X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Zgadzam się w 100%, ja te lody wcinam od roku i innych nie kupujemy. Tylko u mnie same duże opakowania lecą ;) dla mnie bakaliowe the best, dużo rodzynek i orzechów i tem smak. Te z wiśniami też dobre, ale wczoraj kupiłam śmietankowe i kakaowe, więc przetestuję. Aha , mąż chwali jeszcze chałwowe.

Dziewczyny, gdzie kupujecie te lody? Narobiłyście mi ochoty :D

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • easymum Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Piotrze i Pawle, ale myślę, że spokojnie w większych marketach znajdziesz

.ona. lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w temacie imion to męża ciotka nazwa córkę vanessa dziadkom sie nie podoba do tego stopnia ze dziwnie przekrecaja te imie i jest to celowe z ich strony a dziewczynka ma juz 6lat...

• SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) My kupiliśmy rożek - zobaczymy jak się sprawdzi :)

Od wczoraj leci mi siara z cycków i nie chce przestać (widziałam i słyszałam płaczącego noworodka, więc chyba to aktywowało)... Dziś mam 18-stkę szwagierki, boję się, że mi stanik przesiąknie :D
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

in8vzdb.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona moja teściowa też ma 2 synów i już się nie może doczekać wnuczki.. czasem się jej boje, kiedy zaczyna o tym mówić jako o swoim niezrealizowanym pragnieniu- posiadaniu dziewczynki .. a do tego mieszka w domu obok naszego domu, więc jakby co, postawię płot :p

monaaa85 lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pamietam jak urodzilam i kazdy placz dziecka (nie tylko mojego) uruchamial potok z piersi :-)
    Co do imienia i wttacania to moi rodzice stoja z boku. Mojej tesciowej imie Wiktor sie w ogole nie podoba i powiedziala ze nie bedzie mowic do niego po imoenii tylko Wiki. Niech tylko sprobuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj w stokrotce :) w tesco też widziałam :)
    (haha lody, o lody chodziło :P sorry, z doskoku piszę)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:08

.ona. lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) mi też od wczoraj coś tam leci z piersi, pewnie ta siara, no cóż na tym etapie to ponoć normalne, ale u mnie na szczęście nie ma tego za dużo, nie ma szans żeby przeciekł mi stanik. Chyba :)
    Co do rożka to ja na pewno kupię, a śpiworek już kupiłam, upolowałam na allegro za 6zł, a bardzo ładny tak więc skorzystalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wczoraj zauważyłam na staniku centymetrową plamkę zaschniętej wydzieliny. Musiały być tego dosłownie 2 kropelki, nie więcej ;) i tylko z lewej piersi.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:38

Carolline lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa85 wrote:
    Ja zakochałam się w tym leżaczku...
    http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek-3w1-bujaczek-kolyska-lozeczko-i5072045940.html
    ....chyba dam się skusić :-)[/QUOTE
    QUOTE]
    A napisz mi proszę czy ten leżaczek się dam buja?

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:16

sRUqp2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja weszlam na wage i troche sie przerazilam :P na plusie 6kg. Efekty oszczednego trybu zycia. Wiem, ze zrzuce, bo juz to przerabialam, ale mimo wszystko zle mi z tym i czuje sie jak slon :/

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM chyba ten leżaczek sam się nie buja tylko ma opcję wibracji..ale to mało przydatne. Buja się na tylko na tych płozach jak się dziecko rusza.

1usacwa1uvvludfr.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imienia, mamy w nosie co sie podoba innym, jak komus nie pasuje to niech sobie sam urodzi i nazwie po swojemu :) generalnie wkurza mnie dopytywanie sie jak bedzie miec na imie, jakby to byla najwazniejsze juz teraz. Odpowiadam, ze w odpowiednim czasie wszyscy sie dowiedza :P i musza byc cierpliwi.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:36

monaaa85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamuśki, ostatnio czasu na pisanie brak, ale staram się Was podczytywać :) wcale nie jest to łatwe :P

Ja będę mieć rożek gratis do zestawu z pościelą (z wyjmowanym usztywnieniem) - zobaczymy czy się sprawdzi. Myślę też że będęużywać otulaczy bambusowych/muślinowych

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kolejna część pracy licencjackiej napisana, teraz przyszły tydzień ostro do pisania ostatniego rozdziału Analiza badań własnych :) Wczoraj pokłóciłam się z mężem za karę nie ma obiadu , wyzwał mnie od najgorszych i nie robię niech spada. Jedynie zaraz włączę wodę i będą pyzy mrożone , a jak nie chce tego to nie niech się odczepi. Nie odzywam dzisiaj się do niego.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po. 100% facet. Mamy sliczne zdjecie siusiaka. Wymiary ok, jak zawsze pare dni starszy, wychodzi 21,3 tc. Termin jak w kazdym usg pokazuje 16 wrzesien. Maluszek wazy ok 450 g. Wszystkie narzady ok. I jest taki cudny. Z kazdym usg zakochuje sie co raz bardziej.

agatka196, monaaa85, easymum, adzia, kasig, nick nieaktualny, Gusiak, .ona., Czarna_88, Dżuls, nick nieaktualny, Wonderland, karolcia87 lubią tę wiadomość

‹‹ 936 937 938 939 940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ