Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybento jesli chodzi o podgrzewacz to ja bede kupowala Tommee Tippe cena okolo 100zł posiedzialam na necie poczytalam opinie roznych i wyszedl ze ten by byl najlepszy i najfajniejszy. Co do sterylizatora to sie zastanawiam czy w goole go kupowac wydaje mi sie ze szybciej chyba mozna umyc butelke samemu w zlewie, chyba szkoda kasy na ten sterylizator,samam nie wiem... Ja bede karmila piersia i butelka od poczatku tzn tylko moim mlekiem nie modyfikowanym, jak bede jezdzila na studia czy gdzie wychodzila to moj R bedzie karmil z butelki juz laktator tez obczailam i bede kupowala Laktator elekrtyczny Prolactis LOVI
Lila My ja bym byla zainteresowana ta listabento lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:A i pilnie potrzebuje super sprawdzony przepis na jakiś dobry jabłecznik bo mi jabłka z domu wychodzą!
Spróbuj coś z tej strony: http://www.mojewypieki.com/kategoria/ciasta-z-owocami
Ja jestem beztalenciem, jeśli chodzi o wypieki, ale z tej strony zawsze mi wychodząSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
diatomka wrote:Agatka ja nie lubie szarlotek itd
Ale tesciowa zrobila kiedys tzw sypaana szarlotke chyba z kasza manna i cos tam jeszcze bylo p, ponoc bannalnie sie robi a wiem ze pyszne i to jak dotad jedyna forma szarlotki jaka mi smakuje
Sypana jest pysznadiatomka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Witam się i ja. Byłam dziś rano na uczelni. U mnie na uczelni wiszą plakaty ostrzegające przed tym wirusem co go złapałam. I jeden z moich profesorów z którym miałam dziś zajęcia, właśnie szuka też pomocy, bo go to spotkało wczoraj.
Po uczelni pojechałyśmy z mamą na zakupy, kupiłam sobie z 7 szt majtochów ciążowych, 3 biustonosze i dla małej babcia kupiłam sukienko body
Paulinek, la_lenka, Czarna_88, Gusiak, agatka196, Kasiarzynka, bento, kasig, chabasse, eM, aldonaa, adzia, Wonderland, 4me lubią tę wiadomość
-
a jak mnie dzis strasznie boli prawe biodro i plecy
jeszcze obudzilam sie rano na prawej stronie i teraz mecze sie od rana,
ostatnio lekarz mowil ze to najprawdopodobniej rwa kulszowa i nawet mowil ze moge wziac ibuprom czasami bo to przeciwzapalny tez, ale jakos nie moge sie odwarzyc. Jedyne co robie to smaruje mascia przeciwzapalna bo to tez mi zapisal -
anulka20 wrote:Nam się podoba ten wózek z tej firmy oczywiście inny kolor :)http://allegro.pl/raf-pol-wozek-avaro-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i5326246779.html i raczej będziemy ten kupować, chyba , że coś się zmieni
anulka20 lubi tę wiadomość
-
Ja uwielbiam jablecznik na kruchym ciescie lub na biszkopcie ( biszkopt jablka z cynamonem a na to smietana ubita i posypane cynamonem pycha) mozna zrobic tez bez pieczenia na biszkopcikach jablka troche pogotwac zeby byly miekkie i zeby woda odparowala do tego 1galaretka cytrynowa troche cukru cynamonu do smaku jak ostygnie wylac na biszjopciki na to ubita smieta i do lodowki .
Polecamagatka196 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Ja chyba jednak kupie rożek.
Macie jakies sprawdzone tanie sklepy internetowe, gdzie mozna w jednej paczce większość wyprawki zamówić?
ja u tego sprzedawcy chce pozamawiac kocyk pieluszki itp bo kolezanka mi poleciła
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=7502785
natomiast sama posciel zamawiam w Szydełkomani bo jakosc jest super a cena zblizona dp tej z allegro
https://www.facebook.com/RekodzieloDlaDzieciSzydelkomania?fref=ts
a pozostałe higieczniczne rzeczy to nie wiem gdzie4me lubi tę wiadomość
-
Lilla My wrote:W ogóle byłam niedawno na takich warsztatach "Projekt finansowy dziecko" organizowanych we współpracy z NBP. Przy okazji dostałam listę z wyprawką, więc jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana, to mogę albo podesłać mailowo, albo umieścić gdzieś w sieci.
Lilla jeśli to nie problem to ja poproszę na maila i taka listę, na pewno dzięki temu będzie mi łatwiej wszystko ogarnąć
mail: [email protected]
ps. Dziękuję -
co do poscieli bo widze ze pisalyscie wczesniej to planuje miec dwa zestawy
1: ochraniacz, podusia, kołderka i rozek no i przescieradlo
2: ochraniacz, spiworek,kocyk, no i przescieradlo
mysle ze starczy narazie bedzie rozek i spiworek a podusia i kolderka na potem -
nick nieaktualny