X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O młodej chyba cos nie pasuje bo zastukala hahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:37

easymum, Dżuls, kapturnica lubią tę wiadomość

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze Wam takich zdecydowanych ruchów...ja ciagle oczekuje,niby cos tam czuje ale ciagle zastnawiam sie czy to juz ruchy czy moze żołądek ...hehe jutro moja bateryjka na kalendarzu załaduje sie na 50% :)... na prenetalne jestem umówiona na 19.05 a ja już nie moge sie doczekać...ajjć

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się ciąża nie znudziła :) pewnie, że jest trochę minusów, ale mimo wszystko dla mnie plusy przeważają, uwielbiam ten stan :) Gdybym tylko nie przytyła tyle, to byłoby cudownie ;) (a mówię to z małym kopiącym w pęcherz :D)

Carolline lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie :(
    Jestem załamana :(
    Wczoraj otrzymałam mail z allegro że moja przesyła o numerze cos tam coś tam została nadana, nie raz każda z nas otrzymała takiego maila. Okazało sie że ten mail nie wysłało allegro, mam jakiegoś wirusa który zakodował mi wszystko :( wszystkie zdjęcia jakie miałam od 2004 roku :( studniówka, matura, zdjęcia z USG :( filmiki z moimi przyjaciółmi, moje zwierzaki które umarły w zeszłym roku :( wszystko! Najbardziej mi żal magisterki :( nic nie mam, nic nie da się odzyskać, dzwoniłam do 10 informatyków, i każdy który usłyszał co to za wirus Cryptlooker :( mówił że nic, ale to nic nie da się odzyskać :( Jestem zupełnie, zupełnie goła :(

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, jeśli to jest tak jak piszesz cryptolocker/cryptlocker to na necie są instrukcje jak to usunąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 21:08

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:46

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Lady, jeśli to jest tak jak piszesz cryptolocker/cryptlocker to na necie są instrukcje jak to usunąć.

Wirusa mi usunął informatyk, zrobił formata, ale wszystkie dokumenty, zdjecia, filmii mam zakodowane i nie da się tego odkodować ;/ chyba że hu.. któzy mi to zakodowali zapłacę 2000 zł ;/

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    hehe, to jak u mojej siostry, która do samego końca nie powiedziała nikomu jak dadzą młodej na imię. Po prostu pewnego ranka zadzwniła, że już urodziła małą Igę i już nie było dyskusji :)

Hehe, to właśnie ja chyba też tak zrobię :P

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Wirusa mi usunął informatyk, zrobił formata, ale wszystkie dokumenty, zdjecia, filmii mam zakodowane i nie da się tego odkodować ;/ chyba że hu.. któzy mi to zakodowali zapłacę 2000 zł ;/
    No więc generalnie masz 2 wyjścia - 1) zapłacić, jeśli zależy Ci na mgr
    2) poczekać, aż ktoś napisze klucze do dekrypcji tego gówna.

A na przyszłość... backup. Wszystko, co ważne, trzyma się na zewnętrznym dysku w suchej szufladzie.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    No więc generalnie masz 2 wyjścia - 1) zapłacić, jeśli zależy Ci na mgr
    2) poczekać, aż ktoś napisze klucze do dekrypcji tego gówna.

A na przyszłość... backup. Wszystko, co ważne, trzyma się na zewnętrznym dysku w suchej szufladzie.

wybrałam opcję numer 2 :( najwyżej obronię się za rok, ale złodziejom nie dam ani centa ;/ szkoda mi tylko tych wszystkich zeskanowanych książek ;/ i zdjęć ;/ nie mam żadnej pamiątki od liceum, pobytu z Francji ;/ po moich zwierzakach :( no nic mi nie zostało :(

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to przykre, ale pewnie niedługo ogarną jak to odkręcić i jeszcze odzyskasz te pliki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 21:35

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    No to przykre, ale pewnie niedługo ogarną jak to odkręcić i jeszcze odzyskasz te pliki :)

Mam nadzieję :)

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi się dysk zepsuł, na szczęście licencjat miałam na mailu zapisany ale zdjęcia ze ślubu nie udało się uratować tylko kilka zdjęć udało się znaleźć no a resztę poszło w d... mąż dał nowy dysk zainstalował nowy system a ze starym dyskiem walczył i próbował odzyskać zdjęcia. Coś udało się uratować dzisiaj siedziałam i nagrywałam na płytę a pracę zgrałam na pendraiwa.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    wybrałam opcję numer 2 :( najwyżej obronię się za rok, ale złodziejom nie dam ani centa ;/ szkoda mi tylko tych wszystkich zeskanowanych książek ;/ i zdjęć ;/ nie mam żadnej pamiątki od liceum, pobytu z Francji ;/ po moich zwierzakach :( no nic mi nie zostało :(
    Masakra!!! To Ty będziesz musiala pisac cala mgr na nowo? W zyciu bym tego nie zrobila.
    A z tym nie mozna isc na policje jak chca kasę?

Lady jak sie nabawilas tego wirusa? Masz jakiś program antywirusowy? Napisz nam, żeby nas ostrzec :(

Wspolczuje Ci :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, naprawdę warto robić backup co jakiś czas. Albo na zewnętrzny twardy dysk (które można kupić już tanio), albo chociaż najważniejsze dokumenty w chmurę typu google drive. Ta druga opcja jest mniej bezpieczna jak chodzi o "wyciek" danych, ale przynajmniej nie zostaną one stracone w przypadku konieczności formatowania dysku - a taka konieczność wcale nie jest taka rzadka.

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 17:55

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:37

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:38

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:39

8pdp47e.png
‹‹ 938 939 940 941 942 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ