Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Oooo bardzo ładna. Następnym razem ją spróbuję. Ja ciągle używam syoss 4-1 lub 3-1, zależy co jest na półce. Lubie je za to, że nie mają w sobie rudych odcieni. W ogóle lubię chłodny odcień na włosach.
Nancy to zacznij sporo wcześniej jej szukać, bo jakieś deficyty w sklepach
Juz się śmiałam, ze to chyba kolo wiosna 2015, ze tak wszędzie pustki w sklepach
-
Ogladalam... bardzo fajny pomysl..Angelaa wrote:ogladałyscie mój filmik weselny ? ile byście mi dały lat ?
co do wieku to osobiscie bym ci dala jakies 28 lat.. ale wiesz.. fryzura, makijaz i stroj tak niecodzienny moga troche znieksztalcac prawdziwy wyglad... wiec sorki jesli bardzo sie pomylilam..
-
nick nieaktualny15.04Mozjaka wrote:misi@ któego kwietnia kończysz 30?

Makrele wedzona na goraco kupilam dzis w tesco. Jest promo i zaplacilam 1,9
Kurcze caly czas mam wieczorami mdlosci, juz nie daje rady
Ogladam sepa. Tzn w sumie sie ucze ale maz oglada, ale zerkam sobie ;p
4me lubi tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Nancy to zacznij sporo wcześniej jej szukać, bo jakieś deficyty w sklepach

Juz się śmiałam, ze to chyba kolo wiosna 2015, ze tak wszędzie pustki w sklepach
Obym pamiętała, bo następne farbowanie gdzieś w sierpniu. Myślałam, że częściej farbuje, a tu dzisiaj policzyłam, że co 4 miesiące.
Jejku dziewczyny ale bobo skacze!
Najpiękniejsze uczucie:*:* Kocham go najbardziej na świecie:* Achhh, wzruszyłam się
Misi@, Gusiak, aldonaa, Lady Savage, easymum, Czarna_88, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy mi tez dzis trzy razy podskoczyl, maz caluje moj brzusio za kazdym razem

Siostrzenica do mnie dzis dzwonila i powiedziala, ze jest zakochana w swoim kuzynie i zapytala sie czy on ja tez kocha...lzy mi poplynely...jest taka kochana
agniesja, agatka196, easymum, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
Angelaa wrote:ogladałyscie mój filmik weselny ? ile byście mi dały lat ?
Angela Was plener w ogóle nie odpala mi na telefonie
teledysk fajny... tak śmiesznie zrobiony
Ale ile masz lat za cholerę nie wiem
... na telefonie nie widziałam jakoś super świetnie, ale obstawialabhm tak kolo 25? 
Ja sie jak widzę mieszcze w takiej średniej... w kwietniu skończę 26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba jeszcze nic nie czuję. Czasem wieczorem odczuwam jakieś dziwne ruchy, ale równie dobrze to mogą być np. jelita. Wszystkie narządy układają się teraz w innych miejscach, bo macica rośnie, więc równie dobrze mogę czuć wieczorne trawienie
Ale jestem spokojna, to pierwsza ciąża, jeszcze mam mnóstwo czasu. -
nick nieaktualnyU mnie to słychać bulgoty między 10-14 i wieczorem, a wczoraj tak lezalam i mialam rękę na brzuchu w miejscu bulgotania pod dłonią czułam te pękające baloniki jak większość kobiet opisuje

Ide spac
Ps filmu nie ogladalam do konca bo to nie moj klimat