Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie wrocilam z H&M mama i jestem meeeega zawiedziona. Jakies kilka wieszaczków, ubranie szmatlawe , nic żadnego a jeansowe rozmiary to chyba kurcze im sie z dziecięcymi pomylily....
Ja mialam przed ciaza 36-38. Chcialam kupic jakies fajne jeansy w rozmiarze 40 bo wiadomo, ze jeszcze przytyje. Cala sciana z polkami z jeansamu ciazowymi i żadnego rimaizru 40- największy 38 wtf?!? Chyba jednak nie wiedza jak wygląda przecietna polka w ciąży bo ja w to 38 to i przed bym nie weszla:(
A szkoda bo byly fajne kolory z lekkimi przetarciami
C&A porazka... Rzeczywiście ciocie klocie tam moglyby cos znaleźć - w necie jakos ladniej to wyglądało...
No nic chyba pojadę do zwykłego sklepu po wieksze- modne teraz- boyfriendy i moze cos dopasuje
Ogólnie to jest pomysl na biznes
rozkrece szycie ubrań dla kobiet w ciąży - modnych!

-
4me proponuje na prawdę jechać na jakiś większy bazarek

Nie dość, ze jest w czym wybierać ciążowe jeansy to ceny sa zdecydowanie niższe... a gatunkowo nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń
Moje spisują się bez zarzutów, a koszt 60 zl
-
staraczka i zostań już u tego ginekologa, nawet nie wybieraj się do tamtego żeby coś udowodnić. Znalazłaś super lekarza i jego się trzymaj. Założył Ci nową karte ciąży czy wpisał do już istniejącej wizytę?
-
Gusiak wrote:4me proponuje na prawdę jechać na jakiś większy bazarek

Nie dość, ze jest w czym wybierać ciążowe jeansy to ceny sa zdecydowanie niższe... a gatunkowo nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń
Moje spisują się bez zarzutów, a koszt 60 zl
Bazarek- masz na myśli jakis rynek? Moze i to jest myśl.
Tylko, ze narazie z rynkami muszę sie jeszcze wstrzymac- musialabym sie tam niezle nachodzić aby znaleźć ciążowe ciuchy a ja narazie padam jak podjade autem pod sklep i sprawdzę ofertę w dwóch. Powaga- musialam dwa razy na kawce przysiadać. Wczoraj mialam tak samo... To właśnie robi najlepsze na świecie leżenie w ciąży przez dwa miesiące
/////

-
nick nieaktualny
-
4me tak, tak... mam na myśli ryneczek

Paulinek zaraz zerkne na Wasze podziękowania
Karolcia u nas były amarantowe goździki i buty...wcześniej jakoś w ogóle nie myślałam o gozdzikach, ale zależało mi na konkretnym kolorze kwiatów i tak trafilo na goździki... ostatecznie byłam bardzo zadowolona=)
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Marlenak , u mnie tez jescze nic nie wiadomo. Nawet przypuszczen nie ma... Staraczka- gratuluje!!!
Chabasse, wszystkiego najlepszego
Jescze.jakas dziewczyna miala miec slub w tym tyg jesli dobrze pamietam?
me, ale to jutro. Poki co dzisiaj relaksuje sie na warsztatach bezpieczny maluch
-
Paulinek wrote:https://drive.google.com/folderview?id=0B7C9HVNRxfInfk01R1ZtUFNpNGh0WTFWVlpDVlp5akFUQkJVSk9iU2lrVjNZemxfaUFORTQ&usp=sharing i zdjęcia

Zdjęcia bardzo ładne
A co do sukni faktycznie bardzo podobna... mało tego tak jak patrzę na dół Twojej sukni to chyba nawet bardziej mi się podoba
-
nick nieaktualny
-
Anima to czekamy później na relacje jak się wszystko udało i jakieś zdjęcia
)
a w ogóle wiecie co... u mnie odwołali tego bezpiecznego malucha... tzn. Jest przełożone spotkanie jakoś ma maj... a ja już się tak nastawilam
-
Paulinek wrote:U mnie w mieście z salonu, w którym szyłam w tym roku "wyszły" tylko 4 takie suknie hehe
a dziękuję dziękuję
Twoja też śliczna
To takie dość nietypowe suknie... teraz raczej jest moda bardziej na syrenki i to w koronce
U mnie wstępnie tez miała być zupełnie inna... szylam suknie na zamówienie, krawcowa juz cały jakby 'stelaż' uszyla, a ja stwierdziłam ze nie...
Zadna do mnie jednak nie pasowała jak taka postrzepiona i szycie od nowa... cale szczęście mialam na prawdę cudowna krawcowa, która to zrozumiała