Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.ona. wrote:Anitka - 'milutka' 'znajoma'
. Kompletnie bym się nią nie przejmowała.
Edit: dla pocieszenia wszelkich małych brzuchów, wielkość dziecka jak się przekonałam na kuzynce nie zależy od wielkości brzucha. Kuzynka tuż przed porodem w 38 tyg miała brzuszek wielkości piłki do siatkówki. Maciupeńki. Dziecko 3 kgi nikt by się nie spodziewał.
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
easymum wrote:Ło matko dziewczyny ale macie tempo od rana
I takiej mi chęci narobiłyście na tego lidla, ze popołudniu też pojadę, pewnie nic nie będzie, ale zobaczę. Jak ja mam 160 cm wzrostu i zawsze nosiłam s to te ciążowe lepiej s czy m? W sumie nie przytyłam, tylko brzuszek na wysokości pępka jakieś 86 cm.
Ja tez mam w brzuszkuu dokladnie 86 cm . Tyle ,ze mam 169 wzrostu i s jest dla mnie idealnaeasymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.. po weekendzie spędzonym leniwie na wsi.. Czytam was od rana i tak mnie zaciekawiły te rzeczy z lidla , że też ruszyłam cztery litery i poszłam pooglądać. Kupiłam czarne spodnie dresowe i top w rozmiarze L, oraz termometr. Chyba nawet fajne urządzonko, bo wg instrukcji mierzy wodę, mleko, powietrze i oczywiście ciepłotę ciała.. Mam tylko nadzieję, że nie będzie przekłamywał.
Dla zainteresowanych wymiary top L w długości to : od ramiączka 75-76 cm, od pachy: 52 cmla_lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie też tego się obawiam, ze jak pojadę za jakieś 30 min do lidla to może nie być juz w czym wybierać... chociaż liczę, że może jakieś tam kilka sztuk akurat dla mnie się uchowaja
Swója droga to mam wrażenie, ze w lidlu nie wazne na co jest promocja ale jak już typko jest to zaraz ludzie wszystko z samego rana wykupia... potrzebne czy nie w promocji, wiec trzeba brać -
kupilam spodenki i body z krotkim i dlugim a dla siebie 2 pary leginsow wzielam L i cale szczescie ze nie M bo by byly za ciasne i top L a ten z kolei przy duzy ale biust urosnie, do tego kupilam fajne kolorowe majtki i sukienke w paski z przeceny za 19 zl:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 17:29