X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:38

8pdp47e.png
  • AniaM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade na połówkowe dziewczyny trzymajcie kciuki na 80 % dziewczynka dzisiaj sie dokładnie dowiem choc coś przeczuwam że to jednak chłopak :) ale nie wazne zeby tylko zdrowe było ;)

Dżuls, Anitka201, Misi@, Czarna_88, agatka196, Gusiak, kasig lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • marlenak_me Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej belly-maniaczki!
    od rana się wkurzam n chmury, bo jest weekend a ja nie mogę zrobić grila wrr...
    cóż... chyba mąż będzie robił pod balkonem :-)

Anitka ja też jestem roztargniona, ale Ty kobieto uważaj na siebie :-)

720fbe94f2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ania M powodzenia na wizycie

Anitka ja trzy lata temu starlam opuszek na tarce krojac papryke...teraz jestem roztargniona za kierownica i to bardzo.niestety

Dzuls to macie dylemat

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:38

diatomka, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do jedzenia dziwnych rzeczy zaburzone laknienie ponoc bardzo popularne w w ciazy...na tlc byl program o dziewuchach co jadly kamienie, papier toaletowy itp. A co do witamin ja biore femibion classic - tanszy od 2;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja tez dzisiaj o 12 polowkowe. I mam dylemat czy chce by synek zostal synkiem czy jednak zeby siusiak odpadl :-) Niby marze o coreczle, ale jaknjuz od miesiace niby wiem ze chlopak to sie przestawilam juz :-) Wczoraj kupilam mu na OLX super hustawke taka dla noworodkow (moze sluzyc jako lezaczek tez) i jestem noa zachwycona. Tak sie rozczulilam jak sie bujala, ze tylko tego mojego okruszka w niej brakowalo. No ale do wrzesnie wytrzymam bez niego ;-) Tak wiec trzymajcie kciuki by wszystko bylo ok

Dżuls, Czarna_88, agatka196, Gusiak, kasig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Trzymam kciuki za Wasze wizyty :)

Ja dziś cały dzien na uczelni, mam nadzieję, że dam radę ;p

Miłego dnia :)

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-) ...ja dziś pierwszy raz zestaw śniadaniowy w tej kolejności: ogórek małosolny, lodowa kanapka, 4 ciastka delicje i kawka z cukrem i mlekiem :-)
    ...hmmm a do tej pory w sumie słodkie mogło dla mnie nie istnieć :-)
    Pozdrawiam i miłego dnia!

1usacwa1uvvludfr.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pochwalisz się huśtawka albo podasz firmę i model bo sama chce kupić.tylko oczywiście mam dylemat bo wszystkie bujaja się jak szalone nawet na tym 1 stopniu

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakochałam się w tym leżaczku...
    http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek-3w1-bujaczek-kolyska-lozeczko-i5072045940.html
    ....chyba dam się skusić :-)

Lilla My lubi tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z hustawek bujaczków to wybrałam sweetpeace marki graco
    https://www.youtube.com/watch?v=doPg6KQ8CMI

byłam ostatnio na tarhach dla dzieci i sie w niej zakochałam , a pozatym czytałam opinie i komemtarze i są super

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisze jaka to firma jak bede w domu i sprobuje zrobic fotke. Sama myslalam nad tym jaka kupic i czy kupic. Taka typowa hustawka dla niemowlaka to posluzy mu tylko kilka miesiecy, wiec postanowilam wyszukac uzywana. Polowalam tez na jakas mate i karuzele z projektorem ale maz sie uparl na nowe. Przynajmniej mu pprtfel odetchnie, bo w zasadzie wszystko kupuje ja :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    ja z hustawek bujaczków to wybrałam sweetpeace marki graco
    https://www.youtube.com/watch?v=doPg6KQ8CMI

byłam ostatnio na tarhach dla dzieci i sie w niej zakochałam , a pozatym czytałam opinie i komemtarze i są super

Boska jest. Ale cena jeszcze lepsza pewnie. I do tego musisz kupic dwie :-)

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemyślałam..i u nas w sumie leżaczek nie jest potrzebny... bo dom piętrowy, pokój mamy na górze i tam będzie łóżeczko dzidźki a na dole i na werandzie to będę wózkiem manewrowała bo jest dużo miejsca :-) No chyba że ktoś zrobi Małgośce prezent leżaczkowy to wtedy będzie miała :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Wczoraj caly dzien spedzilam na zakupach i obkupilam chlopakow :-) i sprawialo mi to mega radosc <3

W nocy sie troche wystraszylam bo moj synus bardzo malo sie ruszal.... ale z rana dal juz troche kopniaczkow i troche sie uspokoilam.

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A upolowalam taka:
    http://ancymon.pl/pl/p/Lezaczek-Bujaczek-Hustawka-EASY-SWING/2989

• diatomka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls bardzo mi sie pod obalo pierwsze zdanie nt tescioweej! Kocham Cie za to:)
    U nas wszyscy liczyli ze dam malej imie po babci, fakt ladne ma Dobroslawa Laura ale to nie moj typ.
    A tescie jak uslyszeli ze damy malemu Ty!ek to tez im sie nie podobalo, wkurza mnie to ze moi rodzice nie komnentuja i szanuja a tescie maja najwiecej do powiedzenia, . nie rozumiem obecnej sytuacji tylko bo nic nie mowia nt ciazy jak sie okazala dziewczynka...

Mam zawroty glowy, szybko sie mecze, podloga mi sie rusza , leci mi krew zx nosa i dopatrzylam sie ze mi spadla hemoglobina i hematokryt, ide w pon do internisty niech mi da jakies zelazo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 09:33

Dżuls lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach. Co do imienia jak powiedzieliśmy teściowej ze będzie Szymon to baaardzo była niezadowolona i powiedziała ze ma nadzieję że jeszcze zmienimy i teściowa się też nie podoba. Nawet jak powiedzieliśmy ze czekaliśmy barze długo na to dzieciątko a Szymon oznacza Bóg wysłuchał i dlatego jest dla nas idealne. Cóż zdania nie zmienimy i będzie musiała to przeżyć. Dobrze ze mieszka 700 km od nas i rzadko się widujemy bo bym oszalała od jej rad.

diatomka lubi tę wiadomość

oar8dqk316wccxxh.png
‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ