Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady86 wrote:Bylam prywatnie wiec zaden problem. Stwierdzil tylko ze macica nie jest rozpulchniona wiec to bardzo wczesnie. A czy brak rozpulchnionej macicy w badaniu swiadczy o czyms zlym?
Mecze Was,przepraszam ale wizyta dopiero 21ego i jakos muszw wytrzymac....
la_lenka zazdroszcze CXi bo podobno powinno się co najmniej 3 razy w tyg jeść rybe w ciąży :)A jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:14
-
W ogole dziewczyny dziekuje za wszystke gratulacje bo dopiero teraz doczytalam:) chcialabym poczekac do 8 tygodnia ale nie wiem czy dam rade, wiec chyba umowie sie wczesniej, zreszta narazie mnie korci zeby powtorzyc bete
jakis strach mnie ogarnal chyba wariuje:)
zastanawiam sie tez czy do ginekologa prywatnie czy na nfz. duzo tych watpliwosci -
Hej Dziewczyny, melduję się i ja Wrzesień 2015, czyli dzieciary do szkoły, a my na porodówę trolololololoooo
Wszystkie badania zrobione, betka rośnie, porgesteron też, ale jakoś tak trochę połowicznie czuję, że jestem w ciąży, bo jeszcze nie byłam u gina, wizytę mam 20.02. Chyba nie bedę wybierać się wcześniej - gin nic nie zobaczy, bo za wcześnie, a ja się tylko zestresujęSigma, adzia, eM, kasiuleks, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:la_lenka zazdroszcze CXi bo podobno powinno się co najmniej 3 razy w tyg jeść rybe w ciąży :)A jak się czujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Witajcie
My po raz kolejny termin na wrzesień ok.4.09 jesteśmy w 4 tyg póki co tylko nas mdli więc wszystko przed namiadzia, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,jestem całkowicie nowa. Chciałabym do Was dołączyć.
Dopiero dzisiaj zrobiłam test, i ku wielkiej mojej radości był pozytyw. Na betę idę dopiero w poniedziałek,mam nadzieję, że będzie ok:)
Życzę wszystkim spokojnego donoszenia i sobie samej teżadzia, eM, kasiuleks, Sigma, Misi@ lubią tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
nick nieaktualny
-
hakorośl wrote:Cześć dziewczyny,jestem całkowicie nowa. Chciałabym do Was dołączyć.
Dopiero dzisiaj zrobiłam test, i ku wielkiej mojej radości był pozytyw. Na betę idę dopiero w poniedziałek,mam nadzieję, że będzie ok:)
Życzę wszystkim spokojnego donoszenia i sobie samej też -
Witam z rana,
Jak fajnie się robi nas dużo
Życzę dzisiaj wszystkim wrześniówkom spokojnego "bezmłdłościowego" dnia.
Wczoraj przekopałam internet bo moje dwa jajeczka w jajniku spokoju mi nie dawały , i wywnioskować można że w tym cyklu co zaszłam moje jajniki wypuściły 2 komórki jajowe ale zapłodniona została jedna oby, a tam zostały te ciałka żółte po komórce. bo jakoś innego wytłumaczenia nie mogę się dochrapać. na wizycie jak nie zapomne to się zapytam mojej ginki. -
A ja zauważyłam coś dziwnego. Wczoraj miałam termin @ i od tego momentu przestało mnie aż tak boleć. Tzn piersi mam ciężkie, jak dotknę to czuję, że lekko obolałe, brzuch nie boli, mdłości ledwo ledwo, senność przeszła... Pojawiły się za to napady głodu, io popołudniowe zmęczenie
-
nick nieaktualny
-
Lady86 wrote:Bylam prywatnie wiec zaden problem. Stwierdzil tylko ze macica nie jest rozpulchniona wiec to bardzo wczesnie. A czy brak rozpulchnionej macicy w badaniu swiadczy o czyms zlym?
Mecze Was,przepraszam ale wizyta dopiero 21ego i jakos muszw wytrzymac....
Dziewczyny widzę że sporo z nas idzie jutro na wizytę trzymam kciuki za wszystkie wizyty i życzę tylko dobrych wieści!Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]