Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
alutka wrote:Heeeeeyyyyy
mam chwilke bo dzis pada i zalegamy w pensjonacie
mlody zachwycony bieszczadami,my rowniez....zielono cisza spokoj ehhhhhhh bosko
jnie sposob Was nadrobic wiec tylko w kwestiach ostatnio poruszanych: skrabarka ja mialam zakladany szew okrezny w 1 ciazy bo szyjka skrocila mi sie w tydzien z 2.7 na 0.87 cm w 28 tyg..a potem pieknie trzymalo
dla mojeg lekarza szyjka ponizej 2, 2 to powod do szwu ale wiem, ze co lekwrz to opinia..w 3city nie zakladaja niestety pessarow...co do rozkow u nas z kolei przydaly sie baaaaardzo
z iinternetowych sklepow polecam na kosmetyki etc apteke geminii a sklepy z gadzetami dla dzieci niestety zmieniaja sie baaardzo szybko ale my mielismy duzo rzeczy z firmy Ty i my (chyba ) tsnie i dobrej jakosci rozki koce etc....pozdrawiam Was wszystkie gdzies z lasu
Jeeeny nie zakladaja pessarow? Kolejna sprawa, w której 3city jest mocno zacofane- zaraz po trudno dostępnym ZZO
-
Witam się serdecznie z Wami
ach doczekać się nie mogę przyszłego czwartku i badań prenatalnych
Anulka
80 cm to taki standard:) są mniejsze np. w wózkach Tutek, ja jednak będę kupować jak największą, po opiniach kumpeli z innego forum, ze jak za mała gondola to dzieci szybko wyrastająteraz firma Adamex ma wózek Barletta gdzie gondola ma 86 cm
Ja również zamierzam na początek dziecko kłaść w rożku, jak wyrośnie to śpiworek chyba że mała nie będzie lubiła, to wtedy będę myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:23
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Czarna_88 wrote:Ale mam dzisiaj dzien do kitu dziewczyny.... mega brak humoru i brak sily na co kolwiek
Czarna to chyba dzisiejsza pogoda tak wpływa, bo i ja jakoś słabo dziś funkcjonuje... kompletny brak sil i energii... -
nick nieaktualnyA ja sobie wlasnie pieke 100 szt piernikow, w nastepnym tyg udekoruje je masa cukrowa i podziekowania dla gosci na wesele siostry beda
)) tancze po kuchni do disco polo i jestem szczesliwym hipopotamem w skladzie porcelany ;p
Lilla My, Anitka201, Gusiak, agatka196, 4me, skabarka, Czarna_88, Kucykowa, easymum lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Kurcze staraczka to sie nazywa dyskusja, wymiana poglądów - człowiek sie przez to również uczy- moze zweryfikować swoje zdanie, poznać problemy innych i moze lepiej zrozumieć Np pracę takiej Pani z przedszkola...
A nie tylko slodkie pierdzenie sobie nawzajem albo opisywanie, ze znów spędziliśmy pól dnia na kiblu- z tego juz żadnych nowych wniosków nie wyciągniesz!Masz rację
4me, .ona., alutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie tez przekonuje Woombie i chyba go kupie w czerwcu
Nie ważne jak dziecko w tym wyglada wazne by działało było mu wygodnie. A uwazam ze i tak dzieciaczki wygladaja w tym słodko. Takie maluchy we wszystkim wyglądaja słodko
Jutro sie wybieramy nad morze z czwartku do niedzieli Gdańsk nas wita. Ja R i sunia Abi, co prawda pogoda nie ma byc za piekna no ale nocleg juz dawno zarezerwowany a moj R w niedziele biegnie tam martaon -
Czarna_88 wrote:Ale mam dzisiaj dzien do kitu dziewczyny.... mega brak humoru i brak sily na co kolwiek
Wczoraj sie zdolowalam jednym tematem i dzis mnie trzyma. Na dodatek pogoda nie pomogą i tylko śpię i śpię. Az sie zmusilam by w domu ogarnac troche zaległości by rozchodzić te chandrę
Dodatkowo dzis na 18 polowkowe- mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i to ostatecznie mi poprawi humor
-
bento wrote:Witam,
Dziewczyny macie jakieś typy podgrzewacza i sterylizatora? Chciała bym kupić, ale jest tego tyle... że nie wiem na co się decydować. Najlepiej takie urządzenie z tymi dwiema funkcjami, żeby nie zagracać sobie blatu w kuchni -
Gusiak wrote:4me na pewno będzie wszystko dobrze... jai zobaczysz swoje maleństwo machajace rączkami i nóżkami to od razu będziesz miała lepszy nastrój
Ale juz teraz przywoluje sie do porządku!!!! Tragedii nie ma, trzeba zacisnąć poślady, nie narzekac i cieszyć sie życiem
Moze jakbym sobie 100 pierniczków jak Paulinek zrobila to by mi jeszcze bardziej pomoglo- musze to przemyślećPaulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj taka opcja;))) w następnym tyg ślubne sukienki i fraki!
http://wrzucaj.net/images/2015/05/13/20150513140048.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 14:32
agatka196, Anitka201, Czarna_88, kasig, Kasiarzynka, .ona., Gusiak, bento, eM, skabarka, 4me, easymum lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:51
Anitka201, skabarka, la_lenka, Paulinek, Czarna_88, .ona., monaaa85, adzia, Gusiak, bento, chabasse, Kucykowa, 4me, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość
-
W ogóle byłam niedawno na takich warsztatach "Projekt finansowy dziecko" organizowanych we współpracy z NBP. Przy okazji dostałam listę z wyprawką, więc jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana, to mogę albo podesłać mailowo, albo umieścić gdzieś w sieci.
przyszła mama, Paulinek, Gusiak lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Agatka świetnie wyglądasz
masz tylko piłeczkę przed sobą, a tak figura szczuplutka
Ja jabłecznik robię na kruchym spodzie (do którego zawsze dodaję proszek do pieczenia) na to pokrojone w kostkę jabłkaposypane uprażonymi migdałami i startą skórką pomarańczową
Do tego lody waniliowe i już się rozmarzyłamtej mój tasiemiec w brzuchu chyba lubi słodkie
agatka196 lubi tę wiadomość