X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:38

8pdp47e.png
  • AniaM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade na połówkowe dziewczyny trzymajcie kciuki na 80 % dziewczynka dzisiaj sie dokładnie dowiem choc coś przeczuwam że to jednak chłopak :) ale nie wazne zeby tylko zdrowe było ;)

Dżuls, Anitka201, Misi@, Czarna_88, agatka196, Gusiak, kasig lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • marlenak_me Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej belly-maniaczki!
    od rana się wkurzam n chmury, bo jest weekend a ja nie mogę zrobić grila wrr...
    cóż... chyba mąż będzie robił pod balkonem :-)

Anitka ja też jestem roztargniona, ale Ty kobieto uważaj na siebie :-)

720fbe94f2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ania M powodzenia na wizycie

Anitka ja trzy lata temu starlam opuszek na tarce krojac papryke...teraz jestem roztargniona za kierownica i to bardzo.niestety

Dzuls to macie dylemat

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:38

diatomka, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do jedzenia dziwnych rzeczy zaburzone laknienie ponoc bardzo popularne w w ciazy...na tlc byl program o dziewuchach co jadly kamienie, papier toaletowy itp. A co do witamin ja biore femibion classic - tanszy od 2;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja tez dzisiaj o 12 polowkowe. I mam dylemat czy chce by synek zostal synkiem czy jednak zeby siusiak odpadl :-) Niby marze o coreczle, ale jaknjuz od miesiace niby wiem ze chlopak to sie przestawilam juz :-) Wczoraj kupilam mu na OLX super hustawke taka dla noworodkow (moze sluzyc jako lezaczek tez) i jestem noa zachwycona. Tak sie rozczulilam jak sie bujala, ze tylko tego mojego okruszka w niej brakowalo. No ale do wrzesnie wytrzymam bez niego ;-) Tak wiec trzymajcie kciuki by wszystko bylo ok

Dżuls, Czarna_88, agatka196, Gusiak, kasig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Trzymam kciuki za Wasze wizyty :)

Ja dziś cały dzien na uczelni, mam nadzieję, że dam radę ;p

Miłego dnia :)

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-) ...ja dziś pierwszy raz zestaw śniadaniowy w tej kolejności: ogórek małosolny, lodowa kanapka, 4 ciastka delicje i kawka z cukrem i mlekiem :-)
    ...hmmm a do tej pory w sumie słodkie mogło dla mnie nie istnieć :-)
    Pozdrawiam i miłego dnia!

1usacwa1uvvludfr.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pochwalisz się huśtawka albo podasz firmę i model bo sama chce kupić.tylko oczywiście mam dylemat bo wszystkie bujaja się jak szalone nawet na tym 1 stopniu

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakochałam się w tym leżaczku...
    http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek-3w1-bujaczek-kolyska-lozeczko-i5072045940.html
    ....chyba dam się skusić :-)

Lilla My lubi tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z hustawek bujaczków to wybrałam sweetpeace marki graco
    https://www.youtube.com/watch?v=doPg6KQ8CMI

byłam ostatnio na tarhach dla dzieci i sie w niej zakochałam , a pozatym czytałam opinie i komemtarze i są super

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisze jaka to firma jak bede w domu i sprobuje zrobic fotke. Sama myslalam nad tym jaka kupic i czy kupic. Taka typowa hustawka dla niemowlaka to posluzy mu tylko kilka miesiecy, wiec postanowilam wyszukac uzywana. Polowalam tez na jakas mate i karuzele z projektorem ale maz sie uparl na nowe. Przynajmniej mu pprtfel odetchnie, bo w zasadzie wszystko kupuje ja :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    ja z hustawek bujaczków to wybrałam sweetpeace marki graco
    https://www.youtube.com/watch?v=doPg6KQ8CMI

byłam ostatnio na tarhach dla dzieci i sie w niej zakochałam , a pozatym czytałam opinie i komemtarze i są super

Boska jest. Ale cena jeszcze lepsza pewnie. I do tego musisz kupic dwie :-)

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemyślałam..i u nas w sumie leżaczek nie jest potrzebny... bo dom piętrowy, pokój mamy na górze i tam będzie łóżeczko dzidźki a na dole i na werandzie to będę wózkiem manewrowała bo jest dużo miejsca :-) No chyba że ktoś zrobi Małgośce prezent leżaczkowy to wtedy będzie miała :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Wczoraj caly dzien spedzilam na zakupach i obkupilam chlopakow :-) i sprawialo mi to mega radosc <3

W nocy sie troche wystraszylam bo moj synus bardzo malo sie ruszal.... ale z rana dal juz troche kopniaczkow i troche sie uspokoilam.

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A upolowalam taka:
    http://ancymon.pl/pl/p/Lezaczek-Bujaczek-Hustawka-EASY-SWING/2989

• diatomka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls bardzo mi sie pod obalo pierwsze zdanie nt tescioweej! Kocham Cie za to:)
    U nas wszyscy liczyli ze dam malej imie po babci, fakt ladne ma Dobroslawa Laura ale to nie moj typ.
    A tescie jak uslyszeli ze damy malemu Ty!ek to tez im sie nie podobalo, wkurza mnie to ze moi rodzice nie komnentuja i szanuja a tescie maja najwiecej do powiedzenia, . nie rozumiem obecnej sytuacji tylko bo nic nie mowia nt ciazy jak sie okazala dziewczynka...

Mam zawroty glowy, szybko sie mecze, podloga mi sie rusza , leci mi krew zx nosa i dopatrzylam sie ze mi spadla hemoglobina i hematokryt, ide w pon do internisty niech mi da jakies zelazo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 09:33

Dżuls lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach. Co do imienia jak powiedzieliśmy teściowej ze będzie Szymon to baaardzo była niezadowolona i powiedziała ze ma nadzieję że jeszcze zmienimy i teściowa się też nie podoba. Nawet jak powiedzieliśmy ze czekaliśmy barze długo na to dzieciątko a Szymon oznacza Bóg wysłuchał i dlatego jest dla nas idealne. Cóż zdania nie zmienimy i będzie musiała to przeżyć. Dobrze ze mieszka 700 km od nas i rzadko się widujemy bo bym oszalała od jej rad.

diatomka lubi tę wiadomość

oar8dqk316wccxxh.png
‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ