Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:
Lady Savage, a Ty zarejestrowałaś się już gdzieś?
Tak na 19 lutego ;/ ale 12 pójdę do mojej ginekolog i będę czekać od 13 do 20 może się zwolni jakieś miejsce, może ktoś nie przyjdzie i ja wskoczę. -
Nancy87 wrote:Bruma super, ekstra:) Bijące serduszko, to musi być super widok:) Mam nadzieję, że w poniedziałek się przekonam, baaa na pewno się przekonam i zobaczę naszego cuda:)
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Tak na 19 lutego ;/ ale 12 pójdę do mojej ginekolog i będę czekać od 13 do 20 może się zwolni jakieś miejsce, może ktoś nie przyjdzie i ja wskoczę.
Dobrze, że chociaż na 19 Ci się udało. Ostatnio jak byłam u mojej ginekolog, to pytałam kiedy przyjść, jeżeli się uda i zobaczę dwie kreseczki, a ona powiedziała, że jak będę miała problem z terminem, to mam podejść w jakiś dzień, co przyjmuje, powiedzieć jej o pozytywnym teście i mnie przyjmie. -
Nancy87 wrote:Dobrze, że chociaż na 19 Ci się udało. Ostatnio jak byłam u mojej ginekolog, to pytałam kiedy przyjść, jeżeli się uda i zobaczę dwie kreseczki, a ona powiedziała, że jak będę miała problem z terminem, to mam podejść w jakiś dzień, co przyjmuje, powiedzieć jej o pozytywnym teście i mnie przyjmie.
ja też chcę zobaczyć moje dzidzi, nie chce czekać do lutego , a po za tym koleżanka mnie zmartwiła, powiedziała że skąd ja wiem że jestem w ciąży skoro ginekolog tego nie potwierdził, brak okresu i pozytywna beta nie muszą świadczyc o ciązy, ja jej na to: to o czym? nie potrafiła odpowiedzieć, a ja znowu zaczełam się martwić, ;/ -
Dziewczyny nie przejmujcie sie głupim gadaniem. Nasze mamy nie miały usg od razu, ani bet itp, to skąd lekarz wiedzial, ze ciaza? Wróżył z fusów? Przecież raz, ze to czuć, dwa, ze przecież zmienia sie szyjka, czop sie pojawia itp, a to lekarz jest w stanie zbadać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBruma i Skarbka gratuluj e i zazdroszczę...mam nadzieję, że za tydzień też ujrzę serduszko, będe spokojniejsza
la_lenka trzymam kciuki by wszystko było dobrze
Lady S piłeczka no ładnie...ja też mam odpiętą spódniczkę, bo nie daje rady :p
dziś dostałam diete od dietetyczki od poniedziałku zaczynam dietę cięzarnej...mnie nadal boli brzuch jak na @ a dziś miałam leciutkie mdłości, więc mam nadzieję, że to dobry znak...hehe kto by przypuszczał, że bede z tego taka zadowolona -
Bruma i skabarka gratuluję z całego serducha
Co do 'skąd wiesz że jesteś w ciąży' looool pozytywna beta hcg oznacza ciąże, sure są przypadki że rośnie z innego powodu, ale wy przyrosty macie dobre a taki przyrost jest tylko w zdrowej ciąży Nie ma co się przejmować Lady i Nancy
A ja po pracy padłam, wmusiłam obiad a w zasadzie pół i zamknęłam oczy otworzyły się godzinę później Nie wiedziałam że umiem podróżować w czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:52
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Rzadko piszę, ale często podczytuję.
Lady Savage, beta nie rośnie ot tak - nie słuchaj zazdrosnej koleżanki a poza tym, NFZ to nie są wizyty darmowe, tylko opłacani lekarze z naszych pieniędzy. Spróbuj wejść w kolejkę i zapytać lekarza czy Cię przyjmie. Powiedz, że to pierwsza ciąża, boli Cię brzuch - nie wiesz czy to prawidłowe, nie wiesz czy możesz wziąć jakiś lek i się martwisz etc. Powinno być ok. Uszy do góry. Ja mam pierwszą wizytę we wtorek, mam nadzieję, że wszystko bedzie ok. Gratuluję pierwszych wizyt z pozytywnymi informacjami !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:10
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie też pytali skąd wiem, ze jestem w ciąży skoro nie mam okresu, beta rośnie ale lekarz nic nie potwierdził. Eh... lekarz kazał czekać, bo wynik rzeczywiście mały. OD wizyty minął dopiero jeden dzień i chyba oszaleję do 21ego. Chyba nie wytrzymam i zrobię betę w przyszłym tygodniu. Wkręcam sobie już oczywiście, że piersi mnie nie bolą, ze brzuch dziwnie kłuje i że pewno beta mała bo cos było nie tak. Cieżkie jest życie kobiety[/url]
-
Dziewczyny, wyjaśnijcie mi jedną rzecz. Chodzi mi o czas trwania ciąży. Czy to może być tak, że według systemu liczenia ciąży od ostatniej miesiączki jestem w tym samym tygodniu a nawet dniu co niektóre z Was a kompletnie nic u mnie nie widać? Od wczorajszej wizyty nie daje mi to spokoju...[/url]