Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justysss wrote:No tak tylko to ja to odczuwam jak stres takie sciskanie zoladka i smieje sie ze na uczelni przed obrona taki mialam...ale po oberonie znikl a teraz mnie to irytuje i martwi. Podbrzusze wogole mnie nie boli czasami jajnik delikatnie:)
Normalne to ci nie minie aż do porodu, macica się rozciga, póki nie krwawisz, nie plamisz wsio jest ok. -
adzia wrote:Ja także od dawna mam wybrane imiona zarówno dla córeczki i dla syna .Syn Jakub,córka Lena.Ale ostatnio coraz wiecej znajomych zadaje mi pytanie czy rozważam taką opcje ze moga byc blizniaki :-)bo przeciez mój M jest z bliżniaków.Kurcze ale mi wbiły klina?Jego brat blizniak tez zostanie ojcem,szwagierki ciąża jest starsza od mojej o 5 tyg,Ona na bank widziala jeden zarodek.A ja musze poczekac do srody i sie dowiem czy jest jedna fasolinka czy dwie
U mnie w rodzinie też są bliźnaki, babcia ma siostrę bliźniaczkęadzia lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam syna, ale odkąd jestem w ciąży to zrobiło mi się zupełnie wszystko jedno, dziewuszki też sa fajowe.
Dla chlopca mamy wybrane imię - Patryk, a dla dziewczynki jeszcze nie do końca, coraz częściej nam Justyna po głowie chodzi. Kiedyś chcialam Łucja, ale boje się, że ludzie będą brzydko zdrabniac (Łusia, brrr). -
la_lenka wrote:Ja zawsze chciałam syna, ale odkąd jestem w ciąży to zrobiło mi się zupełnie wszystko jedno, dziewuszki też sa fajowe.
Dla chlopca mamy wybrane imię - Patryk, a dla dziewczynki jeszcze nie do końca, coraz częściej nam Justyna po głowie chodzi. Kiedyś chcialam Łucja, ale boje się, że ludzie będą brzydko zdrabniac (Łusia, brrr). -
Witajcie, dziś miałam piękny sen, po raz pierwszy od początku ciąży , śniło mi się że ja z moim chłopakiem i dzidziusiem byliśmy na Karaibach, jerunku ale piaseczek był żółty a woda taka niebieska i to słoneczko takie cieplutkie. Fajny przyjemny sen
-
nick nieaktualny
-
Ja też zaczynam 7 tydzień mdłości z rana i oczekiwanie na śniadanie mąż leci do sklepu po mleko i będziemy mieć gofry ale on nas rozpieszcza
adzia, 4me lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Ja dzis zaczynam 6 tydzien
Oj strasznie sie zaczelam stresowac ta wizyta Zrobilam sobie meliske bo musze sie troche uspokoic...
Odezwe sie jak wroce -
nick nieaktualny
-
Nancy a powiedz kiedy byłaś u gina? Ja też osmy tydzien zaczęłam. Byłam w 5t6d 02.01.15, a następna wizyta 27.01.15 i nie wiem czy wytrzymam tak długo... na wizycie było widać pecherzyk 95 mm, gin powiedział, że lada dzień będzie widać pecherzyk zoltkowy. Byłabym spokojniejsza, gdybym wiedziala, że wszystko dobrze się rozwija. Moja mama mówi, że teraz jest za dużo informacji w necie i kiedyś kobiety dowiedziały się, że są e ciazy i po prostu się cieszyly, a teraz czyta się bzdury w necie i na zapas nie potrzebnie się martwi. Może coś w tym jest. Nancy jak to jest u ciebie?Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
skabarka wrote:Lady S - może być od ciśnienia a może być to zwykły objaw ciążowy ;-/ mi też się dzisiaj w głowie kręci ;-/ nie fajne to jest, tym bardziej jak muszę mieć na oku synka ;-/
Oj bardzo nie fajnie, wolałabym już wymiotować, w sklepie mnie tak zakręciło że poleciałam, dobrze że mnie Rafał chwycił wyprowadził na dwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny