Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak sobie spojrzalam na naszagooglowska tabelke i jest ona dla mnie nieczytelna...mysle, ze nie bedzie tam widoczne ile bedzie chlopakow a ile dziewczyn,
A propo ktos mial zaznaczac kolorem plec...ja poprosze o niebieski przy moim vlinku
Gratuluje coreczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 18:09
Staraczka23, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję córeczek, dbajcie teraz o siebie
)
Heh... faktycznie jedna osoba i juz jak statystyka podskoczyla ;p
Mam nadzieje, ze za dwa tygodnie i ja poznam płeć ... no i nie ukrywam, ze cały czas po cichu liczymy jednak na chłopca
-
Staraczka23 wrote:Powiedzial ze nie bedzie mi grzebać bo to powinno byc na początku zrobione a teraz sie tam kształtować ma i na nastepnej wizycie spojrzy, pytal czy czesto sikam mowilam ze tak to tylko żurawinę mam dorzucic i od starego gin wynik cytologi wziac
Jak dla mnie trochę dziwne...
moj gin na każdej wizycie prosi mnie na fotel, żeby sprawdzić szyjke i ph... także mnie to trochę zaskoczyło
-
Ja dopiero Listopad i to 15....
a co do ślubów to my mamy tylko cywilny ale kościelny też chcemy mieć
marzy nam się taki skromny z rodzicami rodzeństwem i najbliżsi przyjaciele i oczywiście już nasze maleństwo na rękach u babci
Mój mąż już miał jeden kościelny ale 6 lat temu dostał rozwód kościelny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka mi mój lekarz na samym początku ciąży tzn jak przyszłam po teście ciążowym od razu to badał mnie ginekologicznie a tak do tej pory trzy wizyty później też mnie nie badał tylko USG. A ma naprawdę naj lepsze opinie w naszym mieście i nie tylko. Spokojnie nie denerwuj się w końcu lekarz wie co robi i w końcu musimy komuś ufać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny