Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
easymum wrote:Zgadzam się w 100%, ja te lody wcinam od roku i innych nie kupujemy. Tylko u mnie same duże opakowania lecą
dla mnie bakaliowe the best, dużo rodzynek i orzechów i tem smak. Te z wiśniami też dobre, ale wczoraj kupiłam śmietankowe i kakaowe, więc przetestuję. Aha , mąż chwali jeszcze chałwowe.
Dziewczyny, gdzie kupujecie te lody? Narobiłyście mi ochoty
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
My kupiliśmy rożek - zobaczymy jak się sprawdzi
Od wczoraj leci mi siara z cycków i nie chce przestać (widziałam i słyszałam płaczącego noworodka, więc chyba to aktywowało)... Dziś mam 18-stkę szwagierki, boję się, że mi stanik przesiąknie
Powodzenia na dzisiejszych wizytach -
Mona moja teściowa też ma 2 synów i już się nie może doczekać wnuczki.. czasem się jej boje, kiedy zaczyna o tym mówić jako o swoim niezrealizowanym pragnieniu- posiadaniu dziewczynki .. a do tego mieszka w domu obok naszego domu, więc jakby co, postawię płot :p
monaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj pamietam jak urodzilam i kazdy placz dziecka (nie tylko mojego) uruchamial potok z piersi
Co do imienia i wttacania to moi rodzice stoja z boku. Mojej tesciowej imie Wiktor sie w ogole nie podoba i powiedziala ze nie bedzie mowic do niego po imoenii tylko Wiki. Niech tylko sprobuje. -
nick nieaktualny
-
hej
mi też od wczoraj coś tam leci z piersi, pewnie ta siara, no cóż na tym etapie to ponoć normalne, ale u mnie na szczęście nie ma tego za dużo, nie ma szans żeby przeciekł mi stanik. Chyba
Co do rożka to ja na pewno kupię, a śpiworek już kupiłam, upolowałam na allegro za 6zł, a bardzo ładny tak więc skorzystalam -
nick nieaktualny
-
Co do imienia, mamy w nosie co sie podoba innym, jak komus nie pasuje to niech sobie sam urodzi i nazwie po swojemu
generalnie wkurza mnie dopytywanie sie jak bedzie miec na imie, jakby to byla najwazniejsze juz teraz. Odpowiadam, ze w odpowiednim czasie wszyscy sie dowiedza
i musza byc cierpliwi.
magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Mamuśki, ostatnio czasu na pisanie brak, ale staram się Was podczytywać
wcale nie jest to łatwe
Ja będę mieć rożek gratis do zestawu z pościelą (z wyjmowanym usztywnieniem) - zobaczymy czy się sprawdzi. Myślę też że będęużywać otulaczy bambusowych/muślinowych -
No kolejna część pracy licencjackiej napisana, teraz przyszły tydzień ostro do pisania ostatniego rozdziału Analiza badań własnych
Wczoraj pokłóciłam się z mężem za karę nie ma obiadu , wyzwał mnie od najgorszych i nie robię niech spada. Jedynie zaraz włączę wodę i będą pyzy mrożone , a jak nie chce tego to nie niech się odczepi. Nie odzywam dzisiaj się do niego.
-
nick nieaktualnyMy juz po. 100% facet. Mamy sliczne zdjecie siusiaka. Wymiary ok, jak zawsze pare dni starszy, wychodzi 21,3 tc. Termin jak w kazdym usg pokazuje 16 wrzesien. Maluszek wazy ok 450 g. Wszystkie narzady ok. I jest taki cudny. Z kazdym usg zakochuje sie co raz bardziej.
agatka196, monaaa85, easymum, adzia, kasig, skabarka, Gusiak, .ona., Czarna_88, Dżuls, Sigma, Wonderland, karolcia87 lubią tę wiadomość