiedyś jak patrzyłam, że ktoś miał na suwaku 18 tydzień, to sobie myślałam, że to już tak daleko i zazdroszczę:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi po kilku dniach totalnego braku ochoty na cokolwiek konkretnego rzuciło się tym razem na taką porządną jajecznicę, którą zawsze robi mój tata, mocno doprawioną, z cebulą i pomidorami. Choćbym miała puścić potem pawia to ją zjem, nie ma zmiłuj.

skabarka, agatka196, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dżuls lubi tę wiadomość

• ceska Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas bardzo szybko leci ja też w niedziele 17 tydzień :)

A ja wstałam dzisiaj nowo narodzona :)
    W nocy śniła mi się bułka z serem topionym i budziłam mojego T by szedł do sklepu ( 3h w nocy nieprzytomna) :D
    A rano musiałam zjeść wiedz zawlokłam się do sklepu :D
    Mordka się cieszy :))

oar8skjod4lwslof.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze zaczynam nowy tydzień w sobotę, mam dodatkowy powód żeby lubić weekend. :D
    Mi się jeść nic teraz nie chce, bo nadal mi węch nie powrócił. I to tak kompletnie, nie czuję nawet czosnku czy olejków eterycznych. :( Jadam właściwie tylko rzeczy na słodko, bo to jedyny smak jaki teraz wyczuwam.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    U mnie nastrój już prawie weekendowy, bo idę tylko na chwilę na uczelnię, a potem już wolne :) O 19.00 mamy umówione USG, dowiadywałam się wczoraj i można dokupić opcję nagrania z USG, które można sobie pobrać na komputer ze strony przychodni po wklepaniu nazwiska i odpowiedniego kodu :) Także zamierzam dopłacić i mieć super pamiątkę <3
    Mam nadzieję, że dziecko po raz pierwszy pokaże tyłeczek i poznam płeć, albo przynajmniej przypuszczenia co do płci :)
    Strasznie się cieszę z dzisiejszego dnia, nie mogę się doczekać 19.00 :-))) Niestety tak późno musiałam umówić, żeby mąż spokojnie zdążył wrócić z pracy i coś zjeść :)

skabarka, Kasiarzynka, kasig lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ja w moim pierwszym dniu ograniczonej wolności.
    Tak sie świetnie zlozylo, ze dzis mielismy termin odbioru mieszkania wiec moglam sobie pozwolić by pojechac. To kolejny powód do szczescia :) do tego to słoneczko :D
    Teraz sie klade i odpoczywam bo oczywiscie krótkie wyjście zmeczylo mnie totalnie po takiej przerwie.

Z zakupami to ja jeszcze poczekam do kolejnej wizyty za miesiac na razie lekarz powiedzial, żebym tego typu ekscesy sobie darowala wiec odpuszczam :)

Sigma, Dżuls, skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 560 561 562 563 564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ