Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy,
Suwaczek znajedziesz na necie, projektujesz swój a następnie kopiujesz pierwszy kot jaki ci pokazą i wklejasz do swego profilu,
Ja dziś dziewczyny, po wczorajszej pizzy mam ochotę na słodycze, cały dzień jem a to eklery, a to chleb z miodem a to truskawki z bitą śmietaną i cukremjustysss lubi tę wiadomość
-
Witaj justysss gratulacje Pakiet nie przepadł masz go na belly a na ovufriend on nie dziala
A ja chyba juz nie wytrzymam dluzej i pojde jutro do gina Zaczynam 6 tc a owulacje mialam wczesna, wiec po cichutku liczęna to, ze bedzie jednak cos widacMisi@ lubi tę wiadomość
-
kasiuleks wrote:Witaj justysss gratulacje Pakiet nie przepadł masz go na belly a na ovufriend on nie dziala
A ja chyba juz nie wytrzymam dluzej i pojde jutro do gina Zaczynam 6 tc a owulacje mialam wczesna, wiec po cichutku liczęna to, ze bedzie jednak cos widac
Kasiuleks jeszcze nic nie zobaczysz poczekaj tydzieńjustysss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny...śpiąca jestem dziś cały dzień...w biurze przed monitorem zasypiałam...wróciłam do domu obiadek i spać Wstałam i już lepiej:D Mam lekkie mulenie, ale ciężko powiedzieć, że to mdłości,raczej ciężki żołądek. Teraz zajadam się paluszkami, też jakoś mnie do słodyczy nie ciągnie...maż robi wielki oczy, bo on zaczął za to wcinać batoniki i czekolade, a raczej jadł zawsze niechętnie :p
Ja miałam owulację 20.12 i datę na suwaczku zaznaczyłam 6.12 mimo, że miałam tydzień wcześniej, ale miałam ovu 22 dc
A jak myślicie co ja ujrzę w środę? Pewnie na serduszko nie będzie jeszcze czas, a tak bardzo chcialabym zobaczyć i mieć pewność że wszystko sie dobrze rozwija
Skarbka ja mam cały czas takie bóle, choć ostatnio coraz rzadziej...cos jakby na okres a skórcze, ale próbuje sobie wmawiać, że to macica się powieksza. Zobaczymy w środe mam nadzieję Musimy być dobrej myśli!
Justysss Witamy -
Misi zobaczymy co bedzie jutro u mnie. Ja mialam owu 18.12 to bedziesz wiedziała, ze u Ciebie moze byc podobnie
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ to mamy wizyte w tym samym dniu:) juz sie nid moge doczekac.
Kasiulek faktraczej nie bedzie nic widac, ale ci zie nie dziwie. Wpierwszej ciazy tez odrazu polecialam na wizyte. Teraz troche spoojniej do tego podchodze. W sumie dzisiaj pierwszy raz sie przeztraszylam, ze moze byc cos nie tak.
Wem, ze najwazniejsze jest aby dziecko bylo zdrowe, ale ciekawa jestem czy wolicie mec chlopca czy dziewczynke? Ja chcialabym miec druga corke. Maz natomiast odczynia czary zeby tym razem byl to chlopiecMisi@, adzia lubią tę wiadomość