X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dupa :P
    byly 2 pary rozmiar S wygladaly mi na rybaczki i podejrzewam ze przy masywnych nogach tudzież udach przeswity beda, nie kupilam :P
    Bodziakow bylo mnóstwo cały kosz :)

• bento Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:16

sRUqp2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dostalam tez wczoraj od kolezanki takie cudo

97a865e22df1c3c5med.jpg

bento, la_lenka, Anitka201, kasig, Sigma, Dżuls, skabarka, Kucykowa, easymum, Lady Savage, justysss lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Właśnie też tego się obawiam, ze jak pojadę za jakieś 30 min do lidla to może nie być juz w czym wybierać... chociaż liczę, że może jakieś tam kilka sztuk akurat dla mnie się uchowaja ;D

Swója droga to mam wrażenie, ze w lidlu nie wazne na co jest promocja ale jak już typko jest to zaraz ludzie wszystko z samego rana wykupia... potrzebne czy nie w promocji, wiec trzeba brać =)
    Ja niedawno bylam w lidlu, u nas duzo ciuchow, kupilam sobie legginsy i koszulke w paski - to chyba nie typowa ciazowa, mam 38/40 i jest szeroka ;) mialam nie kupowac dzieciecych rzeczy, ale skusilam sie jednak na spodenki i body :D takie sa slodkie.
    takze mam nadzieje, ze jeszcze cos u siebie znajdziesz.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Grr pojechałam po leginsy i były tylko s. Wzięłam je żeby zobaczyć i dla mnie są za ciasne. Prześwitują, majtki się odznaczają, wyglądam jak baleronik. Muszę zwrócić.

Anulka, w którym lidlu brałaś te leginsy?

Brałam w Lidlu koło szpitala.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB śliczne ubranko :-)

sRUqp2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento dziekuje
    dziewczyny u nas sa jeszcze leginsy gdyby komus zalezalo moge kupc i wyslac:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:47

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka ja kupiła L z Lidla długość to ok 70 cm :)

la_lenka lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś u nas dzisiaj spokojnie, każda szturmuje tylko lidl ;)

Widziałam, że sporo z Was w weekend żaliło się, że ciąża to jednak nie jest taki super stan jak opisują gazety i że hormon szaleją itp...
    A ja Wam powiem, że ja mam zupełnie póki co na odwrót i właśnie sądzę, że ciąża to cudowny stan i polecam każdej kobiecie, sama uwielbiam być w ciąży :) Na razie humorków żadnych nie mam, ani kłótni z mężem, płaczliwości itp.

Kucykowa lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam... mam leginsy, wzięłam M - zaraz przymierze i zobaczę =)
    koszulka S...

Wzięłam tez termometr - u mnie o dziwo było ich sporo, za to bodziakow z długim rekawem może ze dwie paczki...
    Wzięłam te miętowe spodenki - i dla dzidzi w sumie tylko tyle, bo bodziaki na krótki rekawek juz mam, a poza tym były tylko duże rozmiary =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama dzisiaj sie śmiała aby cieszyc sie pierwszymi ruchami bo pozniej nir bedzie tak lekko i kolorowo :D

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec =)

koszulka moja S jak dla mnie super rewelacja, az żałuję ze była tylko jedna bo chętnie wzielabym tez tą szara =)
    Dla mnie super zakup... co do leginsow M jest na mnie dobra, aczkolwiek na pupie jak się wypne prześwituja, wiec nadają się jedynie do długich koszulek =)
    Zresztą w zasadzie ta koszulka z lidla jest długa, wiec razem ładny komplet =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spodobały mi się te leginsy, że tak wygodnie na brzuch i wpisałam na allegro leginsy ciążowe i powiem Wam, że jest ich mnóstwo w takich cenach jak w lidlu. Zaraz sobie jakieś zamówię.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/06a98ef38874.jpg.html

Zdjęcie kompleciku =)
    Przepraszam, ze linkiem a nie minaturka ale z telefonu nijak nie udaje mi się skopiować innego linku ;p

agatka196, la_lenka, wiaraczynicuda lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ja też z życiu nie pomyślałam, ze jest az tak duża różnica w komforcie i wyglądzie brzuszka między leginsami normalnymi, a ciążowymi =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• moka89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam koszulkę M i jest trochę luźna ;/ ehh jestem niepocieszona ;/ Kupiłam też spodenki miętowe 50/56 i bodziaki 68/74 bo reszta była wielka. Leginsy były tyko takie szaro melanżowe, ale z takiego śliskiego materiału, chyba na lato nie do końca by się sprawdził

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Nancy ja też z życiu nie pomyślałam, ze jest az tak duża różnica w komforcie i wyglądzie brzuszka między leginsami normalnymi, a ciążowymi =)

Są super:) A nie szkoda kupować, bo zdążymy je jeszcze zajechać do końca ciąży:) Dzisiaj spotkałam koleżankę z terminem o miesiąc wcześniej niż ja i miała już naprawdę duży brzuszek hehe. Chyba teraz szybko nas wypcha.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, ze teraz to nasze brzuszki moga się zmienić z dnia na dzień =)

Dziś właśnie zauważyłam, ze zaczął mi się 'splaszczac' pępek... wcześniej była jeszcze taka normalna dziurka, a teraz jak dotykam to jeszcze troszkę i zacznie w ogóle robić się wystający ;D

diatomka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:26

l22nhdge5b933eoh.png
‹‹ 951 952 953 954 955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ