X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Zgadzam się w 100%, ja te lody wcinam od roku i innych nie kupujemy. Tylko u mnie same duże opakowania lecą ;) dla mnie bakaliowe the best, dużo rodzynek i orzechów i tem smak. Te z wiśniami też dobre, ale wczoraj kupiłam śmietankowe i kakaowe, więc przetestuję. Aha , mąż chwali jeszcze chałwowe.

Dziewczyny, gdzie kupujecie te lody? Narobiłyście mi ochoty :D

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • easymum Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Piotrze i Pawle, ale myślę, że spokojnie w większych marketach znajdziesz

.ona. lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w temacie imion to męża ciotka nazwa córkę vanessa dziadkom sie nie podoba do tego stopnia ze dziwnie przekrecaja te imie i jest to celowe z ich strony a dziewczynka ma juz 6lat...

• SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) My kupiliśmy rożek - zobaczymy jak się sprawdzi :)

Od wczoraj leci mi siara z cycków i nie chce przestać (widziałam i słyszałam płaczącego noworodka, więc chyba to aktywowało)... Dziś mam 18-stkę szwagierki, boję się, że mi stanik przesiąknie :D
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

in8vzdb.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona moja teściowa też ma 2 synów i już się nie może doczekać wnuczki.. czasem się jej boje, kiedy zaczyna o tym mówić jako o swoim niezrealizowanym pragnieniu- posiadaniu dziewczynki .. a do tego mieszka w domu obok naszego domu, więc jakby co, postawię płot :p

monaaa85 lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pamietam jak urodzilam i kazdy placz dziecka (nie tylko mojego) uruchamial potok z piersi :-)
    Co do imienia i wttacania to moi rodzice stoja z boku. Mojej tesciowej imie Wiktor sie w ogole nie podoba i powiedziala ze nie bedzie mowic do niego po imoenii tylko Wiki. Niech tylko sprobuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj w stokrotce :) w tesco też widziałam :)
    (haha lody, o lody chodziło :P sorry, z doskoku piszę)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:08

.ona. lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) mi też od wczoraj coś tam leci z piersi, pewnie ta siara, no cóż na tym etapie to ponoć normalne, ale u mnie na szczęście nie ma tego za dużo, nie ma szans żeby przeciekł mi stanik. Chyba :)
    Co do rożka to ja na pewno kupię, a śpiworek już kupiłam, upolowałam na allegro za 6zł, a bardzo ładny tak więc skorzystalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wczoraj zauważyłam na staniku centymetrową plamkę zaschniętej wydzieliny. Musiały być tego dosłownie 2 kropelki, nie więcej ;) i tylko z lewej piersi.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:38

Carolline lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa85 wrote:
    Ja zakochałam się w tym leżaczku...
    http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek-3w1-bujaczek-kolyska-lozeczko-i5072045940.html
    ....chyba dam się skusić :-)[/QUOTE
    QUOTE]
    A napisz mi proszę czy ten leżaczek się dam buja?

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:16

sRUqp2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja weszlam na wage i troche sie przerazilam :P na plusie 6kg. Efekty oszczednego trybu zycia. Wiem, ze zrzuce, bo juz to przerabialam, ale mimo wszystko zle mi z tym i czuje sie jak slon :/

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM chyba ten leżaczek sam się nie buja tylko ma opcję wibracji..ale to mało przydatne. Buja się na tylko na tych płozach jak się dziecko rusza.

1usacwa1uvvludfr.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imienia, mamy w nosie co sie podoba innym, jak komus nie pasuje to niech sobie sam urodzi i nazwie po swojemu :) generalnie wkurza mnie dopytywanie sie jak bedzie miec na imie, jakby to byla najwazniejsze juz teraz. Odpowiadam, ze w odpowiednim czasie wszyscy sie dowiedza :P i musza byc cierpliwi.

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:36

monaaa85, alutka lubią tę wiadomość

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamuśki, ostatnio czasu na pisanie brak, ale staram się Was podczytywać :) wcale nie jest to łatwe :P

Ja będę mieć rożek gratis do zestawu z pościelą (z wyjmowanym usztywnieniem) - zobaczymy czy się sprawdzi. Myślę też że będęużywać otulaczy bambusowych/muślinowych

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kolejna część pracy licencjackiej napisana, teraz przyszły tydzień ostro do pisania ostatniego rozdziału Analiza badań własnych :) Wczoraj pokłóciłam się z mężem za karę nie ma obiadu , wyzwał mnie od najgorszych i nie robię niech spada. Jedynie zaraz włączę wodę i będą pyzy mrożone , a jak nie chce tego to nie niech się odczepi. Nie odzywam dzisiaj się do niego.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po. 100% facet. Mamy sliczne zdjecie siusiaka. Wymiary ok, jak zawsze pare dni starszy, wychodzi 21,3 tc. Termin jak w kazdym usg pokazuje 16 wrzesien. Maluszek wazy ok 450 g. Wszystkie narzady ok. I jest taki cudny. Z kazdym usg zakochuje sie co raz bardziej.

agatka196, monaaa85, easymum, adzia, kasig, skabarka, Gusiak, .ona., Czarna_88, Dżuls, Sigma, Wonderland, karolcia87 lubią tę wiadomość

‹‹ 936 937 938 939 940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ