X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam mówicie i dziwnych schizach to ja jak byłam mała to uwielbiałam jeść ziemie z kwiatków , ot taki fetysz

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Dziewczyny bierze któraś z Was Femibion Natal 2 Plus? Mi ostatnio lekarz zalecił chociaż morfologia super zmianę właśnie na te(do tej pory brałam omegamed optima)... Jakie są Wasze opinie na temat tych witamin?

Ja je biorę cały czas, i ginekolog ostatnio na badaniu się pytała jakie wybrała. I powiedziała że super, bo to są bardzo dobre witaminki i mam je brać aż do końca karmienia.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Coooo? Miec zachcianki a je spełniać to co innego.
    Lady jak mozna jesc kredę? Mam nadzieje, ze Ty nie jesz :P

No hicior dziewczyny z ta kreda, piaskiem i żwirem. O tym jeszcze nie slyszalam. Ciekawe czy mój ginek by sie zdziwil "Panie doktorze jem piasek co Pan na to mi poradzi? " :D :D :D

Nie ja na szczęście nie mam tak dziwnych zachcianek :)

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • marlenak_me Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też biorę femibion natal 2+ i płacę dokłądnie 33 zł za 30 tabl i 30 kapsułek ;-) Angela poszukaj tańszej apteki

720fbe94f2.png
  • bento Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa Cena wysoka, u mnie w aptece opakowanie 55 zł to też sporo.

marlenak_me O tyle to rozumiem, muszę poszukać. Kupujesz w jakiejś stacjonarnej czy przez internet?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:28

sRUqp2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    bento ja biore femibion natal 2 , lekarz mi zalecał i chwale sobie , tylko cena przerażająca , ja pałce za opakowanie 70 zł ,

Angela, poszukaj innej apteki, ja płaciłam 79 zł za opakowanie, aż do czasu gdy nie trafiłam to apteki na Gwarnej gdzie te witaminki są po 45 zł. Aptekarka mi wytłumaczyła że co apteka to ma inne ceny. Na 100% w Twojej okolicy będzie apteka z ceną za te witaminy 45 zł. Tylko poszukaj.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stacjonarnej w Chrzanowie

na allegro też masz tanio:

http://allegro.pl/femibion-natal-2-plus-30-tabl-30-kaps-witaminy-i5303854861.html

38 zl z wysyłką

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:34

720fbe94f2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski trochę wam zazdroszę tych zachcianek na żwir i inne dziwne rzeczy.. przynajmiej nie będziecie ich jeść..
    ja marzę o fast foodach codziennie:/ ehh i te zachcianki niestety można szybko i łatwo zrealizować.. ale walczę z nimi:)

720fbe94f2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:15

sRUqp2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogłabym żywić się tylko lodami, winem i szampanem. Na bogato.

Carolline lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam za to ochote na smalec i grzyby marynowane :) a fast food tez :)

• bento Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze ogórki małosolne :-) na te sobie często pozwalam

sRUqp2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co gorsza mam ostatnio taką ochotę na COŚ. Tylko właśnie sama nie wiem co, snuje się, zaglądam do szafek, lodówki, próbuję różnych rzeczy, ale jakoś nie mogę trafić na to właściwe.
    Ale muszę przystopować te poszukiwania, bo waga sobie o mnie przypomniała i trochę się obawiam tempa z jakim zaczęłam przybierać. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    bento ja biore femibion natal 2 , lekarz mi zalecał i chwale sobie , tylko cena przerażająca , ja pałce za opakowanie 70 zł ,
    W internetowe gemini jest za 36 zl :)
    Tylko tam trzeba odbierać w aptece chyba a nie w każdym mieście są.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od dwóch tygodni muszę się zaspokoić mlekiem słodzonym w tubie, z Gostynia. Pychotka ☺

Lady Savage, skabarka, easymum lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ciągle bym jadła lody i czekoladę

• adzia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko przez tą zachcianke nie tylko moje cycki wyglądają jak 2 Belwedery dupka też

easymum lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ale mnie naszło...idę po loda! Ja w ogóle jakaś głupia jestem, bo ostatnio uwielbiam zapach piwnic i chętnie zjadłabym piasek. Nie, już całkiem mi odebrało rozum w tej ciąży. Nie czytajcie tego hehe.

Dżuls piąteczka dla dzidzi:)
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Pica zobacz ;)
    to serio może być objaw jakiegoś niedoboru, piasek to kwarc, może brakuje Ci krzemu? W ciąży zapotrzebowanie rośnie. Spróbuj może pojeść produkty bogate w krzem ;)

Nancy87 lubi tę wiadomość

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no .. Adzia to mleko to najsłodsza słodycz jaką znam.. siędasz po to, co najlepsze ;p

adzia lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Hi5! Ja to się czasem śmieję, że ciąża zainfekowałą mi mózg :P Żeby nie było, udane usg zostało uczczone mega lodziskiem w McDonaldzie. Ostatnio oglądałam program o jakiejś babce w ciąży, która wyżerała żwir z podjazdu :D

PannaB - co do imienia, to toczy się wojna. Mąż uparł się przy Mariannie Zofii i nie wiem jak mu to wybić z głowy. Ja bym chciała Baśkę i jest klops. U nas Marianna trochę trąci myszką, a we Włoszech to jest imię lewackich świrów i hipisów z lat 70'tych, a mój mąż to stary anarchista i dlatego tak mu się to imię podoba. No i cóż zrobić, pierwszy raz tak obstaje przy swoim i nie wiem jak go złamać.
    oba ladne:)
    to podobnie jaku nas z imieniem dla chlopca :/ ah te chlopy

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
‹‹ 932 933 934 935 936 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ