Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a powiedzcie jeszcze co do tych leginsów - czy to taki materiał który maskuje cellulit, czy raczej go uwypukla?
Bo są takie legginsy, które po założeniu sprawiają wrażenie podnoszenia pupy i maskowania cellulitu, a są takie, w których niestety takie mankamenty jeszcze bardziej widać. Jak jest w tych?
Napaliłam się na nie, najwyżej bym nosiła po domu albo do tunik ;P ale teraz na 13 do lekarza, potem na 16 kolokwium, a mąż zabrał auto i wraca dopiero pod wieczór, także do Lidla możemy skoczyć dopiero wieczorem, bo mpk mi się nie będzie chciało. Może jeszcze będą :p -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Ostatnio będąc na spacerze spotkałam znajomą i ona popatrzyła na mój brzuch i powiedziała "oo jaaa" to zadowolona się pytam czy już widać? A ona do mnie, a co ma być widać i zaraz dodała chciałam pochwalić twój płaski brzuch..kurde zdjęłam się. Jak jej powiedziałam o ciąży i, że to już 6 miesiąc to zaczęła się tak śmiać, że do końca nie mogła się uspokoić..Ja w sumie widzę dużo większy brzuch.
ale fakt, komiczna scena
-
nick nieaktualnySigma tyłek jest jak orzeszek w nich, cellulitu 0;) raczej są z serii tych 'wyszczuplających' optycznie;)
Anitka fakt brzuszek na szczęście rośnie;) ale dzisiejszy to niestety w dużej części problemy z 'brzuszkiem' ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:09
-
nick nieaktualnyTez byłam w lidlu, kupilam legginsy L i wcale nie są zbyt szerokie a na dlugosc na styk, niestety zawsze mam problem z długoscią....
przy okazji poszłam sobie kupić biustonosz bo już wszytsko się robi ciasne i przeraziłam się jak zaczęłam przymierzać.. przed ciążą 75B a dziś (21 tydz) 75D... co bedzie później?? -
diatomka wrote:Czarna jaki rozmiar brala Ci mama? Mi dziadkowie wlasnie kupuja i nie wiem niby M to 40-42, a L 44-46 . tylko czy ma to pokrycie z rzeczywistoscia
mama brala mi M -
.ona. wrote:Gusiak gratuluje dziewczynki
i tego, ze lozysko jest wyzej. To pocieszajace. U mnie w 20 tyg bylo 3 cm od szyjki, w przyszlym tygodniu mam wizyte i mam nadzieje, ze tez poszlo wyzej.
Dostalas jakies zalecenia od lekarza?
Dziękuję
Skoro u Ciebie jest 1.5 cm wyżej niz u mnie i mnie lekarz zapewniał, ze będzie dobrze to i Ty nie masz czym się martwić
Zaleceń żadnych szczególnych nie dostalam....ona. lubi tę wiadomość
-
a ja sie pochwale maluje drzewka w pokoju bobaska na których będą sobie siedziały sowy ( to juz naklejki kupie ) na razie szkic ołówkiem na scianie ale nie tak żle choć miałam 6 z plastyki w podstawówce to teraz jakos talent uciekł albo Pani kłamała hih
Paulinek, anima, wiaraczynicuda, Dżuls lubią tę wiadomość
-
No właśnie dziewczyny a jak z długością tych leginsow?
Paulinek Ty brała rozmiar S i wydają mi się, ze nie sa jakoś szczególnie długie... czy to tylko moje wrażenie?
Niby mam raptem 167 cm, ale dość długie nogi ... a nie lubię jak leginsy mi się końca sporo przed kostkami
Zresztą jeśli jeszcze po południu w ogóle będą... juz poprosiłam przyjaciółkę i mamy po Jej pracy razem skoczyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Ostatnio będąc na spacerze spotkałam znajomą i ona popatrzyła na mój brzuch i powiedziała "oo jaaa" to zadowolona się pytam czy już widać? A ona do mnie, a co ma być widać i zaraz dodała chciałam pochwalić twój płaski brzuch..kurde zdjęłam się. Jak jej powiedziałam o ciąży i, że to już 6 miesiąc to zaczęła się tak śmiać, że do końca nie mogła się uspokoić..Ja w sumie widzę dużo większy brzuch.
Może znajoma bardzo długo Cię nie widziała i pamiętała z czasów kiedy walczyłaś jeszcze z nadwagą?bo aż dziw mnie bierze u mnie brzusio już jest, ja i Mąż bardzo widzimy go, ale zobaczę jak rodzinka za niecałe 2 tyg, bo jedziemy na większą imprezkę rodziną
Mama mi też zrobiła zakupy w lidlu, w sumie nie mi tylko wnusiowiKupiła 4szt bodziaków i 4 szt. spodenek i ten termometr rozm 62-68 więc spore, pewnie lidl jeszcze ma zawyżone rozmiary, więc będą na trochę później, ale mniejsze były 50-56 więc trochę małe znowu i mama bała się kupić.
aldonaa a na początku same chłopaki się sypały, bo wydaje mi się, że jak ma się chłopaka to szybciej lekarz mówi o płci. Ja już w 13 tyg wiedziałam, że będzie chłopak, a jak miałabym mieć dziewczynkę to jestem pewna, że Pani doktor jeszcze by mi nie powiedziała,bo nie byłaby pewna a tak widziała siusiaka i nie było wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:36
-
AniaM wrote:aaaa ktoś kupił termometr w Lidlu warto czy nie bo nie wiem czy sie fatygować ?
ja kupiłam, według mnie bardzo fajny, wszystkim już w domu zmierzyłam temperaturę, zupie teżw miarę prosty w obsłudze, szybko mierzy, jak dla mnie zakup udany
-
Koalka nie mam aktualnego zdjęcia (ostatnie sprzed 2 tyg) i je wkleję poniżej.
Ja się odchudzałam 5 lat temu. Zajęło mi to rok i od 4 lat byłam raczej szczupła. Fakt, że przed ciążą brzuch miałam plaski ale nie przesadzajmy już coś po mnie widać i nie wiem czy ona po prostu wiedziała i chciała mi za przeproszeniem "dosrać" chociaż jak jej powiedziałam to była zaskoczona bo tym śmiechem mnie powaliła.
Zdjęcia 20 tydz 3 dzień
Może to była kwestia ubioru, który zamaskował to co już odstaje
acha, a w pępku mam 86 cm (178 cm wzrostu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:47
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
Anitka - 'milutka' 'znajoma'
. Kompletnie bym się nią nie przejmowała.
Edit: dla pocieszenia wszelkich małych brzuchów, wielkość dziecka jak się przekonałam na kuzynce nie zależy od wielkości brzucha. Kuzynka tuż przed porodem w 38 tyg miała brzuszek wielkości piłki do siatkówki. Maciupeńki. Dziecko 3 kgi nikt by się nie spodziewał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:47
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka