Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak wrote:Paulinek, a mnie się podoba z Twojej listy bardzo Bianka
U jas z mężem straszne dylematy co do imienia... tzn. Jeśli okaże się, ze dziewczynka to mamy juz ustalone - Nadia, natomiast jeśli będzie to chłopak (na co bardziej liczymy) trwa tu spór
Ja jestem zakochana w imieniu Natan, za to moj malz za nic nie chce się na nie zgodzić... i stwierdziliśmy, ze póki nie mamy określonej płci to nie będziemy debatować nad imieniem
ja juz tu pisalam chcialam natan to uslyszalam ze po jego trupie bo gejowe -
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Skabarka kiwi tez jest polecane przy niedoborze żelaza, ja uwielbiam koktajle z kiwi i banana
Macie zgage? Nie widze aby ktos narzekał
Ja po bananach mam
Jeszcze nie...ale pamiętam, że z mlodym w ciązy pojawila mi się ok 28 tyg jak brzuchol był już spory i narządy się przemieściły...to była maaaaaaaasakra nie było dnia bez reni...brrrrrr modlę się by to juz się nie powtorzyło -
nick nieaktualny4me wrote:Diatomka ale Ustka to zdecydowanie nie kolo trójmiasta
Kolo trójmiasta to o tej porze roku moze byc polwysep helski i wszystkie miejscowości na nim lub bardziej na lewo miejscowości nad otwartym morzem typu wladyslawowo, jastrzębia, karwi, debki.
Woda jest bardziej czysta niż w 3city ale tez meeega zimna nawet latem. W zatoce ciepla. No i jesli planujecie jechac teraz to z pogodą bywa różnie i wówczas tam wieje bardziej niż u nas, jest kilka stopni mniej ciepla no i to male miejscowości wiec w razie brzydkiej pogody nuuuda. Chociaż sama lubię sobie wyskoczyć w te rejony na długie weekendy wiec nie zniechęcam.
Na teraz to chyba polecam jednak trojmiasto- plaży jest pelno- od Gdyni po gdansk. Jak pogoda nie dopisze to masz peeeeeelno do zwiedzania- Gdynia, Sopot, piękny stary Gdansk... A i na spacery tez pelno miejsc- plaze, parki, lasy...
Wybierz miejscowość a pozniej hotel czy pensjonat na booking- po opiniach po prostu
Zgadzam sięzwłaszcza, że z pogodą u nas naprawdę różnie a w 3city jest co robić ...Gdańsk do zwiedzania, Sopot do dobrych knajp ( choć tych w całym 3city nie brakuje) a masz też takie miejsca np w Gdyni jak plaża w Orłowie ( bardzo klimatyczna) czy babie doly (gdzie nie ma nigdy tłumów)
-
Sigma wrote:Lady, a jakie terminy wychodziły z USG?
Po 25 tygodniu ciąży na pewno dziewczynce penis nie wyrośnietakże jeśli coś się ma zmienić, to raczej ze względu na to, że lekarka albo sprzęt kiepski.
No mówiłam, za pierwszym razem 27 sierpnia, a od kilku wizyt utrzymuje sie 20 sierpnia. -
ogarnęłam pranie zrobiłam, teraz odpoczywam
a przed 18 idziemy z mężem do spowiedzi. Trochę napisałam pracę. Teraz odpoczynek , reszta jutro
. I myślę co jutro na obiad zrobić, jakiś gulasz zrobię , by był na niedziele, a w niedzielę rosołek zrobię
zgagi jeszcze nie mam i nigdy w życiu nie miałam. Sok porzeczkowy jak nigdy nie lubiłam, tak teraz mogę go pić codziennie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
diatomka wrote:4Me tak mam dziecko czteroletnie. Wiesz ja to mam swoj skrot myslowy, dla mnie dalkeko od trojmiasta jest kolobrzeg;) ale sprawdze ta primavere ,dzieki! A Ty z pomorza?
W Sopocie sie wychowalam, pracuję w Gdańsku, mieszkam w Gdyni a mieszkałam tez i w Gdańsku