Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzynka wrote:Skarbarka, toż to chamstwo! Faktycznie trzeba to załatwić, a jak nie - policja!
Ja po USG, mam dla was zagadkę, co widzicie na zdjęciu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11509af0e1e0.jpg
Justynka waży 386 gram, anatomia płodu prawidłowa.
Btw ja również kupiłam dziś w Lidlu i termometr, i legginsy i top ciążowy. Rozmiary L i są spoko - szkoda że czarne, ale innych kolorów już nie było. Termometr przedostatni, mimo że byłam ok. 11.
Piękne zdjęcie!!! No a imię dla córki też piekne...Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Mi ta druga ciąża dokucza bardziej fizycznie.
Dokładnie, to samo u mnie.
Koalka - także ciekawa jestem, czy powiesz tak samo, gdy będziesz w ciąży po raz kolejny, a w domu będzie potrzebował uwagi kilkulatek?
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dzis uleglam lidlowi
Kupilam dwie pary getrów i sa super. Nawet chyba lepsze niż h&m mama...
Nie mam aż tak grubych nóg ale wzięłam L i to byl dobry wybór. One sie rozciągają i pasują zarówno na chude jak i grubsze nogi a przynajmniej jest wygodniej i nie przeswituja.
W ogóle super sa te szare
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Chcialam zapytac dziewczyny, ktore pisza magisterke albo licencjat i bronia sie w lipcu.. Czy u Was na uczelni tez weszlo jakies niby rozporzadzenie,ze prace trzeba miec juz dopiete do konca maja? Bo nie wiem,czy moj promotor tak straszy czy faktycznie tak jest i czy mozliwe zeby na jednej uczelni byla taka zmiana ^^
Na poczatku bylo ze prace maja byc dopiete chwile przed obrona a nie ponad miesiac przed -
Nancy87 wrote:Ahh no tak hehe. Śmieszne te nasze dzieciaczki.
Lady to wysoki miałaś. A jak oni mierzą? Glukometrem czy z żyły ciągną?
Najpierw glumetrem mi zmierzyła i wyszło 114 powiedziała ze wysoki bardzo, i powiedziała ze przy 150 to bym już do szpitala pojechała. Potem mi dały do wypicia ten cukier i potem 2 godziny musiałam siedzieć w poczekalni, po 2 razy co godzinę z żyły brały. Dziś odbieram wyniki. -
Dominka92 wrote:Dzien dobry
Chcialam zapytac dziewczyny, ktore pisza magisterke albo licencjat i bronia sie w lipcu.. Czy u Was na uczelni tez weszlo jakies niby rozporzadzenie,ze prace trzeba miec juz dopiete do konca maja? Bo nie wiem,czy moj promotor tak straszy czy faktycznie tak jest i czy mozliwe zeby na jednej uczelni byla taka zmiana ^^
Na poczatku bylo ze prace maja byc dopiete chwile przed obrona a nie ponad miesiac przed
U nas musi być złożona na gotowo w dziekanacie do 15 czerwca. A obronę mam około 10 lipca.