X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:31

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:47

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

Skabarka trzymam kciuki, pozdrów Olę od forumowej cioci Nancy:D Idę zaraz troszkę ogarnąć i pisać pracę:(

skabarka lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls co co do wizyty to zrob tak abyś ty byla spokojna.
    J a z krwiakiem u prywatnego giną mialam wizyty tylko raz na miesiąc wiec specjalnie częściej nie kazał mi przychodzić.
    Wiesz z tymi krwiakami nie ma żadnej reguły. Ja mialam przez 7 czy 8 tygodni i w ogóle się dupek nie zmieniał- nawet rozmiarowo. Poszłam na prenatalne do innego lekarza no i krwiak jak byl tak jest. 1,5 tygodnia pozniej wypadala moja standardowa wizyty u mojego giną i krwiak zdążył zniknąć... Wiec nigdy nie wiesz ;)
    Jak ma Cie to uspokoić to przejdź sie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:30

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie nadal boli szyjka, ale plamienie mniejsze i juz brazowe ;)

Milego dnia!
    Ja dzis na obiad serwuje faszerowane papryki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ ty o obiedzie a ja o biegunce chcialam pisac hehe

Tak więc ogłaszam iż stres przed jutrzejsza wizyta wisi w powietrzu, jak zwykle przed wizytami obojętnie u jakiego lekarza czy przed pobraniem krwi nadeszła chwila biegunki :/

kataryna lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) jejku zazdroszczę Wam dziewczyny że wiecie co macie, też bym chciała już wiedzieć,

Misi@, adzia lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Skabarka powodzenia na wizycie =)
    Staraczka postaraj się nie stresować, na pewmo wszystko będzie dobrze... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dzien dobry!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie nadal boli szyjka, ale plamienie mniejsze i juz brazowe ;)

Milego dnia!
    Ja dzis na obiad serwuje faszerowane papryki ;)
    Misia z tymi paprykami to czytasz mi w myślach :-) od kilku dni za mną chodzą i też dzisiaj planuję na obiad :-)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja po wczorajszej wizycie , nie wiem co mam mysleć , bo kazdy lekarz mówi mi cos innego była juz u 4 i tak ": 1 lekarz mówił ze blixnikaki jednoowodniowe jednokosmówkowe , drugi lekarz ze jednokosmówkowe ale dwuowodniowe kolejkny znowu to samo co pierwszy a osatni ze jednak dwuowodniowe , nie wiem czy ci lekarze dyplomy kupili czy co , masakra co prawda jak mi gin wczoraj powiedział ze dwuowodniowe to sie bardzo ucieszyłam bo była by to ciutke lepsza sytuacja , no ale ja juz nie wiem komu mam wierzyć , a ogolnie to wszystko ok dzieckaki rosną serduszka biją , szkoda ze lekarz nic nie mówi co do płci ;/

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    hej ja po wczorajszej wizycie , nie wiem co mam mysleć , bo kazdy lekarz mówi mi cos innego była juz u 4 i tak ": 1 lekarz mówił ze blixnikaki jednoowodniowe jednokosmówkowe , drugi lekarz ze jednokosmówkowe ale dwuowodniowe kolejkny znowu to samo co pierwszy a osatni ze jednak dwuowodniowe , nie wiem czy ci lekarze dyplomy kupili czy co , masakra co prawda jak mi gin wczoraj powiedział ze dwuowodniowe to sie bardzo ucieszyłam bo była by to ciutke lepsza sytuacja , no ale ja juz nie wiem komu mam wierzyć , a ogolnie to wszystko ok dzieckaki rosną serduszka biją , szkoda ze lekarz nic nie mówi co do płci ;/
    Wiesz moze wybierz lekarza do którego masz zaufanie bo bedziesz miala mętlik w glowie w sumie juz masz, ja zostaje przy swoim bo lekarze maja rozne sprzęty inaczej z nich odczytuja, a ja nie chce byc w sytuacji ze jeden powie płeć taka drugi taka, i parametry beda rozne

• ceska Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jutro też mam wizyte ale bez usg... a szkoda mojego malenstwa juz prawie miesiąc nie widziałam, dziwi mnie fakt ze z nfz -tu miałam tylko jedno USG i drugie prenatalne
    ale tak to nawet gin nie wspomina dzisiaj byłam na badaniach moczu -- całkowicie o nich zapomniałam ... wcisłam sie w kolejke pomyslalam " pierd.. nie czekam 10 soob nie ma bata" podeszłam czy mgoe tylko oddać oczywiscie Hołd mocherów był odrazu " ze one węgiel w ciazy przeciepywały i na roooooli zapierdzielały " na to ja to nie te czasy.

i poszłam do roboty teraz tylko doliczać do 18

Misi@, kasig, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka hehe ja mam niekonczaca sie biegunke od poczatku ciazy ;p czasem przerwana zastojem, ale wole zdecydowanie to pierwsze...nie przejmuj sie, ze ja o obiedzie, jak mawia moj mprzyjaciel nic co ludzkie nienjest nam obce ;p

Anitka no to mozemy sobie wzajemnie zyczyc smacznego ;)
    Zazdroszcze Ci, ze masz na nie ochote, ja sandardowo wymyslam bo nie wiem co bym zjadla... Nadal brak zachcianek ;)

Angela nawazniejsze, ze bija serduszka ;) wiekszosc dziewczyn zazdrosci Tobie tych malych smykow...podwojna radosc ;)

Lady u mnie maluch tez nie chcial sie pokazac dlatego lekarz stwierdzil, ze zrobi mi jeszcze badanie dopochwowe i pokazal sie siusiak ;) ogolnie to leniwe to moje malenstwo i na slodkie zareagowalo ssaniem kciuka i raz nozkami ruszylo...tak sobie pomyslalam, ze moze po tatusiu bo maz jak byl maly to wcinal tylko kielbase i to kabanosy powinnam wcinac przed wizyta moze wowczas sie ozywi ;)

W niedziele egzamin, ech jak nie chce mi sie uczyc w tak piekna pogode....od kad jestem w ciazy mam kryzys nauki ;p

Ceska ja jutro ide do lab i tez zamierzam sie wcisnoc, w koncu bede nadczo, a musze sama dojechac...ciekawe czy mi sie to uda i przechytrze starsze mile panie ;) szkoda, ze nie bedziesz miec usg...ja mam w czwartek powtorke, ponowne badanie prenatalne...moze wowczas maly sie ozywi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:59

Lady Savage lubi tę wiadomość

• PannaB Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Witam :) jejku zazdroszczę Wam dziewczyny że wiecie co macie, też bym chciała już wiedzieć,
    ja tez a musze czekac do 16 maja :(
    dziewczyny w tesco w f&f sa mega przeceny kupilam wczoraj fajne rzeczy:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska dobrze ze ja nie ide do przychodni na pobieranie bo juz ba początku mnie tam zjadly jak pytalam czy moge wejsc bo mam mdłości od ich perfumow i z glodu , minus taki ze przychodnia pod nosem a punkt z ktorym moj gin ma umowe, oddalony o 40min spacerkiem i wez idź na glodniaka :D

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:47

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Staraczka hehe ja mam niekonczaca sie biegunke od poczatku ciazy ;p czasem przerwana zastojem, ale wole zdecydowanie to pierwsze...nie przejmuj sie, ze ja o obiedzie, jak mawia moj mprzyjaciel nic co ludzkie nienjest nam obce ;p

Anitka no to mozemy sobie wzajemnie zyczyc smacznego ;)
    Zazdroszcze Ci, ze masz na nie ochote, ja sandardowo wymyslam bo nie wiem co bym zjadla... Nadal brak zachcianek ;)

Angela nawazniejsze, ze bija serduszka ;) wiekszosc dziewczyn zazdrosci Tobie tych malych smykow...podwojna radosc ;)

Lady u mnie maluch tez nie chcial sie pokazac dlatego lekarz stwierdzil, ze zrobi mi jeszcze badanie dopochwowe i pokazal sie siusiak ;) ogolnie to leniwe to moje malenstwo i na slodkie zareagowalo ssaniem kciuka i raz nozkami ruszylo...tak sobie pomyslalam, ze moze po tatusiu bo maz jak byl maly to wcinal tylko kielbase i to kabanosy powinnam wcinac przed wizyta moze wowczas sie ozywi ;)

W niedziele egzamin, ech jak nie chce mi sie uczyc w tak piekna pogode....od kad jestem w ciazy mam kryzys nauki ;p

Ceska ja jutro ide do lab i tez zamierzam sie wcisnoc, w koncu bede nadczo, a musze sama dojechac...ciekawe czy mi sie to uda i przechytrze starsze mile panie ;) szkoda, ze nie bedziesz miec usg...ja mam w czwartek powtorke, ponowne badanie prenatalne...moze wowczas maly sie ozywi ;)

Lubię to za kabanosy XD

Misi@ lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wizyta 10.04, ale sam nie wiem czy lekarz zrobi mi USG... mam nadzieje, ze tak =)
    Chciałabym też w końcu dowiedzieć się jaka jest płeć, żeby już sobie zacząć zbierać ciuszki w koparki albo kwiatki ;p

U mnie dziś piekne sloneczko.. może później wybiorę się na spacer, ale najpierw porobie troszkę porządków w mieszkaniu =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie tez zastanawiam sie czy bede miala jutro te usg, kuzynka na każdej wizycie miała w drugiej ciąży u tego lekarza, jedynie co wiem ze nie z kazdej wyniose zdjęcie :)

Śmigam z psiurem do mamy na rosołek :D

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piękny słoneczny dzień :-D my mamy wizytę dopiero 09.04 i nie mogę się już doczekać żeby zobaczyć mój cud :-)co prawda trochę się stresują każdą wizytą czy z maluszkiem wszystko ok no ale nie ma wyjścia i musi być ok :-)
    Teraz może mój lekarz już powie czy to chłopczyk czy dziewczynka no ale zobaczymy ;-)

Misi@ lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 591 592 593 594 595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ