Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! A tu znowu tetni zyciem ja na weekend wyjechalam z mezem do rodzicow, jakies przemeblowanie i mi slabo. Cos tam lekkiego popchnelam, przesunelam, podnioslam i jestem ledwo zywa. W glowie helikopter, zimne poty. Okropne uczucie. Wczesniej w sklepie podobnie, a babcie prowadzilam pod reke wiec nie bylo wiadomo kto kogo prowadzi. Chyba sobie jakas slaba kawke zrobie, moze bedzie lepiej.
Pijecie teraz kawke w ciazy czasami? Ja rozpuszczalna z jednej lyzeczki tak raz dziennie.[/url] -
Lady86 wrote:Hej dziewczyny! A tu znowu tetni zyciem ja na weekend wyjechalam z mezem do rodzicow, jakies przemeblowanie i mi slabo. Cos tam lekkiego popchnelam, przesunelam, podnioslam i jestem ledwo zywa. W glowie helikopter, zimne poty. Okropne uczucie. Wczesniej w sklepie podobnie, a babcie prowadzilam pod reke wiec nie bylo wiadomo kto kogo prowadzi. Chyba sobie jakas slaba kawke zrobie, moze bedzie lepiej.
Pijecie teraz kawke w ciazy czasami? Ja rozpuszczalna z jednej lyzeczki tak raz dziennie.
Też mam dziś helikopter, i non stop kłucie w boku, ale póki nie plamie czy nie krwawie to się nie będę martwić ale ten helikopter jest tak nie komfortowy, miałam dziś się uczyć łaciny na egzamin i nici, bo tak świat się kreci że nie da rady nawet po spaniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na kółeczku to gin patrzy tak mniej więcej, ale usg po zmierzeniu dzidzi wyznacza który to dokładnie tydzień + dzień, więc jeżeli gin dokładnie zmierzy to jest to wiarygodna informacja, zwłaszcza na tym etapie. W 1 ciąży wyliczenia z usg idealnie pokryły się z wyliczeniami belly a ja mam cykle ok 30-31 dniAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie w opisie USG mam coś takiego: W jamie macicy uwidoczniono jeden pęcherzyk ciążowy, w jajniku lewym 2 pęcherzyki,
Tak mnie to właśnie zastanawia czy to powinno tak być czy ja jakaś dziwnaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:02
-
nick nieaktualny
-
U nas w szpitalu sa tylko 3 scany. Ale ja do gina chodze prywatnie, wiec tez na kazdej wizycie mam robione usg. Ciekawa jestem na kiedy mi wyznacza termin w szpitalu? Narazie czekam na list od nich.
-
Lady86 wrote:Pijecie teraz kawke w ciazy czasami? Ja rozpuszczalna z jednej lyzeczki tak raz dziennie.
-
A ja piję inkę ale mi nie smakuje i też z niej zrezygnuję. Da się przeżyć bez kawy:) Myślałam, że będzie o wiele ciężej. Ja jeszcze bym piła ale mąż mi nie pozwala:p a właśnie jak Wasi partnerzy? Zabraniają Wam czegoś, zamartwiają się czy się dobrze ubieracie, czy zdrowo jecie? Mój mi nie pozwala tylko tej kawy i karze myć dłonie po każdej zabawie ze zwierzakiem:) Gorzej jest jak pojadę do rodziców, ale o tym już wcześniej pisałam.
-
Nancy87 wrote:a właśnie jak Wasi partnerzy? Zabraniają Wam czegoś, zamartwiają się czy się dobrze ubieracie, czy zdrowo jecie?
Tak mój mi zabronił dziś wsunąć 3 tortillę, i dzidziusiowi pogroził palcem że co za dużo to nie zdrowo, zakupy niesie, czy się zamartwia nie zauważyłam, ale wkurza mnie od ostatniej kłótni, nie wiem nic nie robi a mnie wkurza, dziś mnie wkurzał chrapaniem ;/ nigdy mi to nie przeszkadzało, a dziś myślałam że na niego poduszkę wrzucę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:35
-
Ja piję tylko inkę, ale ona w sumie jest zdrowa. Zrezygnowałam z kawy, zresztą mi by mąż nie pozwolił bo był ze mną u ginekolog gdy pytałam ją o kawe i ona powiedziała że lepiej jest nie pić. No więc mój mąż zabrania mi kawy, coli w większej ilości i ogólnie raczej nie zdrowego papu ostatnio przyniósł czipsy na kanapę a ja zaczęłam szamać na co on 'wiem że przesadzam, ale nie objadaj się czipsami', powiedziałam 'masz rację, przesadzasz' mój bardzo się martwi, ale ciężko mu się dziwić. On pragnie dziecka dużo dłużej niż ja
adzia lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
kasiuleks wrote:Jesli chodzi o kawe to ja pije , jedna dziennie rozpuszczalna z jednej lyzeczi
No ja wlasnie dokladnie tak samo. Ale ja mam niskie cisnienie, wiec musze zeby zyc
No ja mam zawroty glowy straszne dalej. Ale moze to tez troche przez ten wiatr. Jestem w gorach u rodzicow i hula niemilosiernie a wcziraj u siebie jeszcze dobrze sie czulam.
Eh ale Wam zazdroszcze tego, ze widzialyscie juz swoje maluszki, ze rosna i jestescie troche spokojniejsze. Hmm mam strasznie mieszane uczucia w zwiazku z ta moja ostatnia wizyta u lekarza. Zbadal mnie, stwierdzil ze nic nie czuc jeszcze i ze trzeba czekac. Nie zrobil usg i triche mnie to zmartwilo i co jakis czas o tym mysle jak mi sie przypomni. Co myslicie? Moze tak byc ze nie czul nic w badaniu a jednak malenstwo sie rozwija?
Przepraszam ze Was tak wypytuje ale to moja pierwsza ciaza, nie mam kogo zapytac za bardzo i to wszystko jest dla mbie nowe, stresujace i pelne niewiadomychkasiuleks lubi tę wiadomość
[/url]