Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc wszystkim

znowu piękne słoneczko świeci , po wczorajszej odsiadce na lezaku kicham jak wsciekla, chyba sie nie dolecze
Jak wstałam mąż mówił ze go podrapalam w nocy
A ja pamietam co mi sie śniło i do niego MURZYN MI SIE ŚNIŁ zrobil minę a po chwili go oswiecilam ze jakis gowniarz murzyn kradł nam z balkonu ciuchy i krzesełka hehe
-
Dzień dobry

u mnie dziś też od samego rana pięknie świeci słoneczko, przy takiej pogodzie to człowiek ma chociaż ewenrgie i chęci żeby wstać
planuje dziś właśnie się przejść na miasto też poszukać jakiś leginsow... chyba po prostu wezmę rozmiar większe i powinny starczyć.
Mam niby te spodnie z pasem, ale jak będzie robiło się cieplej to w leginsach zdecydowanie lepiej się śmiga
-
Lilla My wrote:Ale mam dzisiaj dzień... najpierw od rana zadzwoniła do mnie lekarka, że jednak powinnam się zgłosić do szpitala zakaźnego w sprawie tego ch*****ego półpaśca. Chociaż wczoraj powiedziała, że nie można się zarazić... Spędziłam pół dnia na słuchawce z laboratorium (na kiedy zrobią mi badania), z mamą i ostatecznie z lekarzem dyżurnym ze szpitala zakaźnego. Powiedział, że mogłabym się tylko zarazić, gdybym rozdrapała czyjegoś strupa i miała z tym kontakt, a drogą kropelkową się nie da. I tak jutro od rana idę na przeciwciała ospy...
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką laborantką o półpaścu i z tego co mi powiedziała nie da sie nim zarazić, bo on jest "powikłaniem" po ospie. Wirus ospy może ukryć się w zakończeniach nerwów w okolicy pleców, a po jakimś czasie ujawnia się- poprzez właśnie stan zapalny w tym miejscu. I to jest półpasiec.
Lilla My lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, zastój, bo taki leniwy przedwiosenny dzień dzis, ja decyduję się na małe porządki. Czy kupowałyscie już dla coś dla dziecka? ja wczoraj odwiedziła kilka sklepów, a że nic jeszcze nie mam, przymierzałam się do pierwszych zakupów, jednak w tym ogromie wszystkiego nie wiedziałam co wybrać i od czego zacząć
) i tym sposobem nic nie kupiłam:/ chyba muszę wziąść kogoś doświadczonego na zakupy..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByły już zakupowe szalenstwamarlenak_me wrote:Hej dziewczyny, zastój, bo taki leniwy przedwiosenny dzień dzis, ja decyduję się na małe porządki. Czy kupowałyscie już dla coś dla dziecka? ja wczoraj odwiedziła kilka sklepów, a że nic jeszcze nie mam, przymierzałam się do pierwszych zakupów, jednak w tym ogromie wszystkiego nie wiedziałam co wybrać i od czego zacząć
) i tym sposobem nic nie kupiłam:/ chyba muszę wziąść kogoś doświadczonego na zakupy..
Dziewczyny zaczęły od bodow
Byl tez temat o kaftanikach raczej nie sa przydatne
-
Witajcie:) Pogoda piękna:) Zaraz się ubiorę i idę przed dom:) Później jadę po te wyniki i płyty na szafę.
Strasznie szybko leci ten czas, ja za dwa dni też zaczynam 18 tydzień. Kiedyś jak patrzyłam, że ktoś miał na suwaku 18 tydzień, to sobie myślałam, że to już tak daleko i zazdroszczę
-
A mi po kilku dniach totalnego braku ochoty na cokolwiek konkretnego rzuciło się tym razem na taką porządną jajecznicę, którą zawsze robi mój tata, mocno doprawioną, z cebulą i pomidorami. Choćbym miała puścić potem pawia to ją zjem, nie ma zmiłuj.
skabarka, agatka196, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czas bardzo szybko leci ja też w niedziele 17 tydzień

A ja wstałam dzisiaj nowo narodzona
W nocy śniła mi się bułka z serem topionym i budziłam mojego T by szedł do sklepu ( 3h w nocy nieprzytomna)
A rano musiałam zjeść wiedz zawlokłam się do sklepu
Mordka się cieszy
)

-
Ja zawsze zaczynam nowy tydzień w sobotę, mam dodatkowy powód żeby lubić weekend.

Mi się jeść nic teraz nie chce, bo nadal mi węch nie powrócił. I to tak kompletnie, nie czuję nawet czosnku czy olejków eterycznych.
Jadam właściwie tylko rzeczy na słodko, bo to jedyny smak jaki teraz wyczuwam.
-
nick nieaktualnyHej

U mnie nastrój już prawie weekendowy, bo idę tylko na chwilę na uczelnię, a potem już wolne
O 19.00 mamy umówione USG, dowiadywałam się wczoraj i można dokupić opcję nagrania z USG, które można sobie pobrać na komputer ze strony przychodni po wklepaniu nazwiska i odpowiedniego kodu
Także zamierzam dopłacić i mieć super pamiątkę 
Mam nadzieję, że dziecko po raz pierwszy pokaże tyłeczek i poznam płeć, albo przynajmniej przypuszczenia co do płci
Strasznie się cieszę z dzisiejszego dnia, nie mogę się doczekać 19.00
)) Niestety tak późno musiałam umówić, żeby mąż spokojnie zdążył wrócić z pracy i coś zjeść
skabarka, Kasiarzynka, kasig lubią tę wiadomość
-
Witam sie ja w moim pierwszym dniu ograniczonej wolności.
Tak sie świetnie zlozylo, ze dzis mielismy termin odbioru mieszkania wiec moglam sobie pozwolić by pojechac. To kolejny powód do szczescia
do tego to słoneczko 
Teraz sie klade i odpoczywam bo oczywiscie krótkie wyjście zmeczylo mnie totalnie po takiej przerwie.
Z zakupami to ja jeszcze poczekam do kolejnej wizyty za miesiac na razie lekarz powiedzial, żebym tego typu ekscesy sobie darowala wiec odpuszczam
Sigma, Dżuls, skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość