Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Właśnie też tego się obawiam, ze jak pojadę za jakieś 30 min do lidla to może nie być juz w czym wybierać... chociaż liczę, że może jakieś tam kilka sztuk akurat dla mnie się uchowaja
Swója droga to mam wrażenie, ze w lidlu nie wazne na co jest promocja ale jak już typko jest to zaraz ludzie wszystko z samego rana wykupia... potrzebne czy nie w promocji, wiec trzeba braćmialam nie kupowac dzieciecych rzeczy, ale skusilam sie jednak na spodenki i body
takie sa slodkie.
takze mam nadzieje, ze jeszcze cos u siebie znajdziesz.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Nancy87 wrote:Grr pojechałam po leginsy i były tylko s. Wzięłam je żeby zobaczyć i dla mnie są za ciasne. Prześwitują, majtki się odznaczają, wyglądam jak baleronik. Muszę zwrócić.
Anulka, w którym lidlu brałaś te leginsy?
Brałam w Lidlu koło szpitala. -
nick nieaktualnyJakoś u nas dzisiaj spokojnie, każda szturmuje tylko lidl
Widziałam, że sporo z Was w weekend żaliło się, że ciąża to jednak nie jest taki super stan jak opisują gazety i że hormon szaleją itp...
A ja Wam powiem, że ja mam zupełnie póki co na odwrót i właśnie sądzę, że ciąża to cudowny stan i polecam każdej kobiecie, sama uwielbiam być w ciążyNa razie humorków żadnych nie mam, ani kłótni z mężem, płaczliwości itp.
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
Wróciłam... mam leginsy, wzięłam M - zaraz przymierze i zobaczę
koszulka S...
Wzięłam tez termometr - u mnie o dziwo było ich sporo, za to bodziakow z długim rekawem może ze dwie paczki...
Wzięłam te miętowe spodenki - i dla dzidzi w sumie tylko tyle, bo bodziaki na krótki rekawek juz mam, a poza tym były tylko duże rozmiary -
nick nieaktualny
-
No wiec
koszulka moja S jak dla mnie super rewelacja, az żałuję ze była tylko jedna bo chętnie wzielabym tez tą szara
Dla mnie super zakup... co do leginsow M jest na mnie dobra, aczkolwiek na pupie jak się wypne prześwituja, wiec nadają się jedynie do długich koszulek
Zresztą w zasadzie ta koszulka z lidla jest długa, wiec razem ładny komplet -
http://naforum.zapodaj.net/06a98ef38874.jpg.html
Zdjęcie kompleciku
Przepraszam, ze linkiem a nie minaturka ale z telefonu nijak nie udaje mi się skopiować innego linku ;pagatka196, la_lenka, wiaraczynicuda lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam koszulkę M i jest trochę luźna ;/ ehh jestem niepocieszona ;/ Kupiłam też spodenki miętowe 50/56 i bodziaki 68/74 bo reszta była wielka. Leginsy były tyko takie szaro melanżowe, ale z takiego śliskiego materiału, chyba na lato nie do końca by się sprawdził
-
Gusiak wrote:Nancy ja też z życiu nie pomyślałam, ze jest az tak duża różnica w komforcie i wyglądzie brzuszka między leginsami normalnymi, a ciążowymi
Są super:) A nie szkoda kupować, bo zdążymy je jeszcze zajechać do końca ciąży:) Dzisiaj spotkałam koleżankę z terminem o miesiąc wcześniej niż ja i miała już naprawdę duży brzuszek hehe. Chyba teraz szybko nas wypcha. -
Myślę, ze teraz to nasze brzuszki moga się zmienić z dnia na dzień
Dziś właśnie zauważyłam, ze zaczął mi się 'splaszczac' pępek... wcześniej była jeszcze taka normalna dziurka, a teraz jak dotykam to jeszcze troszkę i zacznie w ogóle robić się wystającydiatomka lubi tę wiadomość