Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
marlenak_me wrote:no .. Adzia to mleko to najsłodsza słodycz jaką znam.. siędasz po to, co najlepsze ;p
-
Witamy się z wieczora
My już dziś po 2 lodach i drożdżówceTak jak wspomniałam wcześniej, słodycze to teraz moja miłość
O tak! Fryteczki teżżż !! Ale staram się jeść raz na 2-3 tyg
A jak u Was z colą??Bo mnie tak ciągnie, że już mnie to wkurza. Wiadomo, że wypiję czasem w małej ilości, ale myślę o niej non -stop
Córcia
-
U mnie Gabrysia pozostaje Gabrysią
Waży 422 g i wszystko rozmiarowo odpowiada wiekowi ciąży
Serduszko, mózg i inne narządy funkcjonują prawidłowo. Jedynie czym mnie zmartwił, to że główka jest nisko i mam leżeć z nogami do góry żeby ją trochę przesunąć. ehhh za bardzo aktywna jestem.. czas zwolnić.
Miała tak któraś? Przesunie się jeszcze?kasig, Sigma, Dżuls, agatka196, la_lenka, Terazsięuda:-), Anitka201, skabarka, Misi@, karolcia87, Jastin13, .ona., easymum, Wonderland, chabasse lubią tę wiadomość
-
bento wrote:Dziewczyny bierze któraś z Was Femibion Natal 2 Plus? Mi ostatnio lekarz zalecił chociaż morfologia super zmianę właśnie na te(do tej pory brałam omegamed optima)... Jakie są Wasze opinie na temat tych witamin?[/QUOTE
Ja jestem. Mega z Natal 2 zadowolona do tego biorę mumomege i czuje ze włosy paznokcie i skóra mi się poprawiły niestety te witaminki nie są tanie taka kuracja miesięczna 100 zł ale to dla mnie i miłej wiec nie Oszczędzam -
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:U mnie zachcianki sa ale na słodycze a za to mleczko w tubie to bym dziś chyba serce oddała
i lody pod każdą postacią i frytki
Ale się rozmarzyłam
Agatka zapraszam do mnie mam mleczko kakaowe, karmelowe chętnie się podzielę ☺
A co się dzieje z naszą Em? Ktoś coś wie? Dawno nie zagladała. -
Sigma wrote:Dziewczynyyyyyyyy!!! Dorwałam się do rożka bakaliowego "braci koral" z serii "lody jak dawniej" - matkoooo, poezja!
najlepsze lody ever! (oczywiście z tych gotowców)
Dla mnie w ciąży prawie każde lody są pyszne, w życiu mi tak nie smakowały jak teraz... mogłabym jeść codzienne... chociaż już starwm się nie robić tego częściej niz raz, dwa razy w tygodniu -
Hejka
I ja po wizycie, naczekalam sie trzxy godz w kolejce!
Szyjka jak miala 3 cm tak ma!ufff. Nsstepna wixta za 4 tyg , takze wstrzymuje sie gin z tym pessarem. Mala nadal jest dziewczynka. Tsh uroslo. Zeby tylko ta cytologia dobrze wyszla! Mala wazy 375g.
Takze dalej nic nie robie w domu , procz obiadu , bo widze efekt.
Bento ja biore femibion,w poprzedniej ciazy tez braalam.
Angelo ja place ok 40 zlGusiak, Sigma, Terazsięuda:-), adzia, Anitka201, marlenak_me, Jastin13, kasig, easymum, Wonderland, Luna1 lubią tę wiadomość
-
Sobota a ja od godziny nie śpię. Mały urządził sobie imprezę. Wczoraj miałam pechowy dzien. . Mało nie wylądowałam na pogotowiu. Blendowalam herbatki na spod ciasta i u nasady noża urwał się gwint, roztraskal obudowę i przecial mi palca. Krew była na ścianach i podłodze. .no ale u mnie to nie pierwszy przypadek. Mnie i męża od tej strony na pogotowiu znają. Każdy się śmieje że żaden ubezpieczyciel nie sprzeda nsm nnw