X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoje jak ciolek pod lidlem...myslalam ze jest otwarty od 7; p ale o dziwo tlumu nie ma...

Dominka92, Sigma lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok zmieniam zdanie...dziadki nie moga spac ; O

adzia, Sigma lubią tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Trzymajcie kciuki, zaraz wybywam na wizytę... troszkę stresik jest, a najbardziej w sumie to zastanowienie czy w końcu uda się poznać płeć =)

Później mialam przejść się do lidla, ale pogoda od rana jakąś kiepska wiec ostatecznie nie wiem jak to się skończy...
    W weekend wstawilismy auto do mechanika i stwierdzam, ze bez auta to jednak jak bez ręki...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Stoje jak ciolek pod lidlem...myslalam ze jest otwarty od 7; p ale o dziwo tlumu nie ma...

Ja podjadę dopiero o 11 po poniedziałkowej gimnastyce dla przyszłych mam. Ale też kiedyś myślałam, że Lidl jest otwarty wcześniej - na samym początku ciąży miałam ochotę na ciepłą bułkę z Lidla i chyba jakiś twarożek, więc po wyjściu z laboratorium też podjechałam. O 7:40 i czekałam do 8. A dziadki jak ruszyłyyyyyy.... :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaa mam wszystko; ) bardzo malo sztuk u mnie. POchwale sie w domu; )

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie do 11 już babcie wszystkie śpioszki rozniosą :D

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na męża aż wróci z dyżuru nocnego i dopiero pojadę... ale jak zwykle jak mi się spieszy to ma dużo rzeczy do załatwienia.. :)mam nadzieję, ze cos mi sie jeszcze uda kupić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Hejka z rana!
    Zaraz biegnę do Lidla po ciążowe legginsy :))

Mi nie leci z nosa, ale za to kiedyś kichnęłam i zalałam się krwią...w ustach. Pęko mi naczyńko i wyglądałam jak Hannibal Lecter.
    Mnie też lekarz otrzegał co do witaminy C, że jak jestem chora to mam nie przesadzać z ilością, bo wpływa na płód, coś tam dzieje się z krwią i to może zaszkodzić dziecku.

mami ja. o dziwo na termometry nie bylo popytu. Za to sukienki sie rozeszly, tez wzielam. Tylko te rozmiary. Normalnie wzielabym M , a teraz balam sie i wzielam L.Ale to takoe duze, za to M moze byc pozniej za mala. Wroce do domu to poprzymierzam. Oj wydalam tam dzisiaj tyle kasy, ze szok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls a do ktorego jezdzisz?? Bo ten na wrzecionie to zawsze ma sajgon.

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:

Aaa tak czytam,czytam i niechcacy polubilam ;)

relgzbmhh8tsviez.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:39

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze podziwiam te babcie, które mają cały dzień i mnóstwo czasu, a najbardziej przepychają się przy kasie, w autobusie i akurat muszą jechać na 8 albo na 7 na rynek, czyli wtedy, kiedy większość ludzi jedzie do szkoły i pracy...

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Sigma ma rację. Mam lekarkę do której jeżdżę prywatnie i ona podczas choroby zabronila mi brać duże dawki Wit C. Podobno działa poronnie tzn są przypadki że jeśli kobieta nie chciała tej ciąży faszerowala się Wit C i dochodziło do poronienia. Podobno to częstą i znana praktyka na Ukrainie.[/QUOTE
    Jeju ale mnie przestraszyłas ja akurat na początku ciąży byłam chora i cały czas piłam herbaty z cytryna ale nie z plastekiem a z połówka :/ Dobrze ze się nic nie stało

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:39

Lilla My, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek :)
    Odnośnie witamin ja nic nie biore lekarz mowil ze morfologia ladna wiec nie trzeba bo jest ok, mi sie zdaje ze pierwsza byla ciulowa bo cole pilam i jadlam duzo pizzy :D
    Wczoraj mialam ochote na cheesburgera z maka wzięłam dwa i wyobraźcie sobie ze nie zjadlam :D tak smierdzialy skarpetami ze az mi nie dobrze bylo :D
    Gusiak i inne wizytujace 3mam kciuki :)

Aaa jeszcze chcialam pytac miala ktoras wybujaly sen erotyczny z kolega lub bylym w roli glownej? Snilo mi sie ze uprawiam sex z bylym a jak wstalam to czulam jak mi 'cieknie po nogach' :D
    czekalam az małż wyjdzie do pracy bo wstyd w oczy patrzeć ale to chyba jego wina bo sie odsuwa od zbliżenia a akurat z ex wczoraj pisalam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:38

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię za moher hour :D

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    W spamie tez nie mam info, wiec nie ide, zreszta zle sie czuje od kilku dni doszedl bol kregoslupa, bole stawow, spojenia lonowego no i po weekendzie bol brzucha w okolicy wklocia :(
    A i mialam skorcze lydek, wzielam wiec magnez, chyba nie zaszkodzi?

Maly cala noc sie wiercil i teraz tez :)
    Mimo, niewyspania jestem szczesliwa ze sie rusza.
    A ciuszki mam w domu tylko od rozm 50-68...reszta pochowana w domach u dziadkow, bo juz nie mamy miejsca :p a mam dostac od jeszcze kolezanki karuzele do lozeczka, bo ona nie uzywa, ma jeszcze po synku i z niej korzysta, wiec chce mi ja oddac :)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Hej!
    W spamie tez nie mam info, wiec nie ide, zreszta zle sie czuje od kilku dni doszedl bol kregoslupa, bole stawow, spojenia lonowego no i po weekendzie bol brzucha w okolicy wklocia :(
    A i mialam skorcze lydek, wzielam wiec magnez, chyba nie zaszkodzi?

Maly cala noc sie wiercil i teraz tez :)
    Mimo, niewyspania jestem szczesliwa ze sie rusza.
    A ciuszki mam w domu tylko od rozm 50-68...reszta pochowana w domach u dziadkow, bo juz nie mamy miejsca :p a mam dostac od jeszcze kolezanki karuzele do lozeczka, bo ona nie uzywa, ma jeszcze po synku i z niej korzysta, wiec chce mi ja oddac :)

Misi@ - mój też się strasznie wiercił wczoraj wieczorem. Nawet ciężko było mi zasnąć, bo miałam wrażenie, że jakiś robaczek mi pływa w brzuchu :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Do tego przy młocinach. Aż tak siębaby na to rzuciły?!

Ja bypa na pradze i tam w miare spokojnie. Ale moj tata ktory nie sypia od 4 i jak cos chce kupic w lidlu jezdzi po 7 zawsze opowiada co tam sie dzieje. Na ciazowe w ogole nie bylo popytu. Na dzieciece wiekszy, jak bedziesz kupowac body to patrz bo sa i na krotki i na dlugi rekaw. Ja wzielam po komplecie na dlugi rozm 62/68 a na krotki 74/80. Termometrow tez bylo mega duzo. Tylko tych sukienek po 25 nie bylo juz praktycznie w ogole, pare s tylko. Ale ja jechalam glownie po leginsy.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM tu raczej chodzi wit C 1000. Ja też w czasie choroby wciskałam sobie pół cytryny do wody, piłam sok z malin i tam też jest dużo wit C.

‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ