X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale znalazłam sklep na suknie ciążowe- ślubne, wieczorowe itp. Śliczne! Ale ceny powalają.. Moze sie jednak ktoras skusi w razie potrzeby ;) wysyłają wszędzie :)

Tiffanyrose.com

Paulinek, Sigma lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dzisiaj szturm na lidl ;) to może i ja się przejdę, choć pewnie po południu to już będzie 'po ptokach' ;)
    ubranek też mam miliony po młodym, do tego dostałam cały wielki worek po rocznej dziewczynce, termometry itp. gadżety również mamy, ale może na te legginsy bym się skusiła :P

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldujemy się po wizycie =)

łożysko ok. 1.5 cm od szyjki, troszkę się podniosło i ponoć do 30 tyg powinno już być zdecydowanie ja górze, także troszkę stresu odpada =)
    maleństwo waży 380 gram i uwaga, uwaga... zdecydowane prawdopodobieństwo, ze będzie dziewczynka =)
    Ogólnie wszystko w porządku, dostałam tez skierowane na pyszny koktajl z glukozy =)

ps. Proszę nieśmiało jeszcze o różowy kolor na pierwszej stronie =)

Paulinek, monaaa85, Staraczka23, diatomka, kasig, Czarna_88, 4me, agatka196, Anitka201, Mozjaka, easymum, .ona., Sigma, Terazsięuda:-), Lilla My, adzia, Wonderland, skabarka lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde do lidla mam jednak bez aura spory kawałek i teraz walczę ze sobą... iść z bucika, czy poczekać do południa z nadzieją ze będzie auto i jeszcze mi wszystkiego nie wykupia...

marlenak_me lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak ja też w czwartek mam glukozę :/

720fbe94f2.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak macie ochotę i lubicie brać udział w konkursach to polecam, fajny blog z ciekawymi wpisami i konkursami

http://wrolimamy.pl/konkurs-recepta-na-zdrowie-w-dwupaku/

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Gusiak ja też w czwartek mam glukozę :/

Ja chyba jeszcze troszkę odczekam... wizytę mam w czerwcu, wiec jeszcze troszkę czasu mam =)
    Ale lekarz mi od razu powiedział, ze spokojnie mogę sobie wcisnąć cytrynke =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• diatomka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie u internisty, nosem krecila zeby mi ta luteine napisac ach... Ale zaplaculam 3,5 a nie 30;)
    Dostalam tez tardyferon fol.

Gusiak ale fajnie! Dziewczynka:)

Gusiak lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak ja dzis kupilam glukoze o smaku cytryny , ale w dzien dziecka ide robic dopiero.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak ja nie chcialam mowic ale nasze objawy prawie w tym samym czasie jak byly to pomyslalam nie tylko dlatego ze ten sam termin ale i płeć wiec gratulacje :D

Pisalyscie wcześniej ze dziecko bylo na pęcherzu a ruchy czulyscie? Jak moja sie ruszala wczoraj nad ranem tak dzisiaj cisza moge jakos nasterowac aby wyzej przeszla? :)
    Jak byky ruchy na poziomie pępka to czulam twardsze a teraz miekko

Gusiak lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nam się dzisiaj trochę pospało ;-)

Gusiak gratuluje córeczki :-)

Ja do lidla się nie wybierałam ale mama przed chwilą dzwoniła że jest i kupiła mi leginsy i jakieś dwa topy :-D ach te kochane mamy ;-) <3

Wcinamy śniadanie no i może zbiorę się dzisiaj w sobie żeby zrobić porządek w szafie a ciuchami moimi....

Trzymam kciuki za wizyty jeśli któraś ma dzisiaj :-)

Gusiak lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka ciekawe tylko jak ta cytrynowa smakuje, czy faktycznie jest w miarę do wypicia... któraś może piła? =)
    Ja też wybieram się na badanie jakoś na początku czerwca =)

Staraczka, a wiesz ze ja nawet o tym nie pomyślałam ;D
    ale faktycznie... cos w tym może być ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• 4me Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Ja po wizycie u internisty, nosem krecila zeby mi ta luteine napisac ach... Ale zaplaculam 3,5 a nie 30;)
    Dostalam tez tardyferon fol.

Gusiak ale fajnie! Dziewczynka:)
    Wspolczuje tego tsrdyferonu... Moze Twój organizm zareaguje inaczej niż części z nas na to żelazo... Zaparcia non stop :( potwierdzone przez lekarza, ze takie uroki brania żelaza... Musisz go brać?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewcxyny szybkie pytanie kupila ktorasmz Was dresy ciazowe z lidla? Jak z rozmiarowka?
    Nie wiem czy M czy L

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja bralam tardyferon w tamtym roku kilka miesiecy i dobrze tolerowalam. Leca mi wyniki , slaba jrestem i w ghlowie mi sie kreci, nie chce w anemie sie wpakowac a jesc codzinnie wolowiny nie bede fuj

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna jaki rozmiar brala Ci mama? Mi dziadkowie wlasnie kupuja i nie wiem niby M to 40-42, a L 44-46 . tylko czy ma to pokrycie z rzeczywistoscia

Czarna_88 lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Dziewcxyny szybkie pytanie kupila ktorasmz Was dresy ciazowe z lidla? Jak z rozmiarowka?
    Nie wiem czy M czy L

ja wzięłam L, zwykle ostatnio noszę xl lub 44 i powiem Ci że są nawet odrobinkę za duże.Są rozciągliwe tak więc myślę że spokojnie bym w M weszła. Jakościowo fajne, mięciutkie, ale troszkę wkurzają mnie nogawki, bo są rozszerzane

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, legginsy z Lidla przymierzone - są super! I rzeczywiście są długie, bo rozciągaliwe. Mega wygodne :) Kupiłam dwie pary i chyba pójdę po kolejne :D Jak już pewnie wszystkie wiecie mam symboliczną, chudą dupę i wszystko ze mnie spada, ale wzięłam rozmiar L i jest ok, chociaż zazwyczaj noszę M (w to pewnie też bym się wbiła, ale by było mniej wygodnie :P )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:12

Paulinek, Sigma lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasig da rade pokazac zdjecie jak te nogawki wygladaja?
    One maja wysoki stan na dlugie nogi? Bo mi przeważnie wisza w kroku i czy przeswituja :)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kssiaq hmmm wzieli mi jednak M, kurcze ja nosze 40 zawsze. Kupilam ciazxowe w HM i nadal mi spadaja i sa za wielkie na mnie. No nic. Dalas mi nadzieje ze moze sie wbije w te M:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 946 947 948 949 950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ