Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie akurat body w ogóle nie dali na długi rękaw. Mam dwie paczuszki tych na krótki i to 50/56 bo babeczka z dzieciątkiem była i mówi, że ma 3 mce a jeszcze te nosi (fakt bardzo duże są wg mnie jak na ten rozmiar) i 'spodenki' jedne też mam;) ah...co do leginsów jak wyciągnęłam S z paczki to się załamałam, że kupiłam za małe...ale na dupie...uwielbiam je!
chyba się zakochałam....
bluzki ciążowe też super;) a termometr mi jakoś nie podszedł;/ nie wiem czemu
-
Misi@ wrote:Hej!
wzielam wiec magnez, chyba nie zaszkodzi?
Myślę, że magnez nie działa jak witamina (jednak) i nie zaszkodzi. Sama biorę 3xdziennie od początku ciąży, ale podobnie brałam w 1. ciąży i było ok. Gorszy jest niedobór magnezu, bo powoduje różne efekty uboczne.
Edit: Tu warto sobie poczytać. Mądrze napisane:
http://www.netmama.pl/magazyn/ciaza/dieta-w-ciazy/magnez-w-ciazy-pierwiastek-nie-bez-znaczenia/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:53
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidzę, że dzisiaj dzień lidlowy. Nie będę odstawać od grupy i też się wybiorę gdy tylko auto odstawię do mechanika.
pochwalę się, że skończyłam pracę mgr i czekam na zatwierdzenie. mam nadzieję, że będzie bez poprawek.
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. ja mam kolejną za dwa tyg i już nie mogę się doczekać. powiem wam, że chciałabym zasnąć i obudzić się już we wrześniu. ale mi się dłuży ta ciąża.magdalenkaihelenka, adzia, easymum, Sigma lubią tę wiadomość
-
hej
ja pojadę do lidla ok 15 bo mam 15 km, a wtedy dopiero będę mieć auto... i pewnie będzie już pozamiatae :p trudno.
Staniki z lidla zawsze jakoś tak niekształtnie na mnie leżały, że i tak bym nie kupiła. A termametr może się jakiś ostanie:)
Długo odsypiałąm szaleństwa weekendowe, wczoraj byłąm z mężem na Avengersach (on lubi takie bajeczki) i moa mała nie przestała kopać przez cały film i drogę do domu. Chyba jej się podobało (albo nie - któż by zgadł
Dziś idę drugi raz do dentysty i już się nie boję,naprawię ostatni ubytek, żeby mi żaden ząb nie wyleciał po ciąży
Udanych wizyt dziś!
-
witam sie z rana u nas pogoda dziś dopisuje ,pieknie słneczko świeci ,
my wczoraj z mezem bylismy na komuni pojedlam ze myslałam ze chyba padne ,
ja dziś mam prenatalne na 16 , ale jade 100 km , trzymajcie za mnie kciukasy
, podobno mam dostać filmik w 3d/4d jak bedzie dobre obrazowanieadzia lubi tę wiadomość
-
agniesja, siusiu byłam przed i od razu po seansie, a zawsze miałam dość pojemny pęcherz , więc bez problemu wytrzymałam. Natomiast problemem w kinie jest dla mnie powstrzymywanie wzdęć
zawsze boję się, że zacznie mnie boleć od tego brzuch /na jednym z seansów miesiąć temu nie mogłąm się doczekać końca bardzo ciewawego filmu właśnie z powodu wzdęć/ ehh
-
nick nieaktualnyDżuls dla mnie te leginsy są cudowne...założyłam żeby przymierzyć w domu i nie zdejmę ich chyba do końca ciąży...;p a nogi jakie chude w nich mam ^^ cudo
p.s leginsy 95% bawełna 5% elastan więc gatunkowo całkiem w porządku;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 10:14
Dżuls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:ja też mam dzisiaj połówkowe, trochę się stresuje i powiedzcie mi bo zapomniałam się spytać, jak chce filmik to muszę mieć swoją płytkę?