Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiaraczynicuda wrote:Przepraszam Was kobitki
* Ale mi dzis rano jakos smutno bylo to chociaz teraz mi sie humor dzieki Wam poprawil
Moj R gada ze jestem grubaskiem
8,5 kg dzis na wadze do przodu
Nie wiem, ile masz wzrostu, ale nie widać po Tobie tych dodatkowych kg
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
.ona. wrote:diatomka, Lilla - wy również? Ja pochodzę z okolic, w samej Łodzi mieszkałam 10 lat... ale parę lat temu przenieśliśmy się na Dolny Śląsk
Ja mieszkam pod Łodzią, ale do samego miasta mam tak z 5km w tej chwili.diatomka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnywiaraczynicuda wrote:Przepraszam Was kobitki
* Ale mi dzis rano jakos smutno bylo to chociaz teraz mi sie humor dzieki Wam poprawil
Moj R gada ze jestem grubaskiem
8,5 kg dzis na wadze do przodu
nie martw sie, mój mąż też mi dokucza, że jestem grubaskiem, ze mam dużą pupę itp. ale to na pewno z miłościwiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolline wrote:Czy komuś jeszcze krew z nosa leci, dziś mi 3 razy leciała po raz pierwszy w życiu chyba a wg neta wychodzi na to, ze to nie taka rzadkość
ewentualnie ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby na zapobieganie?
Miałąm dzisaij to samo! poczułam nagle, ze koniecznie musze się wysmarkać,na szczeście nie bylo tego duzo, zmoczylam chusteczkę w zimnej wodzie, położyłam na czoło i odgiełam glowę do tylu, przeszlo szybko.
Możliwe, ze to wina skoku ciśnienia do góry, aczkolwiek ja mam zazwyczaj niskie, na ostatniej wizycie miałąm 100/60 a na wczesniejszej 90/60 i zazwyczaj mam najwyzej 110 skurczowe. -
nick nieaktualnyCarolline wrote:Czy komuś jeszcze krew z nosa leci, dziś mi 3 razy leciała po raz pierwszy w życiu chyba a wg neta wychodzi na to, ze to nie taka rzadkość
ewentualnie ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby na zapobieganie?
Od trzech dni juz jest okczytalam, ze w ciazy to normalne, wiec nawet lekarzowi nie mowilam o tym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:32
-
nick nieaktualnyJa też szukam powoli sukienki na czerwcowe wesele, i też nic nie widzę... Ale jeszcze szukam spokojnie, bo kupować będę w czerwcu, żeby brzuchol się zmieścił
chyba, że kupię taką odcinaną pod biustem, która na brzuchu układa się luźno, to wtedy mogę kupić wcześniej.
Gdzie szukacie? W necie czy w stacjonarnych sklepach? -
nick nieaktualnyJej dziewczyny mam juz trzy kartony ciuszkow, a dzis dostalam jeszcze dwie siatki ikea ..hmmm nie zmieszcze tego do szawfy syneczkowej,,juz sie smialam, ze musimy wyprowadzic sie ze swoich szaf z mezem by synkowi moc rzeczy upchnac...chyba mam tego za duzo :p a sa to rzeczy w rozmiarach 50-68 ...
Czy ktoras z Was byla na warsztatach bezpieczny maluch i przed spotkaniem przyszedl do Was mail z instrukcja? Ja nic nie otrzymalam i zastanawiam sie czy isc jutro tym bardziej, ze dzis trosze sie nachodzilam i brzuch tez mnie boli w miejscu aminopunkcji ;/