Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Ja chyba wolę poduche z przodu, opieram na nią podkurczona nogę, brzuszek w zagłębieniu i bardzo wygodnie. Ale ja zawsze sypiałam na brzuchu.
Zgaga mnie nie męczy, miałam dosłownie kilka razy po pikantnym, tłuściejszym żarełku - ale kilka łyków mleka pomogło.
Ja też kładę rogala z przoduSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:41
justysss, Anitka201, la_lenka, Lilla My, Gusiak, kasig, Czarna_88, monaaa85, Kasiarzynka, skabarka, Sigma, alutka, karolcia87, Wonderland, agatka196, 4me, adzia, bento, .ona., easymum, chabasse lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Anitka daleko masz do Kolobrzega?? Ja bym chciala do Ustronia Morskiego jechac ale mamy za daleko bo to pare km od kolobrzega wlasnie
dlatego jedziemy na przełomie maja/czerwca żebym jeszcze była na chodzie
Najpierw chcemy odwiedzić w Świnoujściu bliską rodzinę, później mamy zarezerwowany hotel w Kołobrzegu
-
Lilla My wrote:Dzisiaj na obiad krem ze szparagów
- a co u Was?
tak to smakowicie wygląda :-)link: http://niebonatalerzu.blogspot.com/2014/06/bardzo-dobry-sernik-na-zimno-z-kaszy.html
Lilla My lubi tę wiadomość
-
A ja wstawiłam pranie pościel zmieniam bo ze 2-3 tygodnie nie zmieniałam i trzeba kołdra i poduszki wietrzą się na balkonie zamierzam przysiąść dzisiaj do pracy licencjackiej i porobić coś w tym kierunku. Kolejne pranie z rzeczami wstawię , a jutro męża ubrania robocze do prania
A dzisiaj na obiad kotlety z karczku , ziemniaki i ogórki kiszone. Na śniadanie zjadłam śledzia w śmietanie mmm pycha
a synuś kopie jak szalony
super uczucie :)A ja mówię , że zaczynam 6 miesiąc pod koniec tygodnia
bo mówię tak jak wychodzi mi równo w suwaczku i z om
. Zobaczymy jak u mnie będą cukry za tydzień, oby były dobre. Dziewczyny , tak wogule od czego bierze się cukrzyca ciążowa, za dużo słodkiego się je , czy nie ma to znaczenia?
-
Tez bym wstawila brzuszek ale nie wiem jak zdjecie tu wstawic
Anitka ja mezowi zastrzeglam ze do konca czerwca wakacje, potem niech zapomni!
Staraczka ja mam ostatnio zgage, np kupilam zapiekanke z pieca i po ostatni kesie czulam jak mnie pali. Ale mam w domu wode Zuber z Krynicy ,smierdzi jak nie wiem ale to moje leksrstwo na zgage i niestrawnosci -
Carolline wrote:A mnie dalej brzuch boli i juz mam dosc pewnie z godzinke jeszcze posiedze w pracy by wszystko pokonczyc i do domu uciekam polezec
Wg mojej dietetyczki to najlepszy na rynku magnez (firma finclub): http://www.klub-urody.pl/119,pl_fin-mag350tabs-magnez-mg.html?gclid=CKrK1NjvscUCFWvMtAodAEEAMw
Bierzesz tylko 1 tabletkę dziennie bo ma najlepsze wchłanianie (tabletkę rozpuszczasz w ustach i wchłania się przez ślinianki)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:54
-
Zwolnienia sa jak ktos chory jest porzadnie, na pewno nie ma bo jest sie w ciazy po prostu, tylko maja byc dolegliwosci porzadne, ale to ok mam spoko prace i w ogole to mam dzis osatni dzien pracujacy przed urlopem tygodniowym a jutro zgodnie z planem lecimy na urlop do Chorwacji, chyba ze mnie powali zupelnie, ale to juz inna bajka
Co do macierzynskiego to zaczyna sie 3 tyg przed terminem wiec w moim wypadku od 6.09.
Ogolnie w Norwegii to wszystko silami natury, z lekow na wszystko paracetamol albo sok porzeczkowy i dawaj. Juz sie do tego przyzwyczailam, bo tu juz prawie 10 lat jestem, ale akurat dzis mnie dopadlo i mam nerwaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 12:00
-
Staraczka23 wrote:Anitka bo zalezy od budowy, widzisz niby brzuch duzy a ruchy dopiero te pierwsze odczuwam, wczoraj w miejscu blizny mnie kulo troche chyba tam niunia domek zrobila, a brzuch wiekszy niz cyce
Dziewczyny moze jak u was dylemat z imieniem to spojrzcie na ich znaczenia i wybierzecie
u nas nie ma dylematu tylko wojnaCarolline, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Diatomka tu masz link do fotosika: http://www.fotosik.pl/
Wchodzisz, klikasz dodaj zdjęcie, jak Ci się załaduje to masz opcję : link na forum. Kopiujesz link wklejasz do posta i gotoweWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 12:12
diatomka lubi tę wiadomość
-
Dokladniej to z czarnej porzeczki, masz goraczke sok, boli gardlo sok, urwalo reke paracetamol. Tak to mniej wiecej jest
Ale za to antybiotykami nie faszeruja niepotrzebnie tylko sprawdzaja zawsze czy to bakteryjne czy wirusowe jest zapalenie i jak nie trzeba to soczek i paracetamol najwyzej.
alutka, karolcia87 lubią tę wiadomość