Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
eM wrote:Agatko chyba nie wytrzymam, mój mąż jest górnikiem w jednej z tych kopalni które mają być zamknięte, więc jest trochę stresująco w domu. 12stego mógłby iść ze mną bo ma na popołudnie, a 19nastego musiał by brać wolne. Ze względu na spore ryzyko straty pracy wolne to nie jest dobry pomysł, a sama nie pójdę... poza tym im szybciej pójdę na l4 tym lepiej, choć mniej stresu związanego z pracą. Ale nie pójdę zanim nie usłyszę serducha...
A ty wytrzymasz?[/QUOTE EM to jest żenada co oni wyprawiaja z tymi górnikami.Jeszcze parę miesięcy temu marudziłam że Mój M robi na kopalni w Czechach ,a nie w Polsce a teraz dziękuje Bogu,bo jak na razie jest bezpieczny -
nick nieaktualnyBruma, gratuluję!
Fajnie, że masz takie ładne zbliżenie, że nawet widać dzieciaczka u mnie lekarz wydrukował fotki bez zbliżenia, tak że widać całą macicę, bąbel w środku i nawet dziecka nie widać, bo na oddaleniu te strzałki mierzące zakrywają cały embrion ;/ beznadziejnie mi to zrobił.
Aaa no i na USG widzę, że dzieciaczek ma 0,2 cm bo napisałaś 0,2 mm
Skabarka, graty! odpoczywaj kochana
-
Lady S a to spokojnie po 1 Piekary nie idą do zamknięcia po 2 lata emerytalne już ma Pewnie też dozór, bo tylko dozór robi jak ma prawa emerytalne Mój ma 30lat jest sztygarem więc ciężko będzie znaleźć prace dla niego, uczył się na mgr inż a pójdzie robić bez wykształcenia...
Nom Adziu to masakra, ale cóż. Najgorsze jest to że ta kopalnia męża ma naprawdę dobre pokłady i nie trudne wydobycie, ale zamknijmy ją bo za dużo babek w administracji... eh cóż za logika. Nie mówiąc już o tym że kopalnie są nie rentowne bo są źle zarządzane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:51
adzia lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady86 wrote:eM - owulacja rzeczywiście 20 grudnia, bo i testem mierzyłam i ją wyraźnie czułam. Hmm, lekarz nie zrobił usg. Zbadał na początek ale stwierdził, że nic się jeszcze nie czuje, nawet w badaniu. Kazał czekać. Hmm, jakby nie patrzeć jeżeli do zapłodnienia mogło dojść nawet 29-30 grudnia to moje maleństwo jest zagnieżdżone dopiero 8 dni.. No to malutko
Ale te Wasze foteczki fajne..
Tak czy inaczej biorę górę witamin, które dał Pan doktor i czekam
Wit e, c, b complex, kwas foliowy, magnez i wit d - podobno pomaga na sprzyjające maluszowi endometrium. Wierzę i łykam jak 80-letnia staruszka górę leków
Skarbka i znowu coś pokręciłam i nakręciłam się, że będe w tym samym tyg i dniu za tydzień co Ty to może ujrze serduszko...dobrze, ze mnie sprowadziłaś do rzeczywistości Bo zamartwiałabym się później...dlaczego itd... -
nick nieaktualnyBruma Skabarka super zdjęcia gratuluje rosnacych fasolek
Powiem Wam że odwoluje to co mowilam ostatnio ze sie dobrze czuje i nie mam mdlosci . Otóz dziś mnie mecza mdlosci muli mnie i jak mysle o jedzeniu jakimkolwiek to mi niedobrze. Zrobilam dzis pyszny obiad ale jak na niego patrzylam to mi sie zle robilo oczywiscie sprobowalam i nawet troche zjadlam ale nie do konca.. cos czuje ze u mnie teraz sie zaczna te mdlosci i zle samopoczucie az sie boje bo w sobote mam egzmain na studaich pisemny i sie obawiam ze bede sie zle czula bede musiala wyjsc w trakcie i mi nie zaliczy
Mam do Was moje kochane pytanie. 2 razy dziennie smaruje piersi olejkiem z baby dream i dzis a wlasciwie wieczorem wyczulam ze zrobily mi sie takie suche szorstkie sutki na dole czy ktoras z Was tez tak ma? Czy to normalne czy to moze przez moj olejek?adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mam suchych sutek nie wiem jak inne dziewczyny. Mam za to mega bolesne i swędzące. Normalnie jak rozsmarowuję balsam to tylko tak byle jak na piersiach, bo każdy ruch boliiiii.
Skabarka - straż graniczna, ale czad! Munduuuuur i ściganie przemytników hahaha pewnie mam wyobrażenia jak z filmu akcji, no ale cóż...
A czemu napisałaś, że bez L4 nie dałoby się zajść w ciążę? Aż taka stresująca praca?
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Bruma, gratuluję!
Fajnie, że masz takie ładne zbliżenie, że nawet widać dzieciaczka u mnie lekarz wydrukował fotki bez zbliżenia, tak że widać całą macicę, bąbel w środku i nawet dziecka nie widać, bo na oddaleniu te strzałki mierzące zakrywają cały embrion ;/ beznadziejnie mi to zrobił.
Aaa no i na USG widzę, że dzieciaczek ma 0,2 cm bo napisałaś 0,2 mm
Sigma faktycznie masz racje hahaha zaraz poprawię.
Bardzo wam dziękuję za gratki i ciepłe słowa, będę trzymać mocno kciuki za wasze wizyty i za wasze USG
wiaraczynicuda mocno kciukam za jutrzejszą beteWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:52
-
nick nieaktualny
-
eM wrote:Lady S a to spokojnie po 1 Piekary nie idą do zamknięcia po 2 lata emerytalne już ma Pewnie też dozór, bo tylko dozór robi jak ma prawa emerytalne Mój ma 30lat jest sztygarem więc ciężko będzīie znaleźć prace dla niego, uczył się na mgr inż a pójdzie robić bez wykształcenia...
Nom Adziu to masakra, ale cóż. Najgorsze jest to że ta kopalnia męża ma naprawdę dobre pokłady i nie trudne wydobycie, ale zamknijmy ją bo za dużo babek w administracji... eh cóż za logika. Nie mówiąc już o tym że kopalnie są nie rentowne bo są źle zarządzane...
Ale niestety komaplnia Julka w Piekarach za pare lat nie bedzie istniala, dlatdgo wiekszosc gornikow przerzucili na inne kopalnie , nie ma juz s niej wydobycia takia jak byla wczesniej i jest nie oplacalna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:59
-
wiaraczynicuda wrote:Bruma Skabarka super zdjęcia gratuluje rosnacych fasolek
Powiem Wam że odwoluje to co mowilam ostatnio ze sie dobrze czuje i nie mam mdlosci . Otóz dziś mnie mecza mdlosci muli mnie i jak mysle o jedzeniu jakimkolwiek to mi niedobrze. Zrobilam dzis pyszny obiad ale jak na niego patrzylam to mi sie zle robilo oczywiscie sprobowalam i nawet troche zjadlam ale nie do konca.. cos czuje ze u mnie teraz sie zaczna te mdlosci i zle samopoczucie az sie boje bo w sobote mam egzmain na studaich pisemny i sie obawiam ze bede sie zle czula bede musiala wyjsc w trakcie i mi nie zaliczy
Mam do Was moje kochane pytanie. 2 razy dziennie smaruje piersi olejkiem z baby dream i dzis a wlasciwie wieczorem wyczulam ze zrobily mi sie takie suche szorstkie sutki na dole czy ktoras z Was tez tak ma? Czy to normalne czy to moze przez moj olejek?