Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam dzisiaj wyniki wymazu (tak wiem, miałam to zrobić tydzień temu) i wyszedł mi jakiś grzybek. Napisałam od razu rozpoznanie do mojej ginekolog i zapytałam czy w związku z tym mam przyjść wcześniej na wizytę, a ona odpisała: "tak po receptę na grzybki:)" Jakoś mnie rozbawił ten sms:p
A jeszcze mam do Was pytanie: czy Wam też czasami wylatuje taka galaretka? (Sorry za opis:p) Dzisiaj mi sporo wyleciało i martwie się czy to nie ten czop... -
dziewczyny mam do Was pytanie, bo sama nie wiem czy się zdecydować. Chciałabym się wybrać na koncert w czerwcu, ale będę już wtedy w 29 tygodniu, oczywiście wybrałabym miejsce na trybunach, a nie na płycie, ale sama nie wiem czy to nie zaszkodzi dziecku. Niby poczytałam troszkę w necie na ten temat ale zdania są podzielone. Może któraś z Was w poprzedniej ciąży na przykład miała takie doświadczenia, albo ktoś ze znajomych. Bo się mocno waham. Oczywiście dziecko jest dla mnie najważniejsze, ważniejsze niż koncert, ale jest to muzyka mojej młodości, zespół którego juz pewnie nie usłysze nigdy na żywo, stąd ten dylemat. Co myślicie?
-
Tak teraz myślę, że to może jakaś reakcja po wczorajszym stosunku. Jakiś czas temu też trochę miałam i nie wykluczam, że to też mogło się wiązać z seksem. Echh i czeka nas leczenie. Mam nadzieję, że bobowi nie zaszkodzą czopki czy inne maści na te cholerstwo.
-
nick nieaktualny
-
mnie dzisiaj wypuscili ze szpitala , kazali w dupu lezec
i brać 3 x 2 luteine i nospe , krwawienia juz nie mam , teraz takie brudne plamienia , lekarz mówił ze moze to potrwac troche bo sie szyjka oczyszcza
musiałam odrazu ze szitala jechac do tego lekarza co mi prenatalne robił bo prawdopodobnie to on źla diagnoze postawil co do owodniowości , no i faktycznie okazalo się że dwa worki owodniowe są , przy okazji dowiedziałam się ze w brzyszku mieszkają dwie dziewczynki
Lady Savage, Kasiarzynka, Misi@, Gusiak, 4me, Staraczka23, kasig, la_lenka, chabasse, aldonaa, Sigma, Czarna_88, Dżuls, agatka196, adzia, Nancy87, Wonderland, Carolline, easymum, kataryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny