Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, ja już po lekarzu po USG i jestem mega szczęśliwa całe 2 dni się martwiłam czy będzie wszystko ok no i jest dobrze. Na USG moje malenstwo ma 4,17mm i pięknie bijące serduszko. dostałam l4 i przykaz odpoczynku/ nastepna wizyta 26 styczeń
Z wyliczeń lekarki wyszło to samo co mi na suwaczku czyli 6 tydzień i 1 dzieńMisi@, kasiuleks, eM, adzia, KathleenPL, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasiuleks trzymam kcuiki i zniecierpliwościa czekam na wynik Twojej wizyty
PannaB witamy
Mozjaka super no to czekamy na informację...
Mnie jest obojętnie byle było zdrowe. Mąż jak to facet chce pierworodnego :p teściowa czeka na wnuczkę, już od dwóchlat kupuje sukieneczki i ciuszki dla dziewczynki...ale sie tym nie przejmuje Oby dzidzia była zdrowakasiuleks lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odbieracie mi nadzieje Ale uparlam sie i pojde jutro licze na to ze jednak 23 dni po owulacji cos jednak zobacze wystarczy mi potwierdzenie ze pęcherzyk jest w macicy.
PannaB witaj i gratulacjeMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypesteczka wrote:Witam, ja już po lekarzu po USG i jestem mega szczęśliwa całe 2 dni się martwiłam czy będzie wszystko ok no i jest dobrze. Na USG moje malenstwo ma 4,17mm i pięknie bijące serduszko. dostałam l4 i przykaz odpoczynku/ nastepna wizyta 26 styczeń
Z wyliczeń lekarki wyszło to samo co mi na suwaczku czyli 6 tydzień i 1 dzień
Życzę spokoju i zdrówka
A miałaś problem z l4? Ja mam mega stresująca pracę i dużo mam delegacji, choć lubię ją bardzo,to wydaje mi się, że skurcze brzucha mam ze stresu...ciągle mam nowe projekty i musze byc bardzo aktywna. W ziwiązku z tym mam nadzieje , że w środe dostane l4. U mnie każdy bierze :)No i w sumie jestem sama na oddział więc pracy mam multum. Kurcze sama nie wiem z jednej strony chciałabym tam byc, ale z drugiej boje się, że coś się stanie, a tego nigdy sobie nie wybacze. Tak długo czekałam na bobasa. -
nick nieaktualnykasiuleks wrote:Dziewczyny odbieracie mi nadzieje Ale uparlam sie i pojde jutro licze na to ze jednak 23 dni po owulacji cos jednak zobacze wystarczy mi potwierdzenie ze pęcherzyk jest w macicy.
PannaB witaj i gratulacje
Z tego co widze mamy taki sam suwaczek. Miałaś wczesną owulację? -
Misi ostatnia @ mialam 6.12 a owulacje w 13dc, wiec jutro bede w 23 dniu po owu. Z tego co obliczaly mi suwaczki wg owulacji powinnam miec + w 2 dni. Ehh bardzo chce ten pecherzyk zobaczyc Tobie tez w srode tego zycze
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Ale tu dzisiaj zywo i coraz nas wiecej:) u mnie narazie bez zadnych objawow w zasadzie poza tym ze bola mnie strasznie piersi i zaczely swedziec troche. Dziewczyny a moglybyscie podac terminy waszego zaplodnienia lub orientacyinego zagniezdzenie? Chodzi mi po prostu o informacje co mozna zobaczyc na badaniu w konkretnym tygodniu ciazy ale liczac sam wiek maluszka. Zastanawiam sie po prostu co zobacze za dwa tygodnie u lekarza, porownujac z waszymi liczbami. I dostanie mi sie po glowie od meza jak wroci bo test sobie zrobilam i krecha juz ciemna jak noc wariaci sa wsrod nas a raczej wsrod was
Misi@ lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Zazdraszczam
Życzę spokoju i zdrówka
A miałaś problem z l4? Ja mam mega stresująca pracę i dużo mam delegacji, choć lubię ją bardzo,to wydaje mi się, że skurcze brzucha mam ze stresu...ciągle mam nowe projekty i musze byc bardzo aktywna. W ziwiązku z tym mam nadzieje , że w środe dostane l4. U mnie każdy bierze :)No i w sumie jestem sama na oddział więc pracy mam multum. Kurcze sama nie wiem z jednej strony chciałabym tam byc, ale z drugiej boje się, że coś się stanie, a tego nigdy sobie nie wybacze. Tak długo czekałam na bobasa.
Ja będę miała dziewczynkę, czuję to i nie ma innej opcji, będzie mała AlaMisi@ lubi tę wiadomość
-
Mi jest wszystko jedno czy chłopiec czy dziewczynka byle by się urodziło i było zdrowe. Choć imię mamy tylko dla chłopca wybrane
Pesteczka świetnie że tak dużo zobaczyłaś, ja idę w poniedziałek będzie 6t2d więc powinnam widzieć podobnie, ale czasem się zdarza że nie widać więc się nie zdenerwuje
Mnie dziś brzucho boli i mdłości naprawdę się nasiliły, ale mnie to uspokaja chcę jeszcze! Cycki lekko bolą, mogły by bardziej Zmęczenie straszne odkąd wróciłam do pracy i znów dziś mała drzemka
Kasiuleks pęcherzyk powinien już być ale jeśli nie będzie to nie schizujWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:04
Misi@, kasiuleks lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Nancy87 wrote:Ooo lady my też mamy na liście imion Nikodema, Olafa, Kornela:), a dziewczynkę kiedyś chcieliśmy Maję, ale już dużo tych Majeczek.
u mnie chłopak się uparł na Zuzię ;/ ja nie lubię to takie pospolite imię w Poznaniu co druga to Zuzia ;/ u dziewczynek w przedszkolu, każda w swej grupie ma 5 a druga 4 Zuzie ;/ ja bym chciała Cirianne albo Wiktorię, a na Nikodema to mam chrapkę od dawna, jeszcze podoba mi się Karolek i Mikołaj -
eM wrote:
Mnie dziś brzucho boli i mdłości naprawdę się nasiliły, ale mnie to uspokaja chcę jeszcze! Cycki lekko bolą, mogły by bardziej Zmęczenie straszne odkąd wróciłam do pracy i znów dziś mała drzemka
Mnie dziś strasznie piersi bolą, okropnie -
eM no jutro sie wszytko okaze Mam wielka nadzieje , ze tak bedzie
Co do objawow to mnie tylko bardzo bola piersi i od wczoraj sutki. Mdli mnie tylko czasami jak jestem glodna.
Mi tez jest wszytko jedno czy dziewczynka , czy chlopczyk Ale mam przeczucie, ze bedzie to chlopiec, aczkolwiek moge sie mylic:)Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny