Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle fajnie co raz nas wiecej a to dopiero poczatek nadzieje ze jeszcze wiele dziewczyn do nas dolaczy.
Mnie brzuch przestal bolec, czasami tylko lekko dokucza. Rano mam lekkie mdlosci, ale chyba przez to ze za szybko sie z lozka zrywam. Poza tym jest cudownie -
Witam dziewczyny zarówno te świeżynki jak i pozostałe
Świeżynki na pierwszej stronie jest lista, na którą prosimy się wpisywać.
Ja dziś się dobrze czuję, dostałam jakiegoś wstrętu do jedzenia,ledwo co serek homogenizowany wpałaszowałam, helikopter pojawił się po częstym schylaniu i teraz leżę i czekam aż przejdzie, ja nie mogę niech to przejdzie, bo drugiego takiego dnia nie zniosę, i od teraz zero schylania. -
Cześć Kobitki.. Dołączam do was i ja.. Ja dopiero tydzień temu dowiedziałam się o ciąży.. zwlekałam z testem , bo nie miałam większych nadziei bo i lekarze nie dawali nam szans.. A tu proszę .. drugi cykl z mierzeniem temp.. i wyszło.. Termin wg OF/BBF wyznaczony jest na 8 września.. Jestem przeszczęśliwa i nadal nie wierzę , że to się zdarzyło.. Życzę wam wszystkim duuuuużo zdrówka i spokoju, bo to chyba najważniejsze teraz.. ściskam i całuję..)
eM, Sigma, Misi@ lubią tę wiadomość
-
chabasse wrote:Cześć Kobitki.. Dołączam do was i ja.. Ja dopiero tydzień temu dowiedziałam się o ciąży.. zwlekałam z testem , bo nie miałam większych nadziei bo i lekarze nie dawali nam szans.. A tu proszę .. drugi cykl z mierzeniem temp.. i wyszło.. Termin wg OF/BBF wyznaczony jest na 8 września.. Jestem przeszczęśliwa i nadal nie wierzę , że to się zdarzyło.. Życzę wam wszystkim duuuuużo zdrówka i spokoju, bo to chyba najważniejsze teraz.. ściskam i całuję..)
Mi wiekszosc lekarzy mowilo, ze nie mogę wcale... Ze nie ma szans. A tymczasem mam juz córę i teraz, po 3 latach staran sie udało -
Witam nowe dziewczyny no i oczywiscie gratuluje Jest nas juz coraz wiecej a na pewno jeszcze sporo przybedzie
Mi dzisiaj nic nie dolega Bola mnie tylko piersi
Ja dzis na sniadanko zjadlam sledzikaMisi@ lubi tę wiadomość
-
kasig wrote:hej dziewczyny, wczoraj zazdrościłam Wam mdłości, a dziś i mnie dopadło, cokolwiek dziś zjem to zaraz jest toaleta. chyba powiedziałam to wczoraj w zła godzinę
Lepiej mdłości niż całodzienny helikopter i omdlenia -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Ja zjadłam na śniadanko jajecznicę i jest znośnie. Za to ból piersi budzi mnie w nocy przy każdym przekręcaniu.
Mnie nie o tyle piersi bolą co sutki, czasami jest to tak silny ból że mnie budzi w nocy, no i ta jak Ty przy przekręcaniu, wolę się nie przekręcać, ale to w nocy silniejsze ode mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skabarka też to oglądałam, uważam że te kobiety decydują się na niesamowity gest. Dziecko wprawdzie genetycznie nie jest ich, ale nosić i urodzić komuś dziecko to naprawdę najwspanialszy dar choć bardzo trudny...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Dziękuję Wam za takie miłe powitanie. Ja właściwie nie mam jeszcze żadnych objawów, ból piersi ustąpił,a bóle podbrzusza mam od 3 dni ale tylko w nocy. Co ciekawe nie mogę się przez nie normalnie wyspać bo są takie uciążliwe,a w ciągu dnia już nic mi nie dolega.
Jutro moja pierwsza beta, więc jutro uzupełnię tabelę z pierwszej strony:)3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota