Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominka92 wrote:a jak mnie dzis strasznie boli prawe biodro i plecy
jeszcze obudzilam sie rano na prawej stronie i teraz mecze sie od rana,
ostatnio lekarz mowil ze to najprawdopodobniej rwa kulszowa i nawet mowil ze moge wziac ibuprom czasami bo to przeciwzapalny tez, ale jakos nie moge sie odwarzyc. Jedyne co robie to smaruje mascia przeciwzapalna bo to tez mi zapisal
Mnie miednica
A i jeszcze jedno dziewczynymam brzuszek
widać moją ciążę skoro dziś przez problemu wszyscy mi schodzili z drogi w autobusie i tramwaju. Z dnia na dzień się pojawił
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nawiązując do dyskusji na temat podgrzewaczy i laktatorów, to nie rzucałabym się od razu na laktator elektroniczny. Siostra męża wydała 150 zł, a okazało się, że do niczego jej się nie nadał - może z 2 razy użyła, bo i nie potrzebowała i stwierdziła, że to zbyt bolesne, a jej piersi muszą być nadwrażliwe. Może na sam początek warto kupić taki ręczny z pompką i sprawdzić, czy w ogóle laktator nam potrzebny i czy odpowiada.
-
Lady pokaż, pokaż piłeczkę
Ja może jutro coś cyknę przed ginekologiem.
Dzisiaj zamówiłam z gemini: szczoteczkę do włosków, nożyczki do obcinania pazurków, osłonki na piersi, podkłady higieniczne, wkładki laktacyjne, majtki poporodowe, octenisept, smoczek, patyczki dla dzidziusia i płatki higieniczne (będę przemywać nimi oczka lub pupkę). A tego jeszcze tyyyyle jest do kupienia, przeraża mnie to:P -
Ja chyba nie będę robić zamówienia w żadnej aptece. Mam wrażenie, że to wszystko są takie popularne rzeczy, które kupię bez wysiłku w Rossmannie czy lokalnej aptece, w razie potrzeb. Ale nie wiem, może mi się źle wydaje, nadal jestem nie w temacie co tak naprawdę potrzeba.
-
Lilly dziękujemy za listę, na pewno się przyda
Anulka fajne to łóżeczko, my też chcemy takie zwykle i proste tyle, ze białe
Chociaż jak patrzyłam to białe były zdecydowanie droższe... może lepiej kupić takie i je przemalowac?
Lady dawaj fotkę brzunia