Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiuleks wrote:Ja dzis zaczynam 6 tydzien
Oj strasznie sie zaczelam stresowac ta wizyta Zrobilam sobie meliske bo musze sie troche uspokoic...
Odezwe sie jak wroce
Tak w ogóle do dzień dobry wszystkim
U mnie nocka w porządku, za to poranek jak zwykle...przywitanie z sedesem i musiałam zjeść 2 śniadanie po odczekaniu jakiś 10 min Teraz jest już OKi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Pałaszuje kiszoną kapustę z białą czekoladą i popijam sokiem żurawinowym xD haha cudownie
skarbek ja też dzisiaj trochę na łatwiznę idę, bo robię ryż zapiekany z jabłkami i śmietanką mmmmmm już się doczekać nie mogę. Z mięsem to u mnie kiepsko teraz to raczej nabiał, kluski, warzywa i owoce
kasig ja to chętnie bym się zamieniła, bo najgorsze mdłości mam rano. Mam nadzieję, że nie będę miała przygód po drodze do pracy a jadę samochodem ok. 35 min. -
nick nieaktualny
-
Zdrzemnęłam się trochę, ale przy młodej się dlugo nie da Maruda na całego jej się uruchomiła:/ Ja nie wiem, w kogo toto sie wrodziło...
Dzisiaj jest mi tak niedobrze, ze nic jesc nie mogę. Nawet lutki nie bralam jeszcze bo na sama myśl mam odruch wymiotny. Ani wody sie napić, no doslownie nic do ust wziąć nie mogę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny