Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Heyooo!!! Ja po wizycie u gin. Mój maluszek pokazał mi dzisiaj zacisnieta pięść haha i waży 420g. Co do wagi mojej to się przerazilam już przytylam10 kg a co najlepsze urósł mi tylko brzuszek taka piłeczka;) miłego dnia;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 16:42
Paulinek, Lady Savage, chabasse, snoopy_etka, monaaa85, adzia, agatka196, Dżuls, skabarka, Gusiak, Czarna_88, Wonderland, wiaraczynicuda, 4me, eM, easymum lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj jakiś zwalony dzień. Wszystko przez moją pracę i pewną klientkę, która jest moją koleżanką jeszcze ze szkoły podstawowej... Nie będę się wdawać w szczegóły, ale dałam jej o wiele więcej niż jej obiecywałam (zdjęcia ślubne, film, teledysk) za psie pieniądze, a ona chce więcej i więcej... Mało tego, teraz wydzwania po swoich koleżankach z którymi też podpisałam umowy na zdjęcia i film ślubny i od rana mam telefony, że boją się, że nie wykonam im tych zdjęć na ślubach... Jest mi strasznie przykro i płaczę, bo moja firma jest jak moje dziecko. Mam dodatkowych pracowników, którzy od maja ze mną jeżdżą po zleceniach. Pracuję na renomę firmy od 4 lat i jakaś ****** chce mi wszystko zepsuć...
Dziś na 19 mam echo serca dzieciaka i USG, mam nadzieję, że mój stres i przygnębienie nie wpłynie znacznie na jego stan(
-
agatka196 wrote:A i pilnie potrzebuje super sprawdzony przepis na jakiś dobry jabłecznik bo mi jabłka z domu wychodzą!
Szklanka maki, szklanka bulki tartej i masloto wszystko sie wyrabia rękami. Dzieli na dwie części i przekłada musem jablkowym. Brzmi dziwnie ale jest meeeega pyszne podawane na ciepło z lodami
Czasem przy krojeniu, nie ukroi sie najlepiej ale kto by na to patrzyla szybkość robienia jest błyskawiczna:)
-
nick nieaktualny
-
SweetCherryPie - tzn że ta koleżanka Cię szantażuje? A nie możesz jej pomachać umową, w której pewnie zawarłaś zakres usług? Dlaczego tamte laski uważają, że im nie zrobisz tych zdjęć? A co do rady Sigmy - ja mam właśnie takiego zaprzyjaźnionego prawnika i często samo pismo z pieczątką kancelarii wystarcza żeby komuś zamknąć gębę, albo os kogoś ściągnąć należności.
-
O z wczoraj zdjęcie
Czarna_88, Lilla My, Nancy87, Gusiak, agatka196, Sigma, Paulinek, adzia, Dżuls, Wonderland, la_lenka, aldonaa, chabasse, Kasiarzynka, skabarka, kasig, Mozjaka, 4me, eM, Anitka201, justysss, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn ktore maja psiaki, z jakiej firmy kupowalyscie obroze lub kropelki na kleszcze ? Czy to nie ma znaczenia jaka firma dla kobiet w ciazy ?
-
nick nieaktualnyJa mam wielką mobilizację dziś...w końcu znalazłam 'mój' wzór szare chmurki na mięcie;) i pozamawiałam...http://allegro.pl/rozek-minky-becik-otulacz-mata-poduszeczka-gratis-i5115219199.html (posłuży później jako kocyś
), i do tego od tego samego allegrowicza kocyk 100x75 i podusia do kompletu, a że w gratisie dają drugą podusie i mini podusię misia to za komplet wyszło 135 zł
))
agatka196, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, robię po raz pierwszy w życiu gulasz. Generalnie bardzo lubię gotować i wychodzi mi to nieźle, ale do gulaszu miałam jakiś dystans, wydawało mi się, że trudno jest go zrobić tak, żeby mięso było kruche i rozpływające się w ustach, a sos właściwie przyprawiony. Kurna, myliłam się!
Jaaak to pachnie obłędnie, a jak smakuje! Czekam na męża aż wróci z pracy, gulasz jeszcze lekko pyrka, sosik sam zgęstniał, nie będę musiała nawet go niczym zaciągać
Szkoda tylko, że nie pomyślałam i nie kupiłam kaszy gryczanej - w domu zostało malutko, na 1 porcję, więc już nie gotowałam tylko wstawiłam młode ziemniaczkiPaulinek, agatka196, adzia, Dżuls, la_lenka, Kasiarzynka, Anitka201, easymum lubią tę wiadomość
-
Widzę, że większość z nas będzie miała białe łóżeczka:D My też będziemy przemalowywać.
Przydałaby mi się taka gotowa lista artykułów higienicznych dla mnie i dziecka żeby powoli to skreślać.
Laktator pożyczy mi kuzynka męża, bo kupowała jakiś rok temu i wydała 300 zł, takze szkoda żeby leżał i się kurzył. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Nancy ja przeglądałam internetowe listy wyprawkowe i za pomocą siostry zrobiłam sama dla siebie. Nie które są takie przesadne a ja stawiam na prostotę w tym przypadku. Spróbuj podglądać na innych forach np. sierpniowek mają tam listę w kilku wersjach może coś tam znajdziesz odpowiedniego dla siebie.
Widziałam u sierpniówek jedną listę ze szkoły rodzenia, ale nie wiem czy faktycznie tam są wszystkie rzeczy lub czy z czymś nie przesadzili. Może faktycznie napiszę, co trzeba i wyślę siostrze do weryfikacji. I tak ponoć przy drugim dziecku o połowę mniej rzeczy się kupuje:D
Przez dziwny dzisiejszy sen mam jakieś obawy przed jutrzejszą wizytą. W sumie co miesiąc tak mam, że się cieszę, ale też i obawiam.