Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skabarka, krótka piłka ! Zjeb faceta na czym świat stoi ! Uwierz mi, że gdybym mieszkała blisko Ciebie to bym tam osobiście z Tobą nawet i dziś pojechała !
Prywatna działka to prywatna działka, a nie samowolka!
Na pocieszenie dodam, że mój Mąż ma bardzo dobre serce i też zawsze ja załatwiam sprawy wymagające szybkiej interwencji
Wiem, że łatwo mówić, żeby się nie stresować, ale czasem sprawy wymagają szybkiej reakcji...
Córcia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Diatomka ja mam S i jest dobra. W piersiach akurat, a mam rozmiar G na brzuszku luźna. A ogólnie mam 167 cm i będzie gdzieś 73 kg teraz, brzuszek 103 cm z ostatniego pomiaru.
Skabarka jaki tupet ma ten gościu! Grrr, opieprzyć dziada!
Kasiarzynka nie mam pojęcia co ta Twoja córa nam pokazuje:D -
A mamuśki zapomniałam powiedzieć, że miałam dziś ten test obciążenia glukozą, i wiecie co, troszkę się zawiodłam
naczytałam się tutaj na forum że to takie nie dobre i w ogóle. A mnie bardzo smakowało
i ja bym taką drugą szklanicę wypiła
W ogóle zanim mi dały tej glukozy to zmierzyły cukier, miałam dość wysoki bo aż 114.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:47
-
Kasiarzynka wrote:Hehe oprócz zwykłych zdjęć i płytki doktorek dał coś takiego. Też się chwilę zastanawiałam, ale jak już podpowiedział to wydaje mi się oczywiste
To są rozdziawione usta <spała akurat> i dziurki w nosie <z lewej strony> . Wysłałam MMSa do męża <biedny znowu w trasie>, ciekawe jak mu wyjdzie
.
Ahh no tak hehe. Śmieszne te nasze dzieciaczki.
Lady to wysoki miałaś. A jak oni mierzą? Glukometrem czy z żyły ciągną? -
http://zapodaj.net/9aafd62174bda.jpg.html
A to myWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:36
Dżuls, diatomka, .ona., Gusiak, skabarka, Luna1, easymum, Lilla My, Anitka201, monaaa85, karolcia87, chabasse, Wonderland, agatka196 lubią tę wiadomość
Córcia