Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:15.04

Makrele wedzona na goraco kupilam dzis w tesco. Jest promo i zaplacilam 1,9
Kurcze caly czas mam wieczorami mdlosci, juz nie daje rady
Ogladam sepa. Tzn w sumie sie ucze ale maz oglada, ale zerkam sobie ;p
Pytałam, bo ja 18.04 kończę 30 - będzie bezalkoholowe święto
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:No,ale na pasku widzę, że 15 tc u Ciebie... U mnie 17... (za chwilę 18)
Wiem, wiem... śmieje się troszkę
Aldonaa na Twoje włosy to na bank musiałabys brać dwie... moim zdaniem jest nawet dość wydajna, ja mam włosy tak z 10 cm za ramiona ale za to nie sa jakieś bardzo gęste i u mnie starczylaby nawet niecała jedna paczka
Chociaż ciężko mi powiedzieć tak na 100 jak by było u Ciebie, bo w życiu nie mialam(i jak sądzę nigdy sie nie dorobie ;p) takich ładnych włosów jak Twoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:21
-
nick nieaktualny
-
koncert Toto?kasig wrote:dziewczyny mam do Was pytanie, bo sama nie wiem czy się zdecydować. Chciałabym się wybrać na koncert w czerwcu, ale będę już wtedy w 29 tygodniu, oczywiście wybrałabym miejsce na trybunach, a nie na płycie, ale sama nie wiem czy to nie zaszkodzi dziecku. Niby poczytałam troszkę w necie na ten temat ale zdania są podzielone. Może któraś z Was w poprzedniej ciąży na przykład miała takie doświadczenia, albo ktoś ze znajomych. Bo się mocno waham. Oczywiście dziecko jest dla mnie najważniejsze, ważniejsze niż koncert, ale jest to muzyka mojej młodości, zespół którego juz pewnie nie usłysze nigdy na żywo, stąd ten dylemat. Co myślicie?
pytam bo mają w czerwcu grać w Polsce i to pewnie ich oststni koncert w naszym kraju.
-
A ja nie zasne jeszcze poleze, śniadanko zjem i wstaje ogarnąć mieszkanie co tygodniowe porządki i siade i napiszę chociaż jeden rozdział z metodologii do mojej pracy licencjackiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 06:54
-
marlenak_me wrote:chyba już wszyscy znają płeć, tylko nie ja
a wizyta dopiero 14go kwietnia
Marlenak, nie tylko Ty
ja też nie wiem, kogo noszę w inkubatorze, i u mnie wizyta też dopiero 14, tak więc wiem co czujesz. Jakoś zleci 
Justyss - ja też wczoraj chyba pierwszy raz poczułam Tuptusia

-
nick nieaktualny
-
Pewnie, ze możesz. Takich rzeczy nie mozna jesc jak sa surowe. Na pizzy wszystko wypieczone...marlenak_me wrote:dzień dobry w ten deszczowy dzień!
myslicie ze mogę zjeść pizze z owocami morza? w sumie sie pecze jakies 15 minut, wiec może nie będzie zła? mam na nią wielką ochotę na obiad!
dziś zaczynam 18 tydz. również
Ja bardzo uważam co jem i owoce morza jem
marlenak_me lubi tę wiadomość