Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Trzymajcie kciuki, zaraz wybywam na wizytę... troszkę stresik jest, a najbardziej w sumie to zastanowienie czy w końcu uda się poznać płeć
Później mialam przejść się do lidla, ale pogoda od rana jakąś kiepska wiec ostatecznie nie wiem jak to się skończy...
W weekend wstawilismy auto do mechanika i stwierdzam, ze bez auta to jednak jak bez ręki... -
Paulinek wrote:Stoje jak ciolek pod lidlem...myslalam ze jest otwarty od 7; p ale o dziwo tlumu nie ma...
Ja podjadę dopiero o 11 po poniedziałkowej gimnastyce dla przyszłych mam. Ale też kiedyś myślałam, że Lidl jest otwarty wcześniej - na samym początku ciąży miałam ochotę na ciepłą bułkę z Lidla i chyba jakiś twarożek, więc po wyjściu z laboratorium też podjechałam. O 7:40 i czekałam do 8. A dziadki jak ruszyłyyyyyy....Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Hejka z rana!
Zaraz biegnę do Lidla po ciążowe legginsy)
Mi nie leci z nosa, ale za to kiedyś kichnęłam i zalałam się krwią...w ustach. Pęko mi naczyńko i wyglądałam jak Hannibal Lecter.
Mnie też lekarz otrzegał co do witaminy C, że jak jestem chora to mam nie przesadzać z ilością, bo wpływa na płód, coś tam dzieje się z krwią i to może zaszkodzić dziecku.
mami ja. o dziwo na termometry nie bylo popytu. Za to sukienki sie rozeszly, tez wzielam. Tylko te rozmiary. Normalnie wzielabym M , a teraz balam sie i wzielam L.Ale to takoe duze, za to M moze byc pozniej za mala. Wroce do domu to poprzymierzam. Oj wydalam tam dzisiaj tyle kasy, ze szok.
-
nick nieaktualny
-
Zawsze podziwiam te babcie, które mają cały dzień i mnóstwo czasu, a najbardziej przepychają się przy kasie, w autobusie i akurat muszą jechać na 8 albo na 7 na rynek, czyli wtedy, kiedy większość ludzi jedzie do szkoły i pracy...Synek
Anitka201 wrote:Sigma ma rację. Mam lekarkę do której jeżdżę prywatnie i ona podczas choroby zabronila mi brać duże dawki Wit C. Podobno działa poronnie tzn są przypadki że jeśli kobieta nie chciała tej ciąży faszerowala się Wit C i dochodziło do poronienia. Podobno to częstą i znana praktyka na Ukrainie.[/QUOTE
Jeju ale mnie przestraszyłas ja akurat na początku ciąży byłam chora i cały czas piłam herbaty z cytryna ale nie z plastekiem a z połówkaDobrze ze się nic nie stało
-
nick nieaktualnyDoberek
Odnośnie witamin ja nic nie biore lekarz mowil ze morfologia ladna wiec nie trzeba bo jest ok, mi sie zdaje ze pierwsza byla ciulowa bo cole pilam i jadlam duzo pizzy
Wczoraj mialam ochote na cheesburgera z maka wzięłam dwa i wyobraźcie sobie ze nie zjadlamtak smierdzialy skarpetami ze az mi nie dobrze bylo
Gusiak i inne wizytujace 3mam kciuki
Aaa jeszcze chcialam pytac miala ktoras wybujaly sen erotyczny z kolega lub bylym w roli glownej? Snilo mi sie ze uprawiam sex z bylym a jak wstalam to czulam jak mi 'cieknie po nogach'
czekalam az małż wyjdzie do pracy bo wstyd w oczy patrzeć ale to chyba jego wina bo sie odsuwa od zbliżenia a akurat z ex wczoraj pisalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:38
-
nick nieaktualnyHej!
W spamie tez nie mam info, wiec nie ide, zreszta zle sie czuje od kilku dni doszedl bol kregoslupa, bole stawow, spojenia lonowego no i po weekendzie bol brzucha w okolicy wklocia
A i mialam skorcze lydek, wzielam wiec magnez, chyba nie zaszkodzi?
Maly cala noc sie wiercil i teraz tez
Mimo, niewyspania jestem szczesliwa ze sie rusza.
A ciuszki mam w domu tylko od rozm 50-68...reszta pochowana w domach u dziadkow, bo juz nie mamy miejsca :p a mam dostac od jeszcze kolezanki karuzele do lozeczka, bo ona nie uzywa, ma jeszcze po synku i z niej korzysta, wiec chce mi ja oddac -
Misi@ wrote:Hej!
W spamie tez nie mam info, wiec nie ide, zreszta zle sie czuje od kilku dni doszedl bol kregoslupa, bole stawow, spojenia lonowego no i po weekendzie bol brzucha w okolicy wklocia
A i mialam skorcze lydek, wzielam wiec magnez, chyba nie zaszkodzi?
Maly cala noc sie wiercil i teraz tez
Mimo, niewyspania jestem szczesliwa ze sie rusza.
A ciuszki mam w domu tylko od rozm 50-68...reszta pochowana w domach u dziadkow, bo juz nie mamy miejsca :p a mam dostac od jeszcze kolezanki karuzele do lozeczka, bo ona nie uzywa, ma jeszcze po synku i z niej korzysta, wiec chce mi ja oddac
Misi@ - mój też się strasznie wiercił wczoraj wieczorem. Nawet ciężko było mi zasnąć, bo miałam wrażenie, że jakiś robaczek mi pływa w brzuchuSynek
nick nieaktualnyDżuls wrote:Do tego przy młocinach. Aż tak siębaby na to rzuciły?!
Ja bypa na pradze i tam w miare spokojnie. Ale moj tata ktory nie sypia od 4 i jak cos chce kupic w lidlu jezdzi po 7 zawsze opowiada co tam sie dzieje. Na ciazowe w ogole nie bylo popytu. Na dzieciece wiekszy, jak bedziesz kupowac body to patrz bo sa i na krotki i na dlugi rekaw. Ja wzielam po komplecie na dlugi rozm 62/68 a na krotki 74/80. Termometrow tez bylo mega duzo. Tylko tych sukienek po 25 nie bylo juz praktycznie w ogole, pare s tylko. Ale ja jechalam glownie po leginsy.