Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Dziewczyny ja jestem dopiero w 21 tygodniu a moja dziecko daje tak czadu, ze juz czasem wymiękam. Kopie jak szalony, brzuch podskakuje do góry, mój M to juz nawet nie musi reki przykladac, żeby czuc- on widzi to ciągle. Nie wiem moze to przez to,ze brzuch maly a tłuszczu na nim niewiele ?!?! Sama nie wiem...
Troche sie martwię bo ja mam wszystkie ruchy bardzo nisko poniżej pepka- tak z 10, 15 cm. Nisko prawda? Ktos tez tez nisko czuje ruchy? Mój chyba ma tam nogi? juz mógłby sie troche wyżej podnieść bo zaczynam za dużo o tym myśleć i sie przejmować
Dzizas moglaby byc juz środa bo mam wizytę a zaczynam schizować
Moj tez kopie niemiłosiernie...Mąż jest dumny ze jego synuś jest taki silny i ruchliwy...za to mój pęcherz nie za bardzo to lubi;/
aaa i też czuje go nisko...ale lekarz powiedział ze wszystko Ok( szyjka łożysko itp) i mam sie nie stresować. Po prostu TAK MA BYĆGłowa do góry:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:56
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka bo zalezy od budowy, widzisz niby brzuch duzy a ruchy dopiero te pierwsze odczuwam, wczoraj w miejscu blizny mnie kulo troche chyba tam niunia domek zrobila, a brzuch wiekszy niz cyce
Dziewczyny moze jak u was dylemat z imieniem to spojrzcie na ich znaczenia i wybierzecie -
nick nieaktualny
-
Paulinek, a mnie się podoba z Twojej listy bardzo Bianka
U jas z mężem straszne dylematy co do imienia... tzn. Jeśli okaże się, ze dziewczynka to mamy juz ustalone - Nadia, natomiast jeśli będzie to chłopak (na co bardziej liczymy) trwa tu spór
Ja jestem zakochana w imieniu Natan, za to moj malz za nic nie chce się na nie zgodzić... i stwierdziliśmy, ze póki nie mamy określonej płci to nie będziemy debatować nad imieniem -
Skabarka podobał mi się tez Michał - Misiek, aleeee... w rodzinie w zeszłym miesiącu się Michas urodził wiec juz mi to imię odpadło
A jeśli chodzi o anemie i zelazo polecam Ci kupić Biofer - moj gin mi to przepisał, ponoć jest to jedno z najlepiej przyswajalny żelaz na rynku dla kobiet w ciąży -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Jest 11 a ja już poleguję na kanapie, bo zmachałam się niemiłosiernie odkurzaniem mieszkania, nie ma to jak liniejący pies i sierść, która jest wszędzie.
Dziś wizyta! Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i Gabrysia pozostanie Gabrysią
W ciągu dnia ruchy czuję podczas odpoczynku, a jak się położę wieczorem do łóżka to już w ogóle harce sobie mała urządzaWczoraj tak kopała, że cały brzuch mi podskakiwał
Uwielbiam to uczucie, choć ciężko zasnąć jak ktoś tak boksuje od środka
Będzie baletnica
haha
Myślicie, że można spać na plecach? Wygodnie mi tak, kręgosłup nie boli, boję się tylko czy tej żyły nie uciskam ;/ Ile można spać na jednym boku?
Do dziewczyn, które korzystają z poduszki cebuszki - tu chodzi o to, że jak położy się ją za plecami żeby się o nią opierać? tak że leżąc na bokiem nie leżymy bardziej na brzuchu a bardziej przechylone na plecy? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodziZastanawiam się czy to mi jakoś ułatwi spanie czy też nie
-
nick nieaktualnyMnie wczoraj palilo zawsze na noc mam i tez bez mleka sie nie obylo
Przesądy to wiezz bajki bo mowilam mamie o tym wlasnie a ona sie smiala ze jak byla ze mna w ciąży to dzien w dzien zgaga byla a ja łysa jak kolano
po zdjeciach znajomych na fb widzę ze im ciemniejsze wloski tym ich wiecej na glowie dziecka, a ja i małż blondyni -
nick nieaktualny
-
Ja chyba wolę poduche z przodu, opieram na nią podkurczona nogę, brzuszek w zagłębieniu i bardzo wygodnie. Ale ja zawsze sypiałam na brzuchu.
Zgaga mnie nie męczy, miałam dosłownie kilka razy po pikantnym, tłuściejszym żarełku - ale kilka łyków mleka pomogło.