Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzuls co co do wizyty to zrob tak abyś ty byla spokojna.
J a z krwiakiem u prywatnego giną mialam wizyty tylko raz na miesiąc wiec specjalnie częściej nie kazał mi przychodzić.
Wiesz z tymi krwiakami nie ma żadnej reguły. Ja mialam przez 7 czy 8 tygodni i w ogóle się dupek nie zmieniał- nawet rozmiarowo. Poszłam na prenatalne do innego lekarza no i krwiak jak byl tak jest. 1,5 tygodnia pozniej wypadala moja standardowa wizyty u mojego giną i krwiak zdążył zniknąć... Wiec nigdy nie wiesz
Jak ma Cie to uspokoić to przejdź sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:30

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ ty o obiedzie a ja o biegunce chcialam pisac hehe
Tak więc ogłaszam iż stres przed jutrzejsza wizyta wisi w powietrzu, jak zwykle przed wizytami obojętnie u jakiego lekarza czy przed pobraniem krwi nadeszła chwila biegunki
kataryna lubi tę wiadomość
-
Misia z tymi paprykami to czytasz mi w myślachMisi@ wrote:Dzien dobry!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie nadal boli szyjka, ale plamienie mniejsze i juz brazowe
Milego dnia!
Ja dzis na obiad serwuje faszerowane papryki
od kilku dni za mną chodzą i też dzisiaj planuję na obiad
Misi@ lubi tę wiadomość
-
hej ja po wczorajszej wizycie , nie wiem co mam mysleć , bo kazdy lekarz mówi mi cos innego była juz u 4 i tak ": 1 lekarz mówił ze blixnikaki jednoowodniowe jednokosmówkowe , drugi lekarz ze jednokosmówkowe ale dwuowodniowe kolejkny znowu to samo co pierwszy a osatni ze jednak dwuowodniowe , nie wiem czy ci lekarze dyplomy kupili czy co , masakra co prawda jak mi gin wczoraj powiedział ze dwuowodniowe to sie bardzo ucieszyłam bo była by to ciutke lepsza sytuacja , no ale ja juz nie wiem komu mam wierzyć , a ogolnie to wszystko ok dzieckaki rosną serduszka biją , szkoda ze lekarz nic nie mówi co do płci ;/
-
nick nieaktualnyWiesz moze wybierz lekarza do którego masz zaufanie bo bedziesz miala mętlik w glowie w sumie juz masz, ja zostaje przy swoim bo lekarze maja rozne sprzęty inaczej z nich odczytuja, a ja nie chce byc w sytuacji ze jeden powie płeć taka drugi taka, i parametry beda rozneAngelaa wrote:hej ja po wczorajszej wizycie , nie wiem co mam mysleć , bo kazdy lekarz mówi mi cos innego była juz u 4 i tak ": 1 lekarz mówił ze blixnikaki jednoowodniowe jednokosmówkowe , drugi lekarz ze jednokosmówkowe ale dwuowodniowe kolejkny znowu to samo co pierwszy a osatni ze jednak dwuowodniowe , nie wiem czy ci lekarze dyplomy kupili czy co , masakra co prawda jak mi gin wczoraj powiedział ze dwuowodniowe to sie bardzo ucieszyłam bo była by to ciutke lepsza sytuacja , no ale ja juz nie wiem komu mam wierzyć , a ogolnie to wszystko ok dzieckaki rosną serduszka biją , szkoda ze lekarz nic nie mówi co do płci ;/
-
Witam, jutro też mam wizyte ale bez usg... a szkoda mojego malenstwa juz prawie miesiąc nie widziałam, dziwi mnie fakt ze z nfz -tu miałam tylko jedno USG i drugie prenatalne
ale tak to nawet gin nie wspomina dzisiaj byłam na badaniach moczu -- całkowicie o nich zapomniałam ... wcisłam sie w kolejke pomyslalam " pierd.. nie czekam 10 soob nie ma bata" podeszłam czy mgoe tylko oddać oczywiscie Hołd mocherów był odrazu " ze one węgiel w ciazy przeciepywały i na roooooli zapierdzielały " na to ja to nie te czasy.
i poszłam do roboty teraz tylko doliczać do 18
Misi@, kasig, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyStaraczka hehe ja mam niekonczaca sie biegunke od poczatku ciazy ;p czasem przerwana zastojem, ale wole zdecydowanie to pierwsze...nie przejmuj sie, ze ja o obiedzie, jak mawia moj mprzyjaciel nic co ludzkie nienjest nam obce ;p
Anitka no to mozemy sobie wzajemnie zyczyc smacznego
Zazdroszcze Ci, ze masz na nie ochote, ja sandardowo wymyslam bo nie wiem co bym zjadla... Nadal brak zachcianek
Angela nawazniejsze, ze bija serduszka
wiekszosc dziewczyn zazdrosci Tobie tych malych smykow...podwojna radosc 
Lady u mnie maluch tez nie chcial sie pokazac dlatego lekarz stwierdzil, ze zrobi mi jeszcze badanie dopochwowe i pokazal sie siusiak
ogolnie to leniwe to moje malenstwo i na slodkie zareagowalo ssaniem kciuka i raz nozkami ruszylo...tak sobie pomyslalam, ze moze po tatusiu bo maz jak byl maly to wcinal tylko kielbase i to kabanosy powinnam wcinac przed wizyta moze wowczas sie ozywi 
W niedziele egzamin, ech jak nie chce mi sie uczyc w tak piekna pogode....od kad jestem w ciazy mam kryzys nauki ;p
Ceska ja jutro ide do lab i tez zamierzam sie wcisnoc, w koncu bede nadczo, a musze sama dojechac...ciekawe czy mi sie to uda i przechytrze starsze mile panie
szkoda, ze nie bedziesz miec usg...ja mam w czwartek powtorke, ponowne badanie prenatalne...moze wowczas maly sie ozywi 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:59
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCeska dobrze ze ja nie ide do przychodni na pobieranie bo juz ba początku mnie tam zjadly jak pytalam czy moge wejsc bo mam mdłości od ich perfumow i z glodu , minus taki ze przychodnia pod nosem a punkt z ktorym moj gin ma umowe, oddalony o 40min spacerkiem i wez idź na glodniaka
-
Misi@ wrote:Staraczka hehe ja mam niekonczaca sie biegunke od poczatku ciazy ;p czasem przerwana zastojem, ale wole zdecydowanie to pierwsze...nie przejmuj sie, ze ja o obiedzie, jak mawia moj mprzyjaciel nic co ludzkie nienjest nam obce ;p
Anitka no to mozemy sobie wzajemnie zyczyc smacznego
Zazdroszcze Ci, ze masz na nie ochote, ja sandardowo wymyslam bo nie wiem co bym zjadla... Nadal brak zachcianek
Angela nawazniejsze, ze bija serduszka
wiekszosc dziewczyn zazdrosci Tobie tych malych smykow...podwojna radosc 
Lady u mnie maluch tez nie chcial sie pokazac dlatego lekarz stwierdzil, ze zrobi mi jeszcze badanie dopochwowe i pokazal sie siusiak
ogolnie to leniwe to moje malenstwo i na slodkie zareagowalo ssaniem kciuka i raz nozkami ruszylo...tak sobie pomyslalam, ze moze po tatusiu bo maz jak byl maly to wcinal tylko kielbase i to kabanosy powinnam wcinac przed wizyta moze wowczas sie ozywi 
W niedziele egzamin, ech jak nie chce mi sie uczyc w tak piekna pogode....od kad jestem w ciazy mam kryzys nauki ;p
Ceska ja jutro ide do lab i tez zamierzam sie wcisnoc, w koncu bede nadczo, a musze sama dojechac...ciekawe czy mi sie to uda i przechytrze starsze mile panie
szkoda, ze nie bedziesz miec usg...ja mam w czwartek powtorke, ponowne badanie prenatalne...moze wowczas maly sie ozywi 
Lubię to za kabanosy
Misi@ lubi tę wiadomość
-
U mnie wizyta 10.04, ale sam nie wiem czy lekarz zrobi mi USG... mam nadzieje, ze tak

Chciałabym też w końcu dowiedzieć się jaka jest płeć, żeby już sobie zacząć zbierać ciuszki w koparki albo kwiatki ;p
U mnie dziś piekne sloneczko.. może później wybiorę się na spacer, ale najpierw porobie troszkę porządków w mieszkaniu
-
nick nieaktualny
-
Witam w piękny słoneczny dzień
my mamy wizytę dopiero 09.04 i nie mogę się już doczekać żeby zobaczyć mój cud :-)co prawda trochę się stresują każdą wizytą czy z maluszkiem wszystko ok no ale nie ma wyjścia i musi być ok 
Teraz może mój lekarz już powie czy to chłopczyk czy dziewczynka no ale zobaczymy
Misi@ lubi tę wiadomość