Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinek wrote:A ja 'walczę' z imionami
Jak Wam się podobają? Jakieś swoje typy?))
Bianka, Jaśmina, Anastazja, Liwia, Oliwia, Gaja ?;p
jak dla mnie zadne, zbyt wymyslne, ale to wam maja sie podobac, a nie innym i przede wszystkim pasowac do dziecka, nazwiska i warto pamietac, zeby jakims dziwnym imieniem krzywdy mu nie zrobic
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dżuls wrote:A dziękuję bardzo, chętnie przyjmę, nigdy nie miałam własnego
Przy każdym słodyczu modlę się "oby poszło w tyłek"
-
Ale mnie naszło...idę po loda! Ja w ogóle jakaś głupia jestem, bo ostatnio uwielbiam zapach piwnic i chętnie zjadłabym piasek. Nie, już całkiem mi odebrało rozum w tej ciąży. Nie czytajcie tego hehe.
Dżuls piąteczka dla dzidzi:)Carolline, 4me, Dżuls, Sigma, Gusiak, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Ale mnie naszło...idę po loda! Ja w ogóle jakaś głupia jestem, bo ostatnio uwielbiam zapach piwnic i chętnie zjadłabym piasek. Nie, już całkiem mi odebrało rozum w tej ciąży. Nie czytajcie tego hehe.
Dżuls piąteczka dla dzidzi:)
haha oplulam monitorno nie moge
-
Nancy87 wrote:Ale mnie naszło...idę po loda! Ja w ogóle jakaś głupia jestem, bo ostatnio uwielbiam zapach piwnic i chętnie zjadłabym piasek. Nie, już całkiem mi odebrało rozum w tej ciąży. Nie czytajcie tego hehe.
-
Dżuls piąteczka dla dzidzi:)
Hahaha nie tylko Tobiemoja mama jak była w ciąży z moją siostrą na potęgę jadła szkolną białą kredę
-
Lady Savage wrote:Hahaha nie tylko Tobie
moja mama jak była w ciąży z moją siostrą na potęgę jadła szkolną białą kredę
Lady jak mozna jesc kredę? Mam nadzieje, ze Ty nie jesz
No hicior dziewczyny z ta kreda, piaskiem i żwirem. O tym jeszcze nie slyszalam. Ciekawe czy mój ginek by sie zdziwil "Panie doktorze jem piasek co Pan na to mi poradzi? "Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:21
easymum lubi tę wiadomość