Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jade na połówkowe dziewczyny trzymajcie kciuki na 80 % dziewczynka dzisiaj sie dokładnie dowiem choc coś przeczuwam że to jednak chłopak
ale nie wazne zeby tylko zdrowe było
Dżuls, Anitka201, Misi@, Czarna_88, agatka196, Gusiak, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam. Ja tez dzisiaj o 12 polowkowe. I mam dylemat czy chce by synek zostal synkiem czy jednak zeby siusiak odpadl
Niby marze o coreczle, ale jaknjuz od miesiace niby wiem ze chlopak to sie przestawilam juz
Wczoraj kupilam mu na OLX super hustawke taka dla noworodkow (moze sluzyc jako lezaczek tez) i jestem noa zachwycona. Tak sie rozczulilam jak sie bujala, ze tylko tego mojego okruszka w niej brakowalo. No ale do wrzesnie wytrzymam bez niego
Tak wiec trzymajcie kciuki by wszystko bylo ok
Dżuls, Czarna_88, agatka196, Gusiak, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynapisze jaka to firma jak bede w domu i sprobuje zrobic fotke. Sama myslalam nad tym jaka kupic i czy kupic. Taka typowa hustawka dla niemowlaka to posluzy mu tylko kilka miesiecy, wiec postanowilam wyszukac uzywana. Polowalam tez na jakas mate i karuzele z projektorem ale maz sie uparl na nowe. Przynajmniej mu pprtfel odetchnie, bo w zasadzie wszystko kupuje ja
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:ja z hustawek bujaczków to wybrałam sweetpeace marki graco
https://www.youtube.com/watch?v=doPg6KQ8CMI
byłam ostatnio na tarhach dla dzieci i sie w niej zakochałam , a pozatym czytałam opinie i komemtarze i są super
Boska jest. Ale cena jeszcze lepsza pewnie. I do tego musisz kupic dwie -
Przemyślałam..i u nas w sumie leżaczek nie jest potrzebny... bo dom piętrowy, pokój mamy na górze i tam będzie łóżeczko dzidźki a na dole i na werandzie to będę wózkiem manewrowała bo jest dużo miejsca
No chyba że ktoś zrobi Małgośce prezent leżaczkowy to wtedy będzie miała
-
Hejka
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wczoraj caly dzien spedzilam na zakupach i obkupilam chlopakowi sprawialo mi to mega radosc
W nocy sie troche wystraszylam bo moj synus bardzo malo sie ruszal.... ale z rana dal juz troche kopniaczkow i troche sie uspokoilam. -
nick nieaktualny
-
Dzuls bardzo mi sie pod obalo pierwsze zdanie nt tescioweej! Kocham Cie za to:)
U nas wszyscy liczyli ze dam malej imie po babci, fakt ladne ma Dobroslawa Laura ale to nie moj typ.
A tescie jak uslyszeli ze damy malemu Ty!ek to tez im sie nie podobalo, wkurza mnie to ze moi rodzice nie komnentuja i szanuja a tescie maja najwiecej do powiedzenia, . nie rozumiem obecnej sytuacji tylko bo nic nie mowia nt ciazy jak sie okazala dziewczynka...
Mam zawroty glowy, szybko sie mecze, podloga mi sie rusza , leci mi krew zx nosa i dopatrzylam sie ze mi spadla hemoglobina i hematokryt, ide w pon do internisty niech mi da jakies zelazo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 09:33
Dżuls lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach. Co do imienia jak powiedzieliśmy teściowej ze będzie Szymon to baaardzo była niezadowolona i powiedziała ze ma nadzieję że jeszcze zmienimy i teściowa się też nie podoba. Nawet jak powiedzieliśmy ze czekaliśmy barze długo na to dzieciątko a Szymon oznacza Bóg wysłuchał i dlatego jest dla nas idealne. Cóż zdania nie zmienimy i będzie musiała to przeżyć. Dobrze ze mieszka 700 km od nas i rzadko się widujemy bo bym oszalała od jej rad.
diatomka lubi tę wiadomość