X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim tesciom Tez sie nie podoba to jakie imie wybralismy... jak piqiedzialam ze bedzie Mikolaj to moja tesciowa standardowo "ah przestan"... moi rodzice nic nie mowili tata odrazu zaczol mowix maly Miki :-)
    A jak mnie tesciowa zobaczyla to powiedziala mi czesc grubasku"... a waze cale 67 kg juz a mam 170 cm....

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Mam pytanie kupujecie rożki?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna to ja waze 5 kg wiecej od ciebie przy tym wzroscvie 169 wiec podobnym

Lady ja obowiazkowo kupuje, mi sie na rzepy najbardziej sprawdzily i sztywne plecki

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem tych matek i teściowych, które marudzą, że im się imię dla wnuczki/wnuczka nie podoba. Nosz kurcze miały swoją szansę nadając imiona swoim dzieciom.. Niech dadzą młodym żyć tak jak chcą, każdy musi przeżyć swoje zycie na swój sposób! Amen.

Dziewczynki, serio wasze dzieciaczki wszystkie są wysoko w brzuszku?

Carolline lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ja kupię, ale nie wiem czy będę używać. Jakoś nie lubię, jak dzieci są opatulone w tych rożkach. Może jak będą goście przychodzić, to go wsadzę:P Będę spokojniejsza, że im nie wypadnie hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami te tesciowe mogly by ugrysc sie w jezyk albo poprostu pomyslec co mowia...
    Ja rozek tez.chce kupic ale.jeszcze nie wiem jaki.

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maly jest pod pepkiem u mnie ...

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • easymum Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:

Byłam na mieście i zaszalałam kupiłam 3 pary Leginsy, 2 pary klapek- Japonek i 2 pary takich styropianowych pod prysznic do szpitala.

Agatka, w jakim sklepie kupiłaś legginsy? W jakiejś sieciówce? Bo ja wczoraj też chciałam kupić, ale w Cubusie były tylko takie "second skin", a nie lubie takich strasznie ciasnych. Kupiłam tam za to super spdnie dresowe a'la alladynki z ega przyjemnego lejącego materiału, z szerszym pasem.

diatomka lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez pod pepkiem, czasem pecherz skopie wiadomo. Macice na wczoraj mam poltora cm pod pepkiem.

Ja mam wrazenie ze gorsze sa tesciowe nie majace corki:(

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Witam
    Mam pytanie kupujecie rożki?

ja nie kupuję, nie sprawdził się u nas :), jeszcze gdzieś tam lezy po synku, wolę kupić śpiworek :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy wzroście 171cm ważę już 66kg. W sumie ciążę zaczynałam ważąc 61..ale w międzyczasie waga spadła też do 58,7.. więc teraz dosyć szybko przybrałam.. Troszkę się martwię o uda...bo celulit wychodzi..i to dosyć mocno.. :-(
    Ale co tam, dam radę! Później się za siebie wezmę co by się jeszcze mężulkowi podobać..
    U mnie mały Brykuś bryka dość wysoko, bliziutko pępka, albo się rozciąga i w tym samy momencie wychodzi górka po prawej i lewej stronie brzuszka :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

Ja mam wrazenie ze gorsze sa tesciowe nie majace corki:(

hehe, pewnie coś w tym jest! Dlatego ja się cieszę, że moja mieszka 3,5 godziny jazdy od nas i widzimy się baaaardzo rzadko :P

diatomka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Agatka, w jakim sklepie kupiłaś legginsy? W jakiejś sieciówce? Bo ja wczoraj też chciałam kupić, ale w Cubusie były tylko takie "second skin", a nie lubie takich strasznie ciasnych. Kupiłam tam za to super spdnie dresowe a'la alladynki z ega przyjemnego lejącego materiału, z szerszym pasem.

Wiesz co ja leginsy 3/4 ( dla wysokiej osoby pewnie do kolana) kupilam w h&m za 39,90. I sa naprawde fajne. Mialam kupic na allegro ale cenowo z przesylka wyjdzie ppdobnie.

easymum lubi tę wiadomość

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...moja teściowa ma dwóch synów.. Rozpieściła i podstawiała wszystko pod nos.. I w sumie jak obserwuję to dziwne są relacje matka-syn...szczególnie jak synowie już dawno dorośli.. Cieszy się z wnuczki...ale co ona tam wie o dziewczynkach ;-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja.

od poniedziałku w lidlu mają być leginsy dla ciężarnych.

ja się zastanawiam czy nie wybrać się jutro do wrocławia na targi Askot. ponoć będzie można zrobić darmowe usg 4d. pewnie niezła kolejka do niego będzie.

Jagoda kopie mnie za to ok 7 cm poniżej mostka. a wielkością brzucha jestem przerażona

• AniaM Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po połowkowym wszystko ok to najważniejsze ale znowu płeć misie zmieniła juz 3 hehe to już zaczyna nie być zabawne chłopak dziewczyna i teraz znowu chłopak no niechce za bardzo pokazać co mam między nogami cały czas nogi Skrzyżowanie. O bądź tu mądry a to juz prawie 23 Tydzień dobrze ze kolejna wizyte mam za Tydzień :)

monaaa85, Czarna_88, anima, easymum, Sigma, kasig, Dżuls, Terazsięuda:-), Terazsięuda:-), Wonderland, diatomka, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam śpiworek dla malucha, rożka nie planuję na razie :)

Dżuls - Marianna to bardzo ładne imię! :)

• easymum Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dziewczynyyyyyyyy!!! Dorwałam się do rożka bakaliowego "braci koral" z serii "lody jak dawniej" - matkoooo, poezja! :D najlepsze lody ever! (oczywiście z tych gotowców)

Zgadzam się w 100%, ja te lody wcinam od roku i innych nie kupujemy. Tylko u mnie same duże opakowania lecą ;) dla mnie bakaliowe the best, dużo rodzynek i orzechów i tem smak. Te z wiśniami też dobre, ale wczoraj kupiłam śmietankowe i kakaowe, więc przetestuję. Aha , mąż chwali jeszcze chałwowe.

Sigma lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się rano trochę dłużej dzisiaj pospala, aż zdziwiona jestem. Trzeba zaraz wstać i śniadanko zjeść. Pogoda nie zaciekawa za oknem. Co do rozka planujemy kupić i rożek i śpiworek do spania. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :-).

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, bo nie wiem czy powinnm się martwić, że główka jest nisko, gdzies koło pęcherza (lekarz przy badaniu ja wyczuł) czy po prostu akurat wczoraj się ustawiła ;/

U nas na szczęście nikt się nie miesza w nasze życie i nasze wybory :) nawet jedni rodzice jak i drudzy zadeklarowali, że kupią cos dla wnusi. Moja mama kupuje wozek, taki jak sobie wybierzemy :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 935 936 937 938 939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ