Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynasi znajomi wojnę o dobór imienia mieli do ostatniego dnia, w którym dziecko trzeba zarejestrować My z małżonkiem tak się ucieszyliśmy z wiadomości o ciąży, że od razu wymyśliliśmy dla dziewczynki Milena, Natalia lub Kinga, dla chłopca Michał, Paweł, Marek a męża imię to Andrzej. Andrzej od razu powiedziałam, że odpada bo mi się nie podoba. Jak poznaliśmy płeć to powiedziałam, że musi być Michał i tak raczej zostanie.
Jeśli chodzi o zgagę to moja znajoma od początku ciąży mi powtarza, że na zgagę to mleko i szpinak. W jej przypadku przesąd, że jak ma się zgagę to dziecko owłosione się rodzi w jej przypadku się sprawdziło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!!! Ile napisałyście
Mam dzisiaj egzamin, więc weszłam w tryb przedegzaminacyjny - tzn. siedziałam w nocy, a potem spałam prawie do południaNo, ale jestem nauczona i myślę, że będzie ok
Śniło mi się, że byłam na jakiejś rodzinnej imprezie połączonej z ogniskiem, i najpierw walnęłam 2 piwka, a potem kilka solidnych pociągnięć z butelki wódki...Ktoś z rodziny odebrał mi butelkę mówiąc, że może wystarczy ciężarnej, a ja sobie wtedy zdałam sprawę, że bankowo UPIŁAM MAŁEGO
Jezu, co za debilizmy mój mózg potrafi wytworzyć
Paulinek - Liwia i Gaja!
Ja z kolei psami się zupełnie nie przejmuję, bo co to za różnica? Dąb też się nazywa BartekMoja suka wabi się Sheila, co z celtyckiego bodajże znaczy Cecylia, więc niby też od imienia, wprawdzie nie popularnego w PL, ale za granicą Sheili jest jak mrówek
Kot też wabi się od imienia, tym razem polskiego, ale tu akurat uparł się mąż, bo mu się wydawało, że tak będzie zabawnie
Wiecie, każdemu jakieś imiona akurat z czymś się kojarzą
ja znałam tylko 1 Kajetana, i był tak upierdliwym i obleśnym typem, że na samą myśl o imieniu mam wstręt
A z Kolei Maja to była mojego męża, która na początku naszego związku chciała go chyba odzyskać, bo miała jakieś szczeniackie zagrywki w jego kierunku (nawet próbowała go pocałować, kiedy już byliśmy razem), także mimo, że imię ładne, córce bym tak nie dała
Dżuls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Haha dokładnie zobaczysz co to kopniaki:D Mnie wczoraj tak skopał, że już w pewnym momencie miałam dosyć. W ogóle mój synek teraz kilka razy na godzinę się odzywa, czy stoję, czy leżę, czy też siedzę
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie sok porzeczkowy baaaardzo lubię, tylko jakoś ostatnio właśnie też o tym zapomniałam i juz dość dawno go nie piłam
Chyba pora to zmienić, tym bardziej jesli jest on taki zdrowy
U mnie właśnie dziś jakoś wyjątkowo prawie się nie rusza maleństwo... staram się nie panikować, może po prostu śpi i dlatego... będę z niecierpliwością wyczekiwac kopniaczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaM wrote:Dobrze ze jutro mam połówkowe bo musze się doktora spytać czy to normalne że mam tak mały brzuch ja patrzę na wasze to mój to melon a wasz arbuza sorki za porównanie no ale taka różnica jest:/ czy ktoś ma też jeszcze taki mały brzuch
czyli mały
Paulinek lubi tę wiadomość
-
Sigma mi wlasnie przez skojarzenia Nadja odpada. Moja pracownica w biurze najbardziej upierdliwa, i mega dziwna, slabo dajaca sie lubic osoba jaka znam sie tak nazywa i dla mnie jest to imie spalone na zawsze. Ogolnie skojarzenia jakie mamy z osobami o danym imieniu czesto wplywaja na nasz stosunek do imienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 13:02
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulinek zazdroszcze ci takiego brzucha. Moj jest wielgasny.
Ja zaliczylam amraton po wszystkich sklepach u mnie w miejscowosxi za pomysl na rybe z piekarnika i nie znalazlam takiego
co do wlosow to izka u mnie miala brwi polaczone z wlosami na glowIe i uszach. Do tego wlosy na ledzwiach wiec wygladala jak maly wilczek. Na szczescie wiekszosc sie wytarlaPaulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolline wrote:Sigma mi wlasnie przez skojarzenia Nadja odpada. Moja pracownica w biurze najbardziej upierdliwa, i mega dziwna, slabo dajaca sie lubic osoba jaka znam sie tak nazywa i dla mnie jest to imie spalone na zawsze. Ogolnie skojarzenia jakie mamy z osobami o danym imieniu czesto wplywaja na nasz stosunek do imienia.
Dobrze mówisz bo mam tak samo, jak znam kogos debilnego o jakims imieniu to juz zawsze jest skojarzenie. Wiem ze dosc popularne imie Anna jest i mam do tego imienia taka niechęć ze porażka dosłownie, każda ktora znam osobiście nie jest lubiana przezemnie.
Zbieram sie na tego schabowego
Papa