Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wrocilam z H&M mama i jestem meeeega zawiedziona. Jakies kilka wieszaczków, ubranie szmatlawe , nic żadnego a jeansowe rozmiary to chyba kurcze im sie z dziecięcymi pomylily....
    Ja mialam przed ciaza 36-38. Chcialam kupic jakies fajne jeansy w rozmiarze 40 bo wiadomo, ze jeszcze przytyje. Cala sciana z polkami z jeansamu ciazowymi i żadnego rimaizru 40- największy 38 wtf?!? Chyba jednak nie wiedza jak wygląda przecietna polka w ciąży bo ja w to 38 to i przed bym nie weszla:(
    A szkoda bo byly fajne kolory z lekkimi przetarciami :(
    C&A porazka... Rzeczywiście ciocie klocie tam moglyby cos znaleźć - w necie jakos ladniej to wyglądało...

No nic chyba pojadę do zwykłego sklepu po wieksze- modne teraz- boyfriendy i moze cos dopasuje :/
    Ogólnie to jest pomysl na biznes ;) rozkrece szycie ubrań dla kobiet w ciąży - modnych! :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka gratuluję córeczki:)
    Chabasse pięknie wyglądałaś:)

chabasse lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me proponuje na prawdę jechać na jakiś większy bazarek =)
    Nie dość, ze jest w czym wybierać ciążowe jeansy to ceny sa zdecydowanie niższe... a gatunkowo nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń =)

Moje spisują się bez zarzutów, a koszt 60 zl =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:13

l22nhdge5b933eoh.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w HM na szczęście rozmiary jeansów ciążowych do 46 są także nie mogę narzekać.. i dość spory wybór ostatnio bluzeczke kupiłam :) no ale mógłby dział być troszkę większy to fakt

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka i zostań już u tego ginekologa, nawet nie wybieraj się do tamtego żeby coś udowodnić. Znalazłaś super lekarza i jego się trzymaj. Założył Ci nową karte ciąży czy wpisał do już istniejącej wizytę?

Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    4me proponuje na prawdę jechać na jakiś większy bazarek =)
    Nie dość, ze jest w czym wybierać ciążowe jeansy to ceny sa zdecydowanie niższe... a gatunkowo nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń =)

Moje spisują się bez zarzutów, a koszt 60 zl =)

Bazarek- masz na myśli jakis rynek? Moze i to jest myśl.
    Tylko, ze narazie z rynkami muszę sie jeszcze wstrzymac- musialabym sie tam niezle nachodzić aby znaleźć ciążowe ciuchy a ja narazie padam jak podjade autem pod sklep i sprawdzę ofertę w dwóch. Powaga- musialam dwa razy na kawce przysiadać. Wczoraj mialam tak samo... To właśnie robi najlepsze na świecie leżenie w ciąży przez dwa miesiące ://////

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=4bSVEk25uuc jakby ktoś miał ochotę nasze podziękowania dla Rodziców ;) za chwile wrzucę zdjęcia ;) p.s Gusiak miałyśmy bardzo podobne suknie;)

Gusiak, agatka196, chabasse lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabasee bardzo ladna z Was para. Zdjecia Male ale mąż chyba przystojny ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • karolcia87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak też miałam bukiet z czerwonych goździków i czerwone szpile ;)

Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me tak, tak... mam na myśli ryneczek =)

Paulinek zaraz zerkne na Wasze podziękowania =)

Karolcia u nas były amarantowe goździki i buty...wcześniej jakoś w ogóle nie myślałam o gozdzikach, ale zależało mi na konkretnym kolorze kwiatów i tak trafilo na goździki... ostatecznie byłam bardzo zadowolona=)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• 4me Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak, Paulina no wzruszyć sie mozna na Waszych filmikach :)

nick nieaktualny, Gusiak lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://drive.google.com/folderview?id=0B7C9HVNRxfInfk01R1ZtUFNpNGh0WTFWVlpDVlp5akFUQkJVSk9iU2lrVjNZemxfaUFORTQ&usp=sharing i zdjęcia ;)

agatka196 lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek az się wzruszyłam na Waszych podziękowaniach... piękne =)
    Zresztą dla mnie podziękowania dla rodziców to zawsze takie placzliwy moment...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Marlenak , u mnie tez jescze nic nie wiadomo. Nawet przypuszczen nie ma... Staraczka- gratuluje!!!
    Chabasse, wszystkiego najlepszego :)

Jescze.jakas dziewczyna miala miec slub w tym tyg jesli dobrze pamietam?

me, ale to jutro. Poki co dzisiaj relaksuje sie na warsztatach bezpieczny maluch :-)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    https://drive.google.com/folderview?id=0B7C9HVNRxfInfk01R1ZtUFNpNGh0WTFWVlpDVlp5akFUQkJVSk9iU2lrVjNZemxfaUFORTQ&usp=sharing i zdjęcia ;)

Zdjęcia bardzo ładne =)
    A co do sukni faktycznie bardzo podobna... mało tego tak jak patrzę na dół Twojej sukni to chyba nawet bardziej mi się podoba ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w mieście z salonu, w którym szyłam w tym roku "wyszły" tylko 4 takie suknie hehe ;) a dziękuję dziękuję ;) Twoja też śliczna

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anima to czekamy później na relacje jak się wszystko udało i jakieś zdjęcia =))

a w ogóle wiecie co... u mnie odwołali tego bezpiecznego malucha... tzn. Jest przełożone spotkanie jakoś ma maj... a ja już się tak nastawilam =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:14

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    U mnie w mieście z salonu, w którym szyłam w tym roku "wyszły" tylko 4 takie suknie hehe ;) a dziękuję dziękuję ;) Twoja też śliczna

To takie dość nietypowe suknie... teraz raczej jest moda bardziej na syrenki i to w koronce =)
    U mnie wstępnie tez miała być zupełnie inna... szylam suknie na zamówienie, krawcowa juz cały jakby 'stelaż' uszyla, a ja stwierdziłam ze nie...

Zadna do mnie jednak nie pasowała jak taka postrzepiona i szycie od nowa... cale szczęście mialam na prawdę cudowna krawcowa, która to zrozumiała =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ