Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady86 ja nie bardzo Ci pomoge bo tez nie jestem doswiadczona w tym temacie. Ale mysle, ze dziewczyny na pewno Ci cos podpowiedza Ale jedno jest pewne nie denerwuj sie
-
Lady86 ja Ci pisałam że pęcherzyk ciążowy miał z 1-3mm więc na logikę przez skórę i mięśnie brzucha itd to mógł tego nie wyczuć. Każdy lekarz podchodzi do sprawy inaczej, a jeżeli byłaś u lekarza z NFZ to całkowicie normalne że nie miałaś usg. Spokojnie Sama wiem że ciężko się czeka kiedy masz kolejną wizytę?Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Nancy spróbuj popijać sobie ciepła wodę z cytryną. Mnie pomaga. przez dzień popijam herbatę a na noc stawiam obok łóżka termos z gorącą wodą i jak się przebudze to kilka lykow biorę. Tez miałam okropne mdłości, to jedyne co w dużym stopniu pozwala funkcjonować.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam się wam pochwalić ze tez juz mam wizytę za sobą. 7.01 USG pokazało pęcherzyk ciążowy z maluszkiem w środku , nie pamiętam już wielkości ale serduszko pikalo był to 6 w1d a z usg wynikało 5 w6 d.
Dziewczyny które mają jeszcze wizyty przed sobą, nie denerwujcie się, wszystko będzie dobrze
Aneta możesz wziąć no speadzia, Misi@, kasig, eM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello wróciłam z uczelni i niestety jutro od rana mam prezentację, którą przygotowuje właśnie :p
Nie spałam całą noc miałam bóle i w ogóle, napisałam sms do gin o 23:00...napisała mi co i jak i, że mam przyjść jednak we wtorek, że mam się nie martwić i jak będzie potrzeba to da mi l4...ciekawe co miała na myśli wtorek czy w ogóle ? Ciekawe jak dziś bedzie, czy zasnę.
Ja już mam ustaloną dietę przez dietetyczę, od wtorku ją obczaję i będe musiała zacząć jeść ryby Mąż mnie namawia i dietetyczka też mi w diecie to uwzględniła, choć musiała zmienić, bo na początku było dużo ryb, a ja nie lubie, więc napisałam, jej, żeby mi stopniowo dopisywała :p
Kawy nigdy nie lubiłam, coli i napoi słodkich też. Piłam hektolitry herbaty, ale teraz od tygodnia piję tylko kompociki, wode i soczki...ciezko mi z tym.
Co do zachcianek to nic takiego nie zauważyłam...ja od dziecka zajadałam się bułką z dzemem truskawkowym i kszonym ogórkiem....lubie smaki słodko kwaśne, więc u mnie to normalka...teraz mam chlebek z żurawinką i też jem z pomidorem, cebulką i ogórasem kiszonym, albo z wędlina.
Kaslulaks cieszę się, że już masz 100% pewności, że nowe życie się w Tobie rozwija...ja czekam do wtorku
-
sweety wrote:Aneta możesz wziąć no spe
No spę na ból głowy? Ona działa raczej rozkurczowo na brzusio
PannaB to zależy jak bardzo niecierpliwa jesteś idealnie jest zaczekać do 8tc, wtedy wszystko już musi być widoczne ale mało kto tyle wytrzymuje między 6-7tc już coś tam powinno być widać, poza pęcherzykiem, ale nie musi. Zdarza się czasem że jest tylko pusty pęcherzyk i to nie znaczy nic złego. Więc musisz sama zdecydować, czy wolisz poczekać, bo możesz się nie potrzebnie zeschizować, czy ciekawość Cię zżeraAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Misi@ wrote:Ja już mam ustaloną dietę przez dietetyczę, od wtorku ją obczaję i będe musiała zacząć jeść ryby Mąż mnie namawia i dietetyczka też mi w diecie to uwzględniła, choć musiała zmienić, bo na początku było dużo ryb, a ja nie lubie, więc napisałam, jej, żeby mi stopniowo dopisywała :p
)Misi@, adzia lubią tę wiadomość
-
eM wrote:Lady86 ja Ci pisałam że pęcherzyk ciążowy miał z 1-3mm więc na logikę przez skórę i mięśnie brzucha itd to mógł tego nie wyczuć. Każdy lekarz podchodzi do sprawy inaczej, a jeżeli byłaś u lekarza z NFZ to całkowicie normalne że nie miałaś usg. Spokojnie Sama wiem że ciężko się czeka kiedy masz kolejną wizytę?
Bylam prywatnie wiec zaden problem. Stwierdzil tylko ze macica nie jest rozpulchniona wiec to bardzo wczesnie. A czy brak rozpulchnionej macicy w badaniu swiadczy o czyms zlym?
Mecze Was,przepraszam ale wizyta dopiero 21ego i jakos muszw wytrzymac....[/url]