Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
diatomka wrote:Hejka
My dzis na obiadek do Lodzi jedziemy:)
Zreszta maly jakos szybko powyrastal z ubran i musimy wiekszxy rozmiar kupic.
Dzuls niestety javtez mialam bezproblemowe ,spiace injedzace dziecko. Mial skoki rozwojowe , wiadomo. Ale i tak z gatunku spkojnych dzieci byl. A teraz moze byc hard core;)
diatomka - jesteś z Łodzi / okolic?Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
A witam się z rana i w 24 tygodniu juz co raz toalecie bliżej
z goleniem tez mam już problem nie widzę swojego dołu ale nogi mogę normalnie golić
co do głosowania tez się przejdziemy tylko musze się dowiedzieć gdzie mam iść głosować
bo nie wiem gdzie komisja siedzi . Ja spać nie mogłam od 5-7 później zasnelam i obudziłam się o 9. 30
-
nick nieaktualnyJa zaimalam pianke do golenia małża
Jest lepszy poślizg hehe, w wannie ciężko i przed kapanieM na sstojąco gole
Agatka u nas to pierwszy raz kleszcz, dobrze ze pamietalam jak w tamtym roku kolezanka swojemu wyciagala to mowilam jak i małż zrobił bo mnie to obrzydza
Trochę popadalo przed chwilą i juz slonko wyszlo
W planie mamy aby jechac po obiedzie nad Wisłę
A na obiad schabowe i mizeri,, mialam wczoraj ribic robic aby sie przegryzla ale wiedzialam ze jak sie dopadne to do obiadu nic nie zostanie
Ps. Ruchy nad ranem czułam albo tak mi sie wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 10:41
-
Dzień Dobry mamusie
u mnie za oknem pogoda taka sobie, niby nie leje, ale pełno chmur i straszliwie wieje, tak więc raczej spacerku nie będzie.U mnie w brzuszku też cisza, wczoraj mały się kręcił porządnie, nawet tatuś w końcu go poczuł, a dziś chyba pogoda go usypia, bo w ogóle go jeszcze nie poczułam.
Lady strasznie Ci współczuję, ja niestety też większość rzeczy trzymam na komputerze, nie mam żadnych kopii, tak więc chyba trzeba o tym pomyśleć. Dzięki za wskazówki, jak się ustrzec przed tym cholerstwem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma wrote:U nas na kleszcze super działa fiprex, ale trzeba zakrapiać zgodnie z instrukcją co 3 tygodnie. Od lat zero kleszczy!
Jak wróci jakis to chyba o tym pomyśle
W tamtym roku miał strasznie duzo pchel tak skakaly az z daleka bylo widaćNigdy więcej na wieś go nie wezme a tak sie wtedy cieszylam ze sobie biega bez smyczy kury gania i z psami bawi o 2 w nocy go kapalam a rano do weta po kropelki
-
A dziewczyny któraś z was idzie w 30 tygodniu na te ostatnie badanie specjalistyczne prenatalne? Bo ja wczoraj po połowkowym się pytałam doktorka. Kiedy się widzimy a on ze chyba nie ma takiej potrzeby bo wszystko jest ok choć zastanawiam się bo ponoć w 30 tyg można wykryć więcej wad serca
-
AniaM wrote:A dziewczyny któraś z was idzie w 30 tygodniu na te ostatnie badanie specjalistyczne prenatalne? Bo ja wczoraj po połowkowym się pytałam doktorka. Kiedy się widzimy a on ze chyba nie ma takiej potrzeby bo wszystko jest ok choć zastanawiam się bo ponoć w 30 tyg można wykryć więcej wad serca
Ja na pewno pójdę. Jakoś nie żal mi na takie badania. Co do wad serca, najlepiej je wykryć na echu serca po 22 tygodniu, potem jest trudniej.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Kasiarzynka wrote:Temat golenia przerabiałam już z mężem po operacji, jak nie byłam w stanie przed wizytą sama wszędzie dosięgnąć. Jak na mnie za długo się z tym wszystkim "pieści", ale w razie potrzeby go poproszę
Ja też się przyznam.ze jak zaszłam.w ciążę było pytanie jak ja się tam ogole bo mam świra na tym punkcie juz mały od od rost mnie denerwuje i dalej nie wiem jak to będzie potem chyba lusterko i hej... bo jakoś mi tak głupio męża prosić, choć napewno nie jedna ma,, buszing,, jak rodzihehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 11:57
-
nick nieaktualnyDzuls koty czują i słyszą lepiej niz my.
Jak mnie brzuch bolal to pies mnie straszyl bo nie odstepowal na krok nawet do wc szedl za mna, wyczul ze zle sie czuje i jak spal w nogach jak lezalam tak teraz grzbietem opiera sie o brzuch i z przodu lezy jak by brzuch ogrzewac chcial taki termofor -
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Ile to kosztuje? U weterynarza sie kupi czy w aptece?
Jak wróci jakis to chyba o tym pomyśle
W tamtym roku miał strasznie duzo pchel tak skakaly az z daleka bylo widaćNigdy więcej na wieś go nie wezme a tak sie wtedy cieszylam ze sobie biega bez smyczy kury gania i z psami bawi o 2 w nocy go kapalam a rano do weta po kropelki
Kosztuje w zależności od wielkości psiaka, bo są różne dawki. Na mojego 40-kg owczara gdzieś 26-28 zł, na małego psiaka na pewno mniej
-
Kasiarzynka wrote:Tak na marginesie to mój mąż jak poprosiłam go o pomoc w goleniu to najpierw potraktował to jako zaproszenie do wspólnej zabawy i dziwną grę wstępną
Haha, dobrejak byłam u psiapsióły ostatnio to jej zwierzyniec też do mnie lgnął
.
Haha faceci:p Mój wczoraj mnie golił ale jakoś się denerwowałam, że długo to robi i sama się za to zabrałam. Patrzył przerażony, że ja w takie zakamarki maszynką wjeżdżam:p Ciekawe jak do tej pory to sobie wyobrażał, jakoś się przecież ogolić trzeba.