Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Skabarka, nieźle!
Robota ciężka, trochę się dziwię dlaczego tak jest, że niby to służba, a nie ma możliwości wyjść do WC, umyć rąk, ochronić się przed rentgenem - to nie podpada pod prawo pracy?
Zazdroszczę Ci bardzo możliwości noszenia broni, a raczej nie tyle samego noszenia, co pewnie na co dzień ćwiczycie na strzelnicy, żeby nie wyjść z wprawy - i tego zazdroszczę uwielbiam strzelać, nawet całkiem nieźle mi to idzie, ale cholerka to droga impreza... a na klub nie mam czasu -
nick nieaktualny
-
Straż graniczna, super :D
Misi@, to ja też spróbuję oszukać suwaczek i zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
Strasznie fajnie się Was czyta jak człowiek nadrabia zaległości po paru godzinach a tu tyle dyskusji i radości Dzisiaj jakiś weselszy dzień.
Hmm.. to Wy się tak od pierwszego miesiąca smarujecie... hmm.. ja narazie cierpliwie czekam, zeby lekarz potwierdził, że jednak coś widać i jednak wszystko jest ok i chyba dopiero wtedy zacznę akcję ciąża na całego narazie jeszcze trochę się boje po tym jak mnie wczoraj odprawił
zmykam już do spania! trzymajcie się i życzą Wam miłego dnia jutro krótki ten tydzień już jutro piątekMisi@ lubi tę wiadomość
[/url] -
Ja na szczęście odpukać przechodzę ciążę bez młodości , jem normalnie Polecam preparaty przeciw rozstepom firmy Mustela , na allegro jest dużo , ja kupiłam do ciała takie duży , do biustu i żel na opuchnięte nogi (jeśli w ogóle będzie potrzebny) ; ogólnie troszkę kosztują te preparaty , ja za wszystkie zapłaciłam ok 160 zł, ale kupiłam z polecenia ponieważ każda z koleżanek która je stosowała nie ma ani jednego rozstępy
Misi@ lubi tę wiadomość
-
A wracając do wcześniejszego tematu tokso i kotów, bo mi się przypomniało. Ja mam dwa koty, nie chorowałam, przeciwciał nie mam bo się badałam przed rozpoczęciem starań. Lekarz i weterynarz stwierdzili jednogłosnie, ze skoro mam je tak długop, koty nie wychodzą i nie jedzą surowego mięsa to nawet nie ma sensu ich badać skoro ja jestem zdrowa. Wiec kociarnia dalej grasuje po mieszkaniu, śpi z nami w łóżku i jedyne co, to maż sprząta w kuwecie. Aż żal byłoby z tego nie skorzystać
teraz już naprawdę ide spać.
papa[/url] -
ja narazie też się niczym specjalnym nie smaruje, zwykły balsam i tyle, mysle że jak zacznie mi się troszkę brzuszek pokazywać to zainwestuje w coś lepszego. Przyszłam chwilkę temu z pracy dopiero i teraz nadrabiam, fajnie że tu tyle miłego się dziś wydarzyło. Pewnie teraz codziennie ktoś będzie miał wizytę i ślicznych zdjęć fasolek nam przybędzie
-
Lady86 skoro miałaś owu 20grudnia to wpisz @ od 6 grudnia
Dzien dobry dziewczyny, jak to dobrze że już piątek
Mi się wydaje że nie ma sensu wydawać kupe kasy na smarowidła bo albo ktoś tendencje do rozstępów ma albo nie ma, jasne warto nawilżać by zminimalizować straty - tak będzie pewnie u mnie ale czy wydam 100 za super coś tam czy 15 zł za tę serię z rosmana for mama to różnicy nie będzie, a przyznam że podoba mi się konsystencja i wchłanianie tych kosmetyków z rosmana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 07:34
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Witam,
Ja smaruje siebie zwykłym balsamem, moja skóra i tak ma rozstępy po mojej ex nadwadze więc jak nawet dojdzie ich pare szt więcej to je zaakceptowałam a mąż nie wie co to jest
Dzisiaj czeka mnie podglądanie dzidzia mam cichą nadzieję, że serducho już będzie biło. A od dwóch dni strasznie się stresuje aż dorobiłam się rozstroju żołądka, masakra.eM, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkabarka juz wszystko w porzadku?ja obudziłam się i tak mi nie dobrze było jak weszłam do kuchni i zobaczyłam obiad z wczoraj to polecialam do kabelki i się dusilam mając odruchy wymiotne. Zjadłam mleko z płatkami i mi przeszło ale masakra juz wiem ze skończyło się moje świetne samopoczucie
-
skabarka wrote:miałam koszmarna noc o 3 obudziły mnie skurcze, chyba macicy okropnie bolesne wzięłam nospę, łaziłam po domu bo leżenie o dziwo nie pomagało i gadałam do Fasolki żeby ze mną została aż mi się płakać chce po 40 minutach dopiero sie położyłam, ale to bardziej czuwanie do 7 było niż spanie
piekielnie się wystraszyłam... i chyba nadal się boję, bo to było straszne
Też na Twoim etapie obudziły mnie w nocy silne skurcze, tak jak miałam podczas okresu drugiego dnia, ale przeszły, już więcej razy się nie pojawiły, i jesteśmy w 8 tyg więc nie martw się wszystko jest ok. -
wiaraczynicuda wrote:juz wiem ze skończyło się moje świetne
Nie bądź taka pewna, ja też kilka dni temu po raz pierwszy poczułam mdłości, ale to tylko jeden dzień, i dzis jest 3 dzień od tamtego dnia, i nic mnie nie mdli, znowu jem wszystko. -
Lady Savage wrote:Też na Twoim etapie obudziły mnie w nocy silne skurcze, tak jak miałam podczas okresu drugiego dnia, ale przeszły, już więcej razy się nie pojawiły, i jesteśmy w 8 tyg więc nie martw się wszystko jest ok.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny