Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim tesciom Tez sie nie podoba to jakie imie wybralismy... jak piqiedzialam ze bedzie Mikolaj to moja tesciowa standardowo "ah przestan"... moi rodzice nic nie mowili tata odrazu zaczol mowix maly Miki
A jak mnie tesciowa zobaczyla to powiedziala mi czesc grubasku"... a waze cale 67 kg juz a mam 170 cm.... -
Nie rozumiem tych matek i teściowych, które marudzą, że im się imię dla wnuczki/wnuczka nie podoba. Nosz kurcze miały swoją szansę nadając imiona swoim dzieciom.. Niech dadzą młodym żyć tak jak chcą, każdy musi przeżyć swoje zycie na swój sposób! Amen.
Dziewczynki, serio wasze dzieciaczki wszystkie są wysoko w brzuszku?Carolline lubi tę wiadomość
-
Czasami te tesciowe mogly by ugrysc sie w jezyk albo poprostu pomyslec co mowia...
Ja rozek tez.chce kupic ale.jeszcze nie wiem jaki. -
agatka196 wrote:
Byłam na mieście i zaszalałam kupiłam 3 pary Leginsy, 2 pary klapek- Japonek i 2 pary takich styropianowych pod prysznic do szpitala.
Agatka, w jakim sklepie kupiłaś legginsy? W jakiejś sieciówce? Bo ja wczoraj też chciałam kupić, ale w Cubusie były tylko takie "second skin", a nie lubie takich strasznie ciasnych. Kupiłam tam za to super spdnie dresowe a'la alladynki z ega przyjemnego lejącego materiału, z szerszym pasem.
diatomka lubi tę wiadomość
-
Ja przy wzroście 171cm ważę już 66kg. W sumie ciążę zaczynałam ważąc 61..ale w międzyczasie waga spadła też do 58,7.. więc teraz dosyć szybko przybrałam.. Troszkę się martwię o uda...bo celulit wychodzi..i to dosyć mocno..
Ale co tam, dam radę! Później się za siebie wezmę co by się jeszcze mężulkowi podobać..
U mnie mały Brykuś bryka dość wysoko, bliziutko pępka, albo się rozciąga i w tym samy momencie wychodzi górka po prawej i lewej stronie brzuszka
-
diatomka wrote:
Ja mam wrazenie ze gorsze sa tesciowe nie majace corki:(
hehe, pewnie coś w tym jest! Dlatego ja się cieszę, że moja mieszka 3,5 godziny jazdy od nas i widzimy się baaaardzo rzadko
diatomka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyeasymum wrote:Agatka, w jakim sklepie kupiłaś legginsy? W jakiejś sieciówce? Bo ja wczoraj też chciałam kupić, ale w Cubusie były tylko takie "second skin", a nie lubie takich strasznie ciasnych. Kupiłam tam za to super spdnie dresowe a'la alladynki z ega przyjemnego lejącego materiału, z szerszym pasem.
Wiesz co ja leginsy 3/4 ( dla wysokiej osoby pewnie do kolana) kupilam w h&m za 39,90. I sa naprawde fajne. Mialam kupic na allegro ale cenowo z przesylka wyjdzie ppdobnie.
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheja.
od poniedziałku w lidlu mają być leginsy dla ciężarnych.
ja się zastanawiam czy nie wybrać się jutro do wrocławia na targi Askot. ponoć będzie można zrobić darmowe usg 4d. pewnie niezła kolejka do niego będzie.
Jagoda kopie mnie za to ok 7 cm poniżej mostka. a wielkością brzucha jestem przerażona -
Ja juz po połowkowym wszystko ok to najważniejsze ale znowu płeć misie zmieniła juz 3 hehe to już zaczyna nie być zabawne chłopak dziewczyna i teraz znowu chłopak no niechce za bardzo pokazać co mam między nogami cały czas nogi Skrzyżowanie. O bądź tu mądry a to juz prawie 23 Tydzień dobrze ze kolejna wizyte mam za Tydzień
monaaa85, Czarna_88, anima, easymum, Sigma, kasig, Dżuls, Terazsięuda:-), Terazsięuda:-), Wonderland, diatomka, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Dziewczynyyyyyyyy!!! Dorwałam się do rożka bakaliowego "braci koral" z serii "lody jak dawniej" - matkoooo, poezja!
najlepsze lody ever! (oczywiście z tych gotowców)
Zgadzam się w 100%, ja te lody wcinam od roku i innych nie kupujemy. Tylko u mnie same duże opakowania lecądla mnie bakaliowe the best, dużo rodzynek i orzechów i tem smak. Te z wiśniami też dobre, ale wczoraj kupiłam śmietankowe i kakaowe, więc przetestuję. Aha , mąż chwali jeszcze chałwowe.
Sigma lubi tę wiadomość
-
Witam się rano trochę dłużej dzisiaj pospala, aż zdziwiona jestem. Trzeba zaraz wstać i śniadanko zjeść. Pogoda nie zaciekawa za oknem. Co do rozka planujemy kupić i rożek i śpiworek do spania. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
.
-
Kurcze, bo nie wiem czy powinnm się martwić, że główka jest nisko, gdzies koło pęcherza (lekarz przy badaniu ja wyczuł) czy po prostu akurat wczoraj się ustawiła ;/
U nas na szczęście nikt się nie miesza w nasze życie i nasze wyborynawet jedni rodzice jak i drudzy zadeklarowali, że kupią cos dla wnusi. Moja mama kupuje wozek, taki jak sobie wybierzemy