X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde, ale zajebiście wyglądasz :D
    aż się zazdrosna zrobiłam, bo widać że nie jesteś "zrobiona", w sensie wytapetowana ani nic, tylko wrzucasz nam naturalne foto i taka ładna na nim :( :D :D :D

Paulinek, wiaraczynicuda, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda nienawidzę Cię;p w taki paskudny dzień jeszcze mnie dobijać?!;p

Pięknaś ;)))

wiaraczynicuda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam Was kobitki :)* Ale mi dzis rano jakos smutno bylo to chociaz teraz mi sie humor dzieki Wam poprawil :) Moj R gada ze jestem grubaskiem :) 8,5 kg dzis na wadze do przodu :)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda mamy podobny wielkosciowo i gabarytowo brzucho :) a poza tym ladna z Ciebie mama. Nie ma to jak byc naturalnym :D

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie żartujjj z tym grubaskiem, jesteś szczuplutka!

• .ona. Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Przepraszam Was kobitki :)* Ale mi dzis rano jakos smutno bylo to chociaz teraz mi sie humor dzieki Wam poprawil :) Moj R gada ze jestem grubaskiem :) 8,5 kg dzis na wadze do przodu :)

Nie wiem, ile masz wzrostu, ale nie widać po Tobie tych dodatkowych kg :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Nie wiem, ile masz wzrostu, ale nie widać po Tobie tych dodatkowych kg :)

mam 171cm :) no i przed ciaza wazylam 51kg max a teraz juz prawie 60kg dzis rano 59,5 kg :)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    diatomka, Lilla - wy również? Ja pochodzę z okolic, w samej Łodzi mieszkałam 10 lat... ale parę lat temu przenieśliśmy się na Dolny Śląsk :D

Ja mieszkam pod Łodzią, ale do samego miasta mam tak z 5km w tej chwili.

diatomka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:

nie martw sie, mój mąż też mi dokucza, że jestem grubaskiem, ze mam dużą pupę itp. ale to na pewno z miłości :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:37

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:47

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! potrzebuje sukienkę ciążowa na wesele i nigdzie nie mogę znaleźć nic sensownego... pomóżcie! wesele za 2 tyg! :)

Paulinek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Dziewczyny! potrzebuje sukienkę ciążowa na wesele i nigdzie nie mogę znaleźć nic sensownego... pomóżcie! wesele za 2 tyg! :)

Mam to samo...załamka;/

• Carolline Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy komuś jeszcze krew z nosa leci, dziś mi 3 razy leciała po raz pierwszy w życiu chyba a wg neta wychodzi na to, ze to nie taka rzadkość :/ ewentualnie ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby na zapobieganie?

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:

Happymum- drogo ale ładne ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Czy komuś jeszcze krew z nosa leci, dziś mi 3 razy leciała po raz pierwszy w życiu chyba a wg neta wychodzi na to, ze to nie taka rzadkość :/ ewentualnie ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby na zapobieganie?

Miałąm dzisaij to samo! poczułam nagle, ze koniecznie musze się wysmarkać,na szczeście nie bylo tego duzo, zmoczylam chusteczkę w zimnej wodzie, położyłam na czoło i odgiełam glowę do tylu, przeszlo szybko.

Możliwe, ze to wina skoku ciśnienia do góry, aczkolwiek ja mam zazwyczaj niskie, na ostatniej wizycie miałąm 100/60 a na wczesniejszej 90/60 i zazwyczaj mam najwyzej 110 skurczowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Mnie leciala krew z nosa codziennie przez ostatnie dwa tygodnie.
    Od trzech dni juz jest ok ;) czytalam, ze w ciazy to normalne, wiec nawet lekarzowi nie mowilam o tym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też szukam powoli sukienki na czerwcowe wesele, i też nic nie widzę... Ale jeszcze szukam spokojnie, bo kupować będę w czerwcu, żeby brzuchol się zmieścił :P chyba, że kupię taką odcinaną pod biustem, która na brzuchu układa się luźno, to wtedy mogę kupić wcześniej.
    Gdzie szukacie? W necie czy w stacjonarnych sklepach?

• diatomka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline mi juz pare razxy leciala, czasem az kapie.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej dziewczyny mam juz trzy kartony ciuszkow, a dzis dostalam jeszcze dwie siatki ikea ..hmmm nie zmieszcze tego do szawfy syneczkowej,,juz sie smialam, ze musimy wyprowadzic sie ze swoich szaf z mezem by synkowi moc rzeczy upchnac...chyba mam tego za duzo :p a sa to rzeczy w rozmiarach 50-68 ...
    Czy ktoras z Was byla na warsztatach bezpieczny maluch i przed spotkaniem przyszedl do Was mail z instrukcja? Ja nic nie otrzymalam i zastanawiam sie czy isc jutro tym bardziej, ze dzis trosze sie nachodzilam i brzuch tez mnie boli w miejscu aminopunkcji ;/

‹‹ 942 943 944 945 946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ