Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a powiedzcie mi czy też macie biały, gęsty śluz? Ja od kilku dni ma taki i się nad nim zastanawiam, od początku ciąży jakoś nie zwracałam na to uwagi a teraz jakoś mnie to niepokoi. Co myślicie?Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
chcebycmama wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy też macie biały, gęsty śluz? Ja od kilku dni ma taki i się nad nim zastanawiam, od początku ciąży jakoś nie zwracałam na to uwagi a teraz jakoś mnie to niepokoi. Co myślicie?
to jest normalne, każdy przechodzi ciążę inaczej, ja nie mam ale na forum I trymetru jest dział o śluzie i tam jedne dziewczyny mają a inne nie -
nick nieaktualny
-
Witam wieczorną porą,
Witam serdecznie nowe mamusie
Pesteczka super wieści ekstra uczucie widzieć już bijące serduszko. A fasolka już sporawa
Widzę, że dyskusja na temat imion Mi się obecnie marzy drugi chłopak Henio (Henryk) a jak będzie córeczka to będzie Marysia (Maria)…imiona są już wybrane dawno, nawet mamy już imiona na ewentualnie 3 dziecko
U mnie dzisiaj po starem, mdłości ciąg dalszych. Plusem jest to, że dziś nie wymiotowałam
Będę was trochę podczytywać ale jednym okiem oglądam sobie filmik z mężusiem ;P
Misi@, pesteczka lubią tę wiadomość
-
U mnie będzie to pierwsze dzieciątko , najważniejsze żeby było zdrowe ale mąż chciałby syna a ja córkę Dla synka wybrane imię Natan , natomiast dla dziewczynki mi się podoba Liliana ale mężowi średnio, mojej mamie Marcelinka i ogólnie przeglądam mnóstwo imion dla dziewczynki ale ciężko wybrać
-
Dziekuje za mile przyjecie...powiedzcie mi czy to normalne caly czas mam tak jakby skurcze zoladka takie jakby lekki stresik i nie umiem sie tego pozbyc. Boje sie czy to fasolce nie szkodzi;( co do imion syn bedzie Szymon a corka Natalka:)
-
nick nieaktualnyTen gesty sluz jest prawidlowym objawem o ile nie towazyszy mu swedzenie czy pieczenie, bo wtedy mozna podejrzewac infekcje.
My may Ize, ktora ostatnim czasem strasznie che byc Nokola. Raz w zoo pytana o imie z pelnym przekonaniem przedstawila sie tym imieniem. -
Ja także od dawna mam wybrane imiona zarówno dla córeczki i dla syna .Syn Jakub,córka Lena.Ale ostatnio coraz wiecej znajomych zadaje mi pytanie czy rozważam taką opcje ze moga byc blizniaki :-)bo przeciez mój M jest z bliżniaków.Kurcze ale mi wbiły klina?Jego brat blizniak tez zostanie ojcem,szwagierki ciąża jest starsza od mojej o 5 tyg,Ona na bank widziala jeden zarodek.A ja musze poczekac do srody i sie dowiem czy jest jedna fasolinka czy dwie
-
Adziu z tego co wiem to jeżeli chodzi o dziedziczenie ciąży mnogiej to musi być historia u przyszłej mamy, historia u faceta nie ma znaczenia. Sporo o tym czytałam bo marzyły mi się bliźnięta ale są też inne czynniki sprzyjające, więc kto wie?
adzia lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
my mielismy miec Nine bo gin mowil ze bedzie dziewczynka ale w 30 tc jednak wyszedl chlopak.Ja chcialam Tymka maz Ernesta a Nikodem wybralismy wspolnie bylo to neutralne imie i nie mielismy z nim zadnych skojarzen. Nie mial miec drugiego imienia ale na sali lezalam z dziewczyna ktorej synek mial na imie Norbert i moj poszedl po akt urodzenia i wpisal drugie imie i jest Nikodem Norbert
powodzenia dziewczyny- wysypiajcie sie bo potem sa juz bezsenne noceWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:39
-
nick nieaktualny