X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia chyba tak, mogłam nie krakac hehe

Mój R właśnie je pomelo jeju jak ono strasznie śmierdzi chyba nigdy w życiu mi tak owoc nie smierdzial a on gada ze przesadzam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Skabarka, nieźle!
    Robota ciężka, trochę się dziwię dlaczego tak jest, że niby to służba, a nie ma możliwości wyjść do WC, umyć rąk, ochronić się przed rentgenem - to nie podpada pod prawo pracy?

Zazdroszczę Ci bardzo możliwości noszenia broni, a raczej nie tyle samego noszenia, co pewnie na co dzień ćwiczycie na strzelnicy, żeby nie wyjść z wprawy - i tego zazdroszczę :) uwielbiam strzelać, nawet całkiem nieźle mi to idzie, ale cholerka to droga impreza... a na klub nie mam czasu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

• kasig Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka, Bruma świetne macie te zdjęcia :) aż Wam zazdroszczę, mam nadzieje że za tydzień na wizycie już tez co nieco zobaczę :)

• Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straż graniczna, super :D:D

Misi@, to ja też spróbuję oszukać suwaczek i zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
    Strasznie fajnie się Was czyta jak człowiek nadrabia zaległości po paru godzinach a tu tyle dyskusji i radości :) Dzisiaj jakiś weselszy dzień.

Hmm.. to Wy się tak od pierwszego miesiąca smarujecie... hmm.. ja narazie cierpliwie czekam, zeby lekarz potwierdził, że jednak coś widać i jednak wszystko jest ok i chyba dopiero wtedy zacznę akcję ciąża na całego :D narazie jeszcze trochę się boje po tym jak mnie wczoraj odprawił :(

zmykam już do spania! trzymajcie się i życzą Wam miłego dnia jutro :) krótki ten tydzień :) już jutro piątek :)

Misi@ lubi tę wiadomość

16ud3e3k1licdwwn.png[/url]
  • aneta89 Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście odpukać przechodzę ciążę bez młodości , jem normalnie :-) Polecam preparaty przeciw rozstepom firmy Mustela , na allegro jest dużo , ja kupiłam do ciała takie duży , do biustu i żel na opuchnięte nogi (jeśli w ogóle będzie potrzebny) ; ogólnie troszkę kosztują te preparaty , ja za wszystkie zapłaciłam ok 160 zł, ale kupiłam z polecenia ponieważ każda z koleżanek która je stosowała nie ma ani jednego rozstępy :-)

Misi@ lubi tę wiadomość

f2w33e3kc4d16lxe.png
  • Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wracając do wcześniejszego tematu tokso i kotów, bo mi się przypomniało. Ja mam dwa koty, nie chorowałam, przeciwciał nie mam bo się badałam przed rozpoczęciem starań. Lekarz i weterynarz stwierdzili jednogłosnie, ze skoro mam je tak długop, koty nie wychodzą i nie jedzą surowego mięsa to nawet nie ma sensu ich badać skoro ja jestem zdrowa. Wiec kociarnia dalej grasuje po mieszkaniu, śpi z nami w łóżku i jedyne co, to maż sprząta w kuwecie. Aż żal byłoby z tego nie skorzystać ;)

teraz już naprawdę ide spać.
    papa :)

• kasig Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja narazie też się niczym specjalnym nie smaruje, zwykły balsam i tyle, mysle że jak zacznie mi się troszkę brzuszek pokazywać to zainwestuje w coś lepszego. Przyszłam chwilkę temu z pracy dopiero i teraz nadrabiam, fajnie że tu tyle miłego się dziś wydarzyło. Pewnie teraz codziennie ktoś będzie miał wizytę i ślicznych zdjęć fasolek nam przybędzie :)

• Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@... to ja chyba jednak coś przekombinowałam z tym suwaczkiem... Wpisałaś datę zapłodnienia, zagnieżdżenia czy jeszcze coś innego, żeby dobrze liczył?

• chcebycmama Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój suwaczek nie działa, ale to dlatego że na tablecie nie umiem kopiować i wpisałam recznie. Jak dorwe laptopa to to poprawie. Dziś osmy tydzien u mnie!

Misi@ lubi tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • eM Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady86 skoro miałaś owu 20grudnia to wpisz @ od 6 grudnia :)

Dzien dobry dziewczyny, jak to dobrze że już piątek :)

Mi się wydaje że nie ma sensu wydawać kupe kasy na smarowidła bo albo ktoś tendencje do rozstępów ma albo nie ma, jasne warto nawilżać by zminimalizować straty - tak będzie pewnie u mnie :D ale czy wydam 100 za super coś tam czy 15 zł za tę serię z rosmana for mama to różnicy nie będzie, a przyznam że podoba mi się konsystencja i wchłanianie tych kosmetyków z rosmana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 07:34

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • pesteczka Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Ja smaruje siebie zwykłym balsamem, moja skóra i tak ma rozstępy po mojej ex nadwadze :( więc jak nawet dojdzie ich pare szt więcej to je zaakceptowałam a mąż nie wie co to jest :D
    Dzisiaj czeka mnie podglądanie dzidzia mam cichą nadzieję, że serducho już będzie biło. A od dwóch dni strasznie się stresuje aż dorobiłam się rozstroju żołądka, masakra.

eM, Misi@ lubią tę wiadomość

tb73jw4zkn2e67is.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

• eM Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie masz żadnych plamień? Kiedy idziesz do gin?

Maks - ur 08.09.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka juz wszystko w porzadku?ja obudziłam się i tak mi nie dobrze było jak weszłam do kuchni i zobaczyłam obiad z wczoraj to polecialam do kabelki i się dusilam mając odruchy wymiotne. Zjadłam mleko z płatkami i mi przeszło :-) ale masakra juz wiem ze skończyło się moje świetne samopoczucie

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    miałam koszmarna noc :( o 3 obudziły mnie skurcze, chyba macicy :( okropnie bolesne :( wzięłam nospę, łaziłam po domu bo leżenie o dziwo nie pomagało i gadałam do Fasolki żeby ze mną została :( aż mi się płakać chce :( po 40 minutach dopiero sie położyłam, ale to bardziej czuwanie do 7 było niż spanie :(
    piekielnie się wystraszyłam... i chyba nadal się boję, bo to było straszne :(

Też na Twoim etapie obudziły mnie w nocy silne skurcze, tak jak miałam podczas okresu drugiego dnia, ale przeszły, już więcej razy się nie pojawiły, i jesteśmy w 8 tyg :3 więc nie martw się wszystko jest ok.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    juz wiem ze skończyło się moje świetne

Nie bądź taka pewna, ja też kilka dni temu po raz pierwszy poczułam mdłości, ale to tylko jeden dzień, i dzis jest 3 dzień od tamtego dnia, i nic mnie nie mdli, znowu jem wszystko.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Też na Twoim etapie obudziły mnie w nocy silne skurcze, tak jak miałam podczas okresu drugiego dnia, ale przeszły, już więcej razy się nie pojawiły, i jesteśmy w 8 tyg :3 więc nie martw się wszystko jest ok.
    Tylko jak pójdziesz do gina na usg to się nie przestrasz jak Ci powie że ciąża jest z tydzień młodsza, bo patrząc na twój termin rozwiązania to jest bardzo prawdopodobne :)

Maks - ur 08.09.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ