Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaM wrote:Dobrze ze jutro mam połówkowe bo musze się doktora spytać czy to normalne że mam tak mały brzuch ja patrzę na wasze to mój to melon a wasz arbuza sorki za porównanie no ale taka różnica jest:/ czy ktoś ma też jeszcze taki mały brzuch
nie przejmuj się nie tylko my
Mi wszyscy mówią, ze symuluje ciaze a jak zaloze luzna bluzke to nie widac NIC. A juz mi belly mowi, ze 22 tydzień to 6 miesiac;) pod warunkiem, ze dzieciaki rozwijają sie ok to chyba nic tylko się cieszyć
Ja mam szerokie biodra wiec moze macica ma więcej miejsca. Slyszalam tez, ze jest cos takiego jak ulozenie krzyżowe (?) i wówczas brzuchy są mniejsze...
Narazie się nie martwie podpytam sie lekarza w środę
-
Melduję się po połówkowym. Wszystko ok poza grudkami na strunach scięgnistych, które powinny zaniknąc do końca ciąży.
Paulinek, la_lenka, 4me, anima, agatka196, Czarna_88, Anitka201, easymum, chabasse lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Mi wszyscy mówią, ze symuluje ciaze a jak zaloze luzna bluzke to nie widac NIC.
4me lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Ja słyszę ten sam tekst. Mimo, że ja brzuszek mam. Ale bez spodni ciążowych i obcisłej bluzki nadal nie wygląda specjalnie ciążowo. Tak jak np. teraz jestem w luźnej koszulce i spodniach - nikt by się nie domyślił mojego stanu.
luźny sweter, cienka kurtka- nie do zauważenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Ja od pewnego czasu jednak na zewnątrz zakładam coś bliżej ciała co podkreśla ciążowy brzuszek. Źle się obecnie czuję w takich luźniejszych, jakbym przytyła ze 20kg
Powiem szczerze, ze czasem tez juz bym chciala, żeby bylo widacale później sobie mysle ile to kobiet sie na cierpi z powodu dużego brzucha i mi przechodzi;)
-
Ja chyba mam same ciuchy co ciąży nie podkreślają
a jak mam obcisly top to zazwyczaj taki podkoszulkowy z dekoltem i cyce na wierz wychodzą
a jakos od czasu, gdy bylam nastolatka juz nie lubię nimi swiecic
W kolejne ciuchy juz nie inwestuje i tak za dużo ostatnio nakupowalam i szafa sie nie zamykapewnie jak lato przyjdzie to jeszcze troche po sklepach pochodzę po jakies sukienki itp itd. Długość zalezna bedzie od stanu moich nóg w upaly
jak wyjdą słonie będziemy zakrywać maxi, jak bede dalej chude lydki- pójdziemy w midi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny