Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySigma bedr pamietac dzięki
wiecie ja nie mysle aby moj mial mnie golic nawrt jak siedze w lazience to zakluczam przy goleniu, jakas prywatnosc sie nalezy ja tez nie wchodze jak przycina swoje krzaki
a nie wydepilowane nogi coz musi zrozumiec ze juz sie nie zegneSigma, Dżuls lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Sigma bedr pamietac dzięki
wiecie ja nie mysle aby moj mial mnie golic nawrt jak siedze w lazience to zakluczam przy goleniu, jakas prywatnosc sie nalezy ja tez nie wchodze jak przycina swoje krzaki
a nie wydepilowane nogi coz musi zrozumiec ze juz sie nie zegne
My robimy przy sobie wszystko oprócz dwójki hehe. Baaa często się nawet razem kąpiemy albo jeden się kąpie, a drugi siedzi obok i sobie rozmawiamy o tym jak nam minął dzień:p -
Dżuls, lubię za te śmierdzące buty
Lady, współczuję, nie mam pojęcia co bym zrobiła w takiej sytuacji. U nas mąż archiwizuje wszystko na dysku zewn. i na płytkach.
U mnie dzisiaj ponuro i deszczowo, ale popołudniu ma się przejaśnić, więc w ramacch spacerku pójdziemy zagłosować.
Na obiad rosołek, i na drugie tagliatelle ze szpinakiem, czosnkiem i suszonymi pomidorami. A na deser obowiązkowo Bracia Koral. Te kakaowe i chałwowe też polecam, pycha -
Czesc kochana
Zyczymy wam milej spokojnej ale z duza iloscia kopaniakow niedziele
My wlasnie robimy obiadek a pozniej jade do rodzicow i do tesciow... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy no kąpiele a golenie to różnica
my tez figlowalismy w wannie, ale tak aby siedziec gdy ktores sie kapie to nie bo ja zabieram gazete ze sobą hehe
Haha juz wie o co chodzimoj byl az za bardzo spokojny dopiero jak mnie zobaczyl to sie rwal
U mnie chmury ale i tak jade nad WisłęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 14:02
-
A u nas pogoda w kratkę raz słoneczko raz kroki. Ale ogólnie jest cieplutko w samej bluzie była, a kurtkę nioslam za tydzień komunia mojej chrzesnicy mama nadzieję że będzie ciepło do kupienia zostały tylko rajstopy cienkie. Prezenty na komunie tez juz kupione
mały od wczoraj mniej aktywny chyba pogoda go usypia.
my się razem nie kapiemy byśmy polamali nóżki od wanny haha za duży wazymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 14:11
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:U nas to samo. A kompiele wspólne uwielbiam! Teraz troszkę ciężko bo mało miejsca w wannie ale i to się da jakoś pogodzić.
Ja nim ruszyłam do rodziców wrzuciłam Czeska pod maszynkę bo kolejny kleszcz się znalazł.
Sigma my też ten preparat próbowaliśmy i na niego nie działa. Sonieczke za to spryskam tylko raz i spokój. Wet mówi ze widocznie ma taką skórę ze przyciąga te paskudztwa i latem każe nam go obcinać na krótko.
Starczka ja to mam taką wprawę w wyciągania tych kleszczy ze szkoda słów. Teraz to zakładam rękawiczki do zabiegu, a ten jak tylko je widzi to obrazu spierdziela -
nick nieaktualnyPytam, bo najczęściej te kropelki nie działają dlatego, że substancja nie ma jak się wchłonąć. Przy kroplach ważne jest, żeby zakrapiać bezpośrednio na skórę a nie na sierść (co przy grubej sierści wcale nie jest proste), i na całej długości od karku aż po ogon co kilka cm po kropelce. 3 dni przed i 3 dni po zakropieniu nie wolno psiaka kąpać ani moczyć (nawet silniejszy deszcz może przeszkodzić kroplom w działaniu), po tym czasie krople zostają w pełni wchłonięte i dają całkowitą ochronę.
-
nick nieaktualnyHeja.
Wlasnie wracam z zakupow. Bylismy na tych targach w aklepie dzieciecym. Kupilismy materac(mam nadzieje ze w dobrym wymiarze), posciel i butelke. Fajne promocje mieli ale ze miesiac komunijny to za duzo kasy nie chcielismy wydawac.
co do kleszczy to faktycznie jest tak ze do niektorych osob lgna bardziej wiec moze przeklada sie to i na zwierzeta. Maz w tym roku kupil naszej jakas obroze za 100. Wsciekalam sie ale faktycznie od tego momentu pies bez kleszczy a mieszkamy w lesie wiec ma gdzie zlapac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Co do kleszczy moja sunia 2 dni tez miala wielkiego nazartego kleszcza przy lapie no i moj R jej wyciagal peseta jednak glowka zostala ale dzwonilam do weterynarza czy jechac czy to sie samo zagoi powiedziala ze sie zagoi tylko zeby zakropic lub obroze kupic. Kropelki juz wkropione zobaczymy czy faktycznie beda miesiac dzialaly:)
-
nick nieaktualnyMoj R zrobil mi dzis rano zdjecia. 6 miesiąc ciązy sprobuje teraz tu wkleic nie wiem czy sie uda
la_lenka, Gusiak, Dżuls, Sigma, marlenak_me, Paulinek, .ona., Nancy87, skabarka, 4me, Mozjaka, adzia, Lilla My, karolcia87, easymum, agatka196, Terazsięuda:-), kasig, Carolline, snoopy_etka, diatomka, Kasiarzynka, Wonderland, Anitka201, Misi@, monaaa85, Jastin13, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny