Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że dzisiaj szturm na lidl
to może i ja się przejdę, choć pewnie po południu to już będzie 'po ptokach'
ubranek też mam miliony po młodym, do tego dostałam cały wielki worek po rocznej dziewczynce, termometry itp. gadżety również mamy, ale może na te legginsy bym się skusiła
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Meldujemy się po wizycie
łożysko ok. 1.5 cm od szyjki, troszkę się podniosło i ponoć do 30 tyg powinno już być zdecydowanie ja górze, także troszkę stresu odpada
maleństwo waży 380 gram i uwaga, uwaga... zdecydowane prawdopodobieństwo, ze będzie dziewczynka
Ogólnie wszystko w porządku, dostałam tez skierowane na pyszny koktajl z glukozy
ps. Proszę nieśmiało jeszcze o różowy kolor na pierwszej stroniePaulinek, monaaa85, Staraczka23, diatomka, kasig, Czarna_88, 4me, agatka196, Anitka201, Mozjaka, easymum, .ona., Sigma, Terazsięuda:-), Lilla My, adzia, Wonderland, skabarka lubią tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:Gusiak ja też w czwartek mam glukozę
Ja chyba jeszcze troszkę odczekam... wizytę mam w czerwcu, wiec jeszcze troszkę czasu mam
Ale lekarz mi od razu powiedział, ze spokojnie mogę sobie wcisnąć cytrynke -
nick nieaktualnyGusiak ja nie chcialam mowic ale nasze objawy prawie w tym samym czasie jak byly to pomyslalam nie tylko dlatego ze ten sam termin ale i płeć wiec gratulacje
Pisalyscie wcześniej ze dziecko bylo na pęcherzu a ruchy czulyscie? Jak moja sie ruszala wczoraj nad ranem tak dzisiaj cisza moge jakos nasterowac aby wyzej przeszla?
Jak byky ruchy na poziomie pępka to czulam twardsze a teraz miekkoGusiak lubi tę wiadomość
-
Ale nam się dzisiaj trochę pospało
Gusiak gratuluje córeczki
Ja do lidla się nie wybierałam ale mama przed chwilą dzwoniła że jest i kupiła mi leginsy i jakieś dwa topyach te kochane mamy
Wcinamy śniadanie no i może zbiorę się dzisiaj w sobie żeby zrobić porządek w szafie a ciuchami moimi....
Trzymam kciuki za wizyty jeśli któraś ma dzisiaj
Gusiak lubi tę wiadomość
-
Diatomka ciekawe tylko jak ta cytrynowa smakuje, czy faktycznie jest w miarę do wypicia... któraś może piła?
Ja też wybieram się na badanie jakoś na początku czerwca
Staraczka, a wiesz ze ja nawet o tym nie pomyślałam
ale faktycznie... cos w tym może być -
diatomka wrote:Ja po wizycie u internisty, nosem krecila zeby mi ta luteine napisac ach... Ale zaplaculam 3,5 a nie 30;)
Dostalam tez tardyferon fol.
Gusiak ale fajnie! Dziewczynka:)potwierdzone przez lekarza, ze takie uroki brania żelaza... Musisz go brać?
-
diatomka wrote:Dziewcxyny szybkie pytanie kupila ktorasmz Was dresy ciazowe z lidla? Jak z rozmiarowka?
Nie wiem czy M czy L
ja wzięłam L, zwykle ostatnio noszę xl lub 44 i powiem Ci że są nawet odrobinkę za duże.Są rozciągliwe tak więc myślę że spokojnie bym w M weszła. Jakościowo fajne, mięciutkie, ale troszkę wkurzają mnie nogawki, bo są rozszerzane -
Dobra, legginsy z Lidla przymierzone - są super! I rzeczywiście są długie, bo rozciągaliwe. Mega wygodne
Kupiłam dwie pary i chyba pójdę po kolejne
Jak już pewnie wszystkie wiecie mam symboliczną, chudą dupę i wszystko ze mnie spada, ale wzięłam rozmiar L i jest ok, chociaż zazwyczaj noszę M (w to pewnie też bym się wbiła, ale by było mniej wygodnie
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:12
Paulinek, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny