Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się dziś czuję kiepsko, mam jakiś dyskomfort w okolicach brzucha (niby nawet nie ból, ale jakoś nieprzyjemnie). Więc chyba ze sprzątania nici, raczej szykuje się leniwy dzień na sofie.
Ogólnie mam jakiś dzień narzekania. Chciałam sobie spodnie ciążowe kupić, okazało się, że akurat nie ma dla mnie rozmiaru (a są wszystkie pozostałe, mniejsze i większe), sprzedawca nie odpowiada. Choroba przechodzi mi stanowczo za wolno, a w środę muszę do Warszawy. Ech, wszystko jakoś dziś w ciemnych barwach, może to ta pogoda
-
ja równiez sie witam u mnie też brzydko i pada , wczoraj któras z dziewczyn pytała czy mamy imiona dla naszych klonów , i mi się podoba julia i weronika
ale mój mąż to mówi ze jak bliżniaki to musimy dać np aneta anita , cos w tym stylu , chyba nie dojdziemy do kompromisu -
nick nieaktualnyJa pytałam o imiona
aneta i anita sa prawie takie same, wiesz najlepiej jak byscie spisali na kartce osobno i wybrali, ja mialam 3 wybrane podzielilam sie nimi z mężem wybral Dagmara, wszystkie 3 mi sie podobaja dlatego mial wybór 
Wczoraj napisalam kolezance ze dziewczynka bedzie ależ mnie wkur*** napisala MA BYC LILIANA KONIEC KROPKA oczywiście nie omieszkalam odpisac aby sobie zrobila i tak nazwa, a co ona na to ze jej facet nie jest gotowy na dziecko i z nim nie bedzie planowala, ale mieszkac na jego koszt to juz jej fajnie. Porażka
Pisalysmy o makreli, dzisiaj porada dnia ze makrela ma duzo rtęci i lepiej rzadko jeść tak na belly wyskoczylo
-
la_lenka wrote:Ja się dziś czuję kiepsko, mam jakiś dyskomfort w okolicach brzucha (niby nawet nie ból, ale jakoś nieprzyjemnie). Więc chyba ze sprzątania nici, raczej szykuje się leniwy dzień na sofie.
Ogólnie mam jakiś dzień narzekania. Chciałam sobie spodnie ciążowe kupić, okazało się, że akurat nie ma dla mnie rozmiaru (a są wszystkie pozostałe, mniejsze i większe), sprzedawca nie odpowiada. Choroba przechodzi mi stanowczo za wolno, a w środę muszę do Warszawy. Ech, wszystko jakoś dziś w ciemnych barwach, może to ta pogoda
La lenka też tak mam od jakiś 3 dni, i nie wiem czy to normalne, i czekałam aż któraś coś na ten temat napisze, do tego pisze, mi na belly że nie powinnam się szybko podnosić, bo mogę poczuć silny ból, a ja się szybko podnoszę, za mocno skręcam, jakoś tak normalnie jak przed ciążą i żadnych bóli nie odczuwam, i też się zastanawiam czy to normalne. -
nick nieaktualny
-
Mi się zdarza ból jak właśnie szybko się podniosę, albo np. nagle kichnę czy zakaszle. Ale na razie raczej rzadko, pewnie jak brzuch urośnie będzie gorzej.
Ale dziś to mam wrażenie, że mnie chyba od jelit tak muli, może jakieś wzdęcia mnie łapią. Na razie wzięłam moje leki, wypiję jeszcze siemię, tabletkę z magnezem i probiotyki. A potem trochę rozciągnę się na sofie i liczę, że się unormuje. Pewnie antybiotyki trochę mi mieszają w trawieniu, przez to znowu gorzej się czuję.
-
Dzień doberek dziewczyny
u nas pochmurno ale na razie nie pada chociaż i oby tak dalej bo mąż wczoraj okna mył 
Ja w listopadzie skończę 27lat a mój mąż w lutym skończył 38 lat
Już ma córę z pierwszego małżeństwa która ma 14 lat 
Ja mam mdłości dalej wieczorami a tak raz w tygodniu wymioty... ale już się przyzwyczaiłam do tego
Brzuszek też mnie trochę boli ale dla tego że mam wzdęty brzuch cały czas
łykam espumisan i trochę przechodzi i jest lepiej.
Coś tam czasami mi pływa w brzuszku jak przyłożę rękę ale nie jestem pewna czy no mój mały Tuptuś
-
Dzień dobry

I u mnie dziś pogoda jakąś kiepska... szaro i ponuro.. cały tydzoen słoneczny to na weekend zawsze się musi skiepscic
Aldona mnie też byłoby szkoda ściąć takie wlosy
... ale widzisz ja nie mam wcale zbyt gęstych i długich ale za to są proste jak druty i tez wszelkie ich próby zakręcenia kończą się klapą... tzn. Na godzinę, dwie mam ładne zakręcone a później się same prostuja 
plus tego jest taki, ze prostownica jest mi obca... no chyba, ze czasem chce je ładnie wygladzic
-
Mam przy okazji pytanie....
wydaje mi się, ze temat był poruszany, ale nie pamiętam
Od wczoraj poczułam jakby męczyła mnie zgaga... (w życiu nie mialam zgagi, więc tak mi się wydaje ze to to ;p)
I teraz prośba.... co mogę brać, żeby ja złagodzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 10:57

a podobno w tych czasach zwleka sie z ciaza po 30 stce- wszędzie tak trabia
to forum nie jest na to przykładem